- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
Sosem fogom megérteni, hogy a színhűség miért az sRGB-re zsugorított színtér fedésében, és azon belüli pontosságban merül ki legtöbbek szerint, mikor az sRGB színtér nagyjából az egyharmad részét teszi ki az emberi szem által érzékelt színtartománynak. Mit ér a pontosság egy olyan színtéren belül, amire gyakorlatilag még a piros szín sem fér rá, abból is csak alulszaturált verziót kaphatunk.
A másik amit nem értek, hogy miért kell a színbeállításokat 4 választható profil szintjére szorítani. Nem hiszem, hogy egy Androidba nagy kihívás lenne beépíteni egy fehéregyensúlybeállítást, netán még gammabeállítást is. Egyszer egy ismerősöm tett nekem az akkori galaxy S-emre olyan moddolt androidot (Cyanogen volt ha jól emlékszem), amin lehetett fehéregyensúlyt állítani, sőt a gammát még alapszínenként is. Óriási előrelépés volt számomra, hogy a pirosat és a zöldet lejjebb tudtam egy picivel venni, mindjárt sokkal fehérebb volt a fehér, és általánosságban is jobban helyükön voltak a színek. A fehéregyensúly szerintem mindenképp kéne az amoledes készülékekre a kék ledek gyorsabb öregedése miatt. Fel nem foghatom, miért nem gyári alapfelszereltség ez....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ALIENWARE Area-51 R5
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest