- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
venember83 #50 üzenetére
Egy HD 3470 vagy hasonló kvalitású VGA-val is eléred ugyanazt, nem feltétlen kell erős prockó Full HD filmekhez. Mondjuk máshoz azért jól jöhet.
-
venember83
nagyúr
Tessék csak csökkenteni, kezd elegem lenni az E1400-ból, ideje valami jó árú procira lecserélni, amelyik elboldogul normálisan a Full HD filmekkel.
-
CapoteDániel
csendes tag
Sziasztok.
Szerintetek az amd csucsprocihoz melyik a legjobban passzoló ddr3mas ram lényeg, hogy 2 darab modul legyen mivel ha 3rom van bomlik a dual chaneldolog... és lehetőleg legyen valami hűtő a ramon.
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
ProEvoFan
nagyúr
igen! árverseny!na ez kell a népnek
ha ez megvan, akkor az intel is engedni fog
ez jó nekünk -
-XadAnuX+
őstag
Intelnél is lehetne hetente árcsökkenés
-
Seregély
tag
A Core i5 érkezéséig úgy tűnk, az Intel defenzívában van a középkategóriában. Hogy mi lesz később, az nyilván az i5 árazásán múlik.
Az "érdekes" hazai árazási szokások miatt, én mostanában majdnem minden hardware-t külföldön szerzek be. Mondjuk könnyű helyzetben vagyok, a munkája miatt egyik haverom 2 havonta megy USA-ba. Sokszor nagyon durva árkülönbségek vannak. Általában a 30% mindig megvan, de volt már, hogy valami 1/2 áron jött (2gb HDD).
-
ThaBoss
senior tag
Csak így tovább, megy még lefelé az...
-
Oliverda
titán
Minden bizonnyal ezért is csökken...
-
dezz
nagyúr
válasz
CsíkosMókus #34 üzenetére
Szerintem nem kellene megvárnod, amíg egy moderátor figyelmeztet, már előbb olvasd el a fórum szabályzatát...
-
marcias
őstag
válasz
Ricco_hun #35 üzenetére
Azért érkezgetnek az újabb játékok, ahol már akár a 4 mag sem jön rosszul.. legutóbb az ARMA 2 esetében... sztem így 2009 közepén már nem elvetélt ötlet 3-4magosba fektetni. Így számomra egy Phenom II 720 BE többet ér, mint egy E8400.
CsíkosMókus: Az már csak a te szellemi szegénységedet, és érzéketlenségedet minősíti, hogy nem érdekel, hogy zavar sokakat, amiket írsz. Szóval ennyi erővel, az utcán is ócsárolod a járókelőket, amíg rendőr nem jön?
-
Geller72
veterán
Nem feltétlenül a kiskereskedőkkel vana baj, hanem az importőrökkel. A legtöbb esetben így van. Mi importőrei vagyunk egyes termékeknek, hogy miknek, az most teljesen mindegy. Külföldön mind a termelői, mind a kisker fogyasztói árak csökkentek, csökkennek folyamatosan. A magyar az egy külön állatfaj..már bocs, de így van. A nagykerek megtehetnék, hogy árat csökkentsenek, de nem teszik. Aki más véleményen van, az kérem jelezze. Természetesen tényekkel alátámasztva. Nálunk az a szokás, (sajnos) hogy amennyiben csökken a forgalmunk, azt megpróbáljuk kompenzálni úgy, hogy megemeljük az árakat. Szóval, mivel mi importőrök vagyunk, több nagy, illetve kiskerben megfordulok körülnézni. Amit én tegnap még 150.000-ért adtam a kereskedőnek, az ma mondjuk csak 142.000, mert a gyártó olaszban árat csökkentett. Ezzel szemben a kereskedőnél nem mínuszként jelentkezett a differencia, hanem pluszban. Én már semmi sem csodálkozom. Mondanám, hogy sok-sok évvel el vagyunk maradva, de ez sajnos nem elmaradás, és soha a büdös életben nem tudjuk behozni.
-
Ricco_hun
senior tag
-
szki
őstag
2 hét múlva megjelebik a Phenom X4 965, mely alapban 3,4 GHz-es lesz!
Várható ára 250 USD körül.
Ha ez alapfeszen fogja vinni a 4 GHz-et, akkor nem lesz rossz -
PH-User
addikt
Ebből mi tényleg nem fogunk megérezni semmit, viszont az ÁFA emelésből annál inkább...
-
-XadAnuX+
őstag
Kíváncsi leszek, hogy ebből az árcsökkenésből nálunk mi lesz...
-
Ricco_hun
senior tag
Ezt a mai napig nem értem, hogy az Inteltől mire ez a nagygallér az E8xxx szériát illetően. Hát az AMD 3 magosai olcsóbbak könyörgöm! Játékokban meg egy E5200 meg egy E8400 között max 30% különbség van, árban meg a duplája
. Én is Inteles vagyok, de az pofátlanság amit az Intel művel a 25k+ ársávban. Meg kb így versenyezteti a procijait az Intel (nagyon sarkítva, tényekre nem támaszkodva): 2 magos AMD vs. E7200; 3 magos AMD vs. E7300; 4 magos AMD vs. E7400. Most meg nagy kegyesen nem hagyja annyiban az AMD árcsökkentését. Na bumm. Még így is eszméletlen haszon lesz az Intel procikon. Az ÁFA növelésről meg annyit, hogy a magyar kiskereskedők olyanok, hogy a legminimálisabb áremelkedést rögtön többszörösen beépítik a végfelhasnálói árakba. Ahhoz meg, hogy csökkentsék az árakat kb 5%-kal, kb. az kell, hogy például az Intel 4-szer jelentsen be 6-8 %-os árcsökkenést. Előre félek, hogy azt az 5% áfa emelést, majd 10-15%-os emeléssel honorálják a kiskerek. Welcome to Hungary.
-
GegeWarrior
senior tag
Tovább csökkenek az árak, csak mi járunk jó
-
marcias
őstag
válasz
fekeandras #23 üzenetére
Akkor mindenki örül. Inteles azért, mert végre nem horror áron kapja meg a Quad-ját, vagy E8000-es Duóját, AMD-s is mert nem csődöl be a cég, és vannak jó procik. Ennyi. Buli van.
-
mcsabee
senior tag
válasz
CsíkosMókus #19 üzenetére
OFF: Te inkább meg se szólalj, akárhol láttalak eddig hozzászólni az fikázás volt...
ON:
Én is attól félek, hogy hozzánk ebből nem sok fog elérni, de ahogy fentebb is írták, 2-3k pénz is pénz
.
-
Killing
addikt
Ez se lesz itthon érezhető.Max. nem növekszik az ára az ÁFA emelés miatt.
-
CsíkosMókus
aktív tag
tűzoltás
lepisiléssel -
Crytek
nagyúr
61.xxxFT amit láttam talán legolcsobban.Beeshetne igazán 50 ezer alá már
Mert arra várni hogy a Q9650 ára lejjebb menjen akkor várhatnák (előbb vonják ki a piacról) -
Devid_81
félisten
Alakulunk, csak jöjjenek a next steppingesek végre.
-
{Zodiac}
senior tag
Őőőő, most akkor köszönjem meg az AMD-nek, hogy olcsóbban vehetek c2q 9650-et?
-
Puma K
nagyúr
Nem semmi... Csak tényleg ne fogyasztana annyit...
Az a rohadt áfa emelés meg...
-
P00By
nagyúr
Ebből itthon nem nagyon lesz semmi...
-
Sweet Lou 6
addikt
Milyen érdekes, megint az AMD kezdeményez árcsökkentést... Akárcsak a VGA piacon...
-
Oliverda
titán
válasz
fekeandras #4 üzenetére
Egy QX9770-nél még mindig jóval kevesebbet zabál.
Amúgy 45 darab watt lesz az a 35. Az órajel pedig majd 1GHz-vel lesz kevesebb mint a 955 esetében.
-
fekeandras
őstag
Ez tényleg egy erős AMD proci, csak ne zabálna annyit...
Viszont piacra dobhatnák már végre az Athlon II X4 procikat is mert azok csak 35 darab wattot esznek meg, ami q...jó egy quad procitól.Ha megfizethető áron jönnek majd jaj a conroe-mnak.
-
Mikiller
aktív tag
És jön Július 1.-én az 5%-os ÁFA emelés, így semmit nem fogunk megérezni a csökkenésből.
-
szki
őstag
Már csak az itthoni árakban kell látszódjon a csökkentés!
-
Ste
addikt
"Az információk szerint az Intel nem hagyja szó nélkül az AMD hirtelen akcióját, és kész azonnal engedni a konkurens Intel Core 2 Quad modellek árából." náluk még megvan a bőséges haszonkulcs. Nem úgy mint a Zöldeknél
mindenesetre ahogy mondani szokás: ezzel a vásárlók csak jól járnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest