Október 12-én érkezhet a „OnePlus X"?

Hirdetés

A OnePlus 2 bemutatása előtt a gyártó szinte minden információt kiszivárogtatott a saját oldalain, júliusban szinte minden napra jutott egy hír tőlük. Most elég nagy csend honol az új, kisebb variáns körül, a vállalat egyik igazgatója, Liu Zuohu viszont a lent látható képernyőfotóval tette nagyon valószínűvé, hogy az új modell neve „X" lesz. Még januárban, Carl Pei említette, hogy idei második modelljük „egy másik közönséget fog megszólítani, talán azokat a felhasználókat, akiket a mobileszközök külleme jobban érdekel, mint a hardveres specifikációk".

Október 12-én érkezhet a „OnePlus X

Ezen kívül számos találgatásra alapozhatunk csak, egy állítólagos AnTuTu mérés szerint MediaTek MT6795 SoC kerül bele, de sok forrás még mindig a Snapdragon 801-et említi. A kijelzője minden valószínűség szerint 5 hüvelykes lesz, Full HD felbontással. A 13 megapixeles hátlapi kamerája a Sony IMX258 szenzorával doglozhat együtt, a mobil pedig Android 5.1.1-gyel debütálhat. Október 12-én a gyártó Indiában tartja meg „a következő nagy lépés" alcímmel megáldott sajtóeseményét, elképzelhető, hogy a gyártó itt mutatja be a várva-várt kis testvért.

Azóta történt

  • A TENAA-nál járt a kisebbik OnePlus

    Legyen bármi is a neve, egyre közelebb vagyunk a kicsinyített OnePlus bemutatkozójához, a TENAA jóvoltából pedig már a méreteit és az akkumulátorának kapacitását is tudjuk.

  • Október 29-én érkezik a OnePlus X

    A korábbi, október 12-re vonatkozó pletykák hamisnak bizonyultak, az új időpontról viszont maga a gyártó tett közzé információt.

  • Meghívó nélkül rendelhető a OnePlus 2

    A OnePlus idei éve nem sikerült rosszul, letettek két remek telefont az asztalra, a nagyobbik modell esetén pedig már be is rekesztik a meghívásos rendszert.

Hirdetés