Új hozzászólás Aktív témák
-
lgjoe
újonc
Én ezt nem értem... Az embereknek tényleg ennyire számítanak a számadatok? Merthogy mással nem igen lehet eladni ezt a gépet. Jó nagy megapixel, jó nagy zoom, egy filléres flicsőr, aztán tessék 130-ért, olyan képpel, mintha 20 ezer lenne. Nekem egy Oly XZ-10 van, ami szintén 130 ezres áron nyitott, míg most kevesebb mint 60, amennyiért viszont a legjobb kompakt gép mostanság. A képminősége kategóriákkal jobb mint ennek, pedig pontosan ugyan akkora szenzora van, igaz "csak" 12 Mpixeles (kérdés mire kell a 16, amire nem elég a 12...). Tehát nem csak ezen múlik a dolog. A processzor ugye ott lenne, a kikapcsolható zajszűrés nem megoldhatatlan hisz a kicsiben is megvan, ahogy a RAW lehetőség is. Ezekkel máris rengeteget javulna a kép, és ezek mind meglévő nem drága dolgok. Esetleg egy kicsivel finomabb rajzú lencse rövidebb zoommal (ez lehet drágább), amiből képkivágással lehetne elérni az erősebb nagyítást (ha minden áron szükséges). Állítom, hogy részletesebb képe lenne egy valamire való digi zoomnak, mint ennek a kb 640X480-as felbontást adó tele állásnak (16 Mpixel ugye?). Képernyőn nézve nem 100 %-ba teljesen jó lehetne. Szóval nem értem igazából mi motiválja a gyártókat ilyenkor, ha amúgy kimagaslóan jó gépeket is tudnak gyártani.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest