- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A7N8X-E Deluxe-ot vettem annak idején valamivel 30K felett, s ez nagyon drága lapnak számított. (Ráadásul nem is vált be, minden baja volt.) Akkor már lehetett venni Athlon64 alá is S754 foglalatú lapokat, 50-60K körüli áron. Nem tudom, mennyi idő elteltével lettek olcsóbbak, nem követtem a piacot. Akkor még netem sem volt otthon.
-
X@b3e
addikt
No offense, de ezek szerint nem követed nyomon olyan rég az eseményeket.
Egy Epox 8RDA+ vagy Asus A7N8X lap a Socket A-s Thunderbird procikhoz vastagon 50k felett volt a megjelenésekor. És ez az ezredforduló környéke időben. Ez a rendszer, hogy a proci drágább, mint a lap, csak az elmúlt néhány évben alakult így.A lapról : letisztult az X58 lapok "extráiból" tényleg leszedték, ami nem kell mindnekinek: 2 PCi-E x16 maradt a 4 helyett, ami már tényleg nem extra mennyiségnek számít. Gondolom az X-Fi kártya sem kerül a csomagba, mint a nagytesónál. A floppyt tényleg meneszthették volna még, de valszeg az sok vizet nem zavar a költségek terén, gondolom ezért is maradt. Én személy szerint inkább venném ezt, mint a hasonló árú Giga UD3R-t, vagy az MSI X58 Prot.
-
bsh
addikt
én nem baromállatoztalak le vazze, nem őriztünk együtt libát, ugye? úgyhogy kúltúráltabban légyszíves.
nem akarok minden egyes állításom mellé tapasztalatot írni, akit érdekel, jelentkezhet privátban, csak vegyük ezt az usb egeret. lehet, hogy faszán tudsz vele cs-ezni, de én nem kevés gépet telepítettem/tartottam már karban, és mondjuk egy csomó xp-nél volt olyan gond, hogy valami driver telepítés úgy zajlott le, hogy közben újraindította a gépet, majd mikor az újraindult, csinált egy plug'n'play hardverek keresését, majd feljött a telepítő varázsló, hogy akkor kattintsak a tovább gombra, hogy telepítse a hardvert. csakhogy a hardverdetektálás során kikapcoslta az usb portokat, gondolom a telepítés végén bekapcsolná őket ismét, de hiába, az egér nem működik, sem az usb-s billentyűzet, entert sem lehet nyomni meg semmit. hiába húzod ki és dugod vissza, nem javult meg. marad ilyenkor a reset gomb és egy ps2 egér vagy bill vadászása. már persze ha van az alaplapon ilyen kivezetés.
ez csak egy példa volt, amivel számtalanszor megszívtam már. nekem egy ilyen eset is elég, hogy menjen a jó kis usb cucc a kukába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest