- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Nem feltétlenül a kiskereskedőkkel vana baj, hanem az importőrökkel. A legtöbb esetben így van. Mi importőrei vagyunk egyes termékeknek, hogy miknek, az most teljesen mindegy. Külföldön mind a termelői, mind a kisker fogyasztói árak csökkentek, csökkennek folyamatosan. A magyar az egy külön állatfaj..már bocs, de így van. A nagykerek megtehetnék, hogy árat csökkentsenek, de nem teszik. Aki más véleményen van, az kérem jelezze. Természetesen tényekkel alátámasztva. Nálunk az a szokás, (sajnos) hogy amennyiben csökken a forgalmunk, azt megpróbáljuk kompenzálni úgy, hogy megemeljük az árakat. Szóval, mivel mi importőrök vagyunk, több nagy, illetve kiskerben megfordulok körülnézni. Amit én tegnap még 150.000-ért adtam a kereskedőnek, az ma mondjuk csak 142.000, mert a gyártó olaszban árat csökkentett. Ezzel szemben a kereskedőnél nem mínuszként jelentkezett a differencia, hanem pluszban. Én már semmi sem csodálkozom. Mondanám, hogy sok-sok évvel el vagyunk maradva, de ez sajnos nem elmaradás, és soha a büdös életben nem tudjuk behozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest