Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
f(x)=exp(x) #296 üzenetére
Nem vicc, volt olyan gép aminek az SN-jét nem kellett kiműteni fotózás után, hogy felrakjam apróra, mert annyira szutyokra mosta a szoftver, hogy nem láttad mi van ott. Mindezt FHD méretre értve.
Én tényleg nem tudom mit csinálnak a srácok ott a gép előtt, de ha ez volt a cél, én megvettem -
Tikakukac
titán
még automatában se ilyen a kép minősége némelyiknek, ez ezért érdekes teszt.
Ez igaz. Van olyan teló ami a tesztekhez képest is sokkal hulladékabb képeket lő automatában.
A 20k-s vízálló Fujim amit elviekben csak tengeres ökörködéshez vettem hamarabb lekerül a polcról, mint a Z5C a zsebemből ha itthon fotózok hirtelen. Jó, tudom, a performenszbe a Sony olyan szoftvert rakott, amit még soha és csoda és minden. -
Tikakukac
titán
Kutyulát nem érdekli mit lehet kihozni 10 perc állítgatás és profi fotóssal egy telefon. Ebben az esetben fogom magam, hazamegyek a nagy gépért és majd állítgatok meg művészeskedek. Telefonnál 90%-ban instant kell jó képet lőnöm automatában, maradék 10%-ban tudok 2-3 dolgot állítani és kész.
Szezon-fazon már megint. Irreális dolgokat felesleges tesztelni.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Remek cikk, megnyugodtam, Sonynál tényleg ki akarják nyírni a mobilos részt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest