- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
GregoryBlue #42 üzenetére
Köszi! Ezt nem tudtam..
-
Kroni1
veterán
Most átmenetileg én egy samsungot használok, és baromira tetszik, hogy a home az fizikai, beállitottam, hogy azzal is fel lehet venni a hivást, nagyon jó. Mikor koszos a kezem mert épp szerelek valamit jól jön, h nem kell levenni a kesztyűt, és végigolajozni/végigkarcolni a kijelzőn lévő fóliát.
-
Kroni1
veterán
5"-os miniként azért még 4 is beleférne, nemcsak nanoSIM foglalatból, hanem miniSIM-ből is akár!
Amugy én is várom már a bejelentést, az akksi a legujabb pletykák szerint nem 3000mAh hanem csak 2500mAh körüli lesz benne, pár kép van is róla a a gsmarena oldalán, de abból kb semmi se látszik. Ha az akksi lesz csak kisebb, de a többi beharangozott dolog stimmel akkor még mindig várós.
Tényleg, a OPT-nek a home gombja az fizikai gomb ugye? Élőben még nem láttam ilyen telót, de a fotók alapján annak látom, remélem itt is az lesz..
-
Kroni1
veterán
Nekem volt dual sim Moto G-m, nem érzem annyira gagyinak, bár tény, hogy a nagyobb gyártók sosem rakták ezt bele, sőt már más egyéb hasznos dolgokat sem a zászlóshajóikba, ami azért érdekes, mert sokszor az olcsóbb telóikban meg megvannak ezek (pl. FM Rádió, SD kártyahely, kivehető akku, IP minősítés, stb..)
-
thetotya
csendes tag
Nem a OnePlus X-et mutatták be. Bejelentették, hogy Indiában is fognak gyártani, ennyi.
-
Kroni1
veterán
Ugy látom, a mi 4c meg ez a telefon áll legközelebb a számomra ideálishoz. Ha jó lesz a kamerája akkor nagyon nem fog érdekelni az ára sem, meg fogom venni!
-
Matada2.3
veterán
Várjuk szeretettel
-
konczy3
senior tag
Hú erre nagyon kiváncsi eszek, és az árára is
-
Nite
őstag
válasz
GregoryBlue #25 üzenetére
nekem mar a nexus 5 is eppen a hataron van kezelhetoseg szempontjabol, az i6 pedig ahogy mondtam nagyobb, cserebe pont ami leginkabb meghatarozza a meretet, abban jocskan elmarad
-
ctvagyok
őstag
válasz
GregoryBlue #25 üzenetére
Pedig látszik a különbség a 400ppi felett is. Még a QHD kijelzőkön is látszik a pixlesedés, ha közvetlen közelről nézed.
-
GregoryBlue
újonc
Szerintem az iphone 6s méretben pont az egy kézzel használható telefon a 4.7"el és a retina ppi értéknél nagyobb igazából nem kell. Csak a kijelzô minôsége számít felesleges a qhd meg a 4k ha ugyan olyan a kijelzô ezekkel a felbontásokkal nem tudod megmondani h melyik melyik. Bár én is akartam iphonera váltani de annyi pénzem nincs.
-
Nite
őstag
válasz
Den Hadnagy #23 üzenetére
az a baj, hogy en pl. eltokelten valtani akartam iphone-ra, de amikor szembesultem vele, hogy kisebb kijelzomerettel, kisebb felbontassal nagyobb az uj 6s mint a nexus 5-m, akkor ugygondoltam, hogy inkabb nem...
-
Fejvadi
nagyúr
Jöjjön, jöjjön.
-
Kroni1
veterán
válasz
Den Hadnagy #20 üzenetére
Igen, most egy 143x72mm 5" Samsung Grand Prime-ot használok, amig a 130x65-ös Z3 Compact-om szervízben van. Én nem vagyok kis darab ember, de ezt nem birom megszokni 2 hete sem. Szenvedek vele, zsebembe alig fér el, futásnál pont nem érem át rendesen, a kijelzőn meg az ujjammal nem érek el mindent egy kézzel ahogy szeretem. Szóval nekem a Z3C a jó méret, vagy extra vékony kávájú kivitelben max egy 5"-os teló.. A váltáson csak azért gondolkodom, mert habár nagyon szeretem a legtöbb tulajdonságát, de mégis sok a gondom a Sony-val, nem olyan minőségi telefon ami a prémium kategóriát jelenti nekem.
-
Den Hadnagy
senior tag
Szvsz csak megszokás kérdése. Most egy 5.2"-os G2-m van, brutál tokban... Nekem már kicsi, pedig kis kezeim vannak, nem vagyok egy kosárlabdás alkat. Előtte 5"-os volt, előtte 3.7"-os. 2 nap volt megszokni a felfele váltást.
6" alá nem is akarok majd már menni. Neked max a Sony mini vagy compact vagy milyen szériája jó akkor, ha jól gondolom. Már ha nem csak Kína játszik
-
Kroni1
veterán
válasz
Den Hadnagy #17 üzenetére
Nekem meg már ez az 5.5" is sok, én pont egy 5" vagy az alatti, néhány helyen viccesen mini-nek aposztrofált telót várok, ha lesz belőle ilyen szép fa hátlapos mint az OTP-ből akkor lehet, hogy nem veszek Mi 4c-t, hanem várok egy kicsit és inkább ilyenem lesz..
-
Den Hadnagy
senior tag
Inkább egy 6"-os phabletet várnék már tőlük
-
TiX
csendes tag
Open sales lesz okt. 12.-én akit érdekel.
https://forums.oneplus.net/threads/get-ready-for-the-first-oneplus-2-open-sales.370751/
Bárki rendelhet egy órán át. -
Nite
őstag
iszonyat varos, talan vegre egy normalis meretu telefon, normalis arban aminek a tudasa szamomra boven eleg!
-
aerosmith
őstag
Ha 80-100 alatt lesz lehet veszek egyet asszonynak.
-
ctvagyok
őstag
5" FHD az egyik legjobb párosítás. Kíváncsi vagyok, mekkora házba fog beleférni.
-
berek21
őstag
Kocogás közben? Zsír!
-
-
Kroni1
veterán
A 801-est én reméltem h lecserélik, bár erős de én mindenesetre jobban örülnék az MT-nek..
-
Kékes525
félisten
A specifikációk alapján jó telefon lesz, csak az ára is jó legyen.
-
Saccco
nagyúr
Aztán jön a IX, egy idő után meg középen összeérnek.
Gyanítom, hogy túlárazzák, flagship design killer.
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Erre kíváncsi leszek
Új hozzászólás Aktív témák
ma Néhány napon belül megrendezésre kerül egy OnePlus sajtórendezvény Indiában. Vajon ott fogják bemutatni az új modellt?
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest