Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

Nem feltétlenül a kiskereskedőkkel vana baj, hanem az importőrökkel. A legtöbb esetben így van. Mi importőrei vagyunk egyes termékeknek, hogy miknek, az most teljesen mindegy. Külföldön mind a termelői, mind a kisker fogyasztói árak csökkentek, csökkennek folyamatosan. A magyar az egy külön állatfaj..már bocs, de így van. A nagykerek megtehetnék, hogy árat csökkentsenek, de nem teszik. Aki más véleményen van, az kérem jelezze. Természetesen tényekkel alátámasztva. Nálunk az a szokás, (sajnos) hogy amennyiben csökken a forgalmunk, azt megpróbáljuk kompenzálni úgy, hogy megemeljük az árakat. Szóval, mivel mi importőrök vagyunk, több nagy, illetve kiskerben megfordulok körülnézni. Amit én tegnap még 150.000-ért adtam a kereskedőnek, az ma mondjuk csak 142.000, mert a gyártó olaszban árat csökkentett. Ezzel szemben a kereskedőnél nem mínuszként jelentkezett a differencia, hanem pluszban. Én már semmi sem csodálkozom. Mondanám, hogy sok-sok évvel el vagyunk maradva, de ez sajnos nem elmaradás, és soha a büdös életben nem tudjuk behozni.

Új hozzászólás Aktív témák