Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci93
senior tag
A beállítások menüpont alatt be van pipálva, hogy kérek értesítéseket a kihúzott számokról, de még egyszer sem küldött, pedig pont ma húzták az ötöst.
-
fokukac
nagyúr
Jelentem, december közepétől működik az app, android 7.1.1-en is. Beletelt pár hónapba, de megoldották.
-
iMaverick
addikt
Azoknak, akik használják a progit: tettek ki egy frissített verziót.
Azt ugyan nem írják, hogy mit javítottak... (Azt meg halkan jegyzem meg, hogy ha már nincs kirakva a Play! Áruházba a program, akkor legalább ők leprogramozhatnák az app-ba, hogy időnként keressen már friss változatot a szerverükön.)
A frissítés kapcsán hír: telepítsd fel, adjál fel szelvényeket és automatikusan részt veszel egy nyereményjátékban.
-
fokukac
nagyúr
Mióta megjött a 7-es android, azóta nem működik az okoslottó.
Kíváncsi vagyok, mikor frissítik... végül is még csak másfél hónap telt el azóta... -
Apollyon
Korrektor
Az 5-6-7-es lottót ne erőltesse már senki, legalábbis ne fűzzön hozzá nagy (nye)reményt. Az apptól függetlenül már meg van okosítva ez a történet, volt valami cikk a minap is hogy előbb kiderültek a számok mint ahogy kisorsolták volna.
A nagy milliárdokat nem fogod már megnyerni akármilyen számokat játszol meg, ez garantálható. Sajnos erre is rátette a politika a kezét.
-
iMaverick
addikt
válasz
iMaverick #25 üzenetére
Info (már ha érdekel valakit): úgy tűnik, hogy az Okoslottó alkalmazás végérvényesen ki lett tiltva a Play!-ről... Idézet a szerencsejáték Zrt. oldaláról:
Miért nem tudom letölteni a Google Playből? A Google nem támogatja a szerencsejátékokat a saját alkalmazás-áruházában, ezért Androidra kizárólag a mi oldalunkról van lehetőséged letölteni az alkalmazást.
-
iMaverick
addikt
válasz
:eL.BaNDiTo: #26 üzenetére
Közben leveleztem a Szerencsejáték Zrt. ügyfélszolgálatával és az úriember elmondása alapján "átmenetileg nem érhető el" az app. Remélhetőleg mihamarább visszakerül.
-
iMaverick
addikt
Most én vagyok béna, vagy tényleg eltűnt a Play! áruházból az app? (A cikkben lévő link-re sem jön be semmi.)
A telefonon még rajta van, fut is, de a Play!-ből nézve már nem mutatja, mint telepített app...
-
L3zl13
nagyúr
válasz
dajkapeter #21 üzenetére
Soha nem állítottam, hogy a mobilos autópálya matrica vásárlás jó lenne.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
dajkapeter #16 üzenetére
Visszaigazolást az eladónak/üzemeltetőnek kell küldenie. (Küldd is.)
Nekem a megerősítő "OK" üzenettel van bajom. Online kommunikációnál nem luxus egy extra megerősítés, de fizetős SMS-nél már nem biztos, hogy akarnám. És jól értem, hogy ezt kézzel kell begépelnem?
Ok, hogy 2 betű, de nem túl elegáns megoldás. -
eclipse19
senior tag
Én azt nem értem, hogy miért kell bizonyos feliratokat szándékosan kvázi olvashatatlanná tenni?
Még a monitoron (22") nézve a képeket is nehezen kivehető közép-zöld háttéren a világoszöld, fehéren a világos szürke és világos szürkén a közép szürke betű.
Mintha direkt az lenne a cél, hogy ne lehessen elolvasni.
A 3. és 4. képen az aktív oldalt jelző sáv színe is praktikusan azonos a háttérrel. Ennek mi az értelme?
Üdv a készítőknek.
-
aglaca
csendes tag
Ha céges telefonról játszom, és küldöm az SMS-t akkor ki a jogos tulajdonosa a nyereménynek?
Mert az addig rendben van, hogy regisztrálom magam és a számlaszámom a telefonszámhoz, de a szolgáltatást kvázi cégként veszem igénybe/kapom a számlát/fizetem, vagy ha NEM nyertem akkor a cég fizet (SMS), ha meg nyertem enyém a nyeremény? -
dajkapeter
senior tag
1-2 fent említett kérdésre a válasz:
1, Honnan tudom, hogy nyertem-e?
- A rendszer értesítő sms-t küld részedre, valamint az "elfogadós" sms-ek végén ott van egy olyan megjegyzés, hogy "Akt. nyerem.: 1305 Ft". Innen lehet továbbá még értesülni hogy nyertél valamelyikkel. Az összeg változhat, csak beírtam néhány számot.2, Miért kell 2 sms? L3zl13-nek
- Az egyik a foglalás, a másik a visszaigazolás. Gondolom még sosem vettél autópálya-matricát sms-ben...3, Hogyan kerül hozzám a nyeremény?
- Regisztrálni kell a bankszámládat és a rendszer automatikusan elutalja neked az összeget. Természetesen csak akkor, ha kéred. A nyereményed elviekben nem vész el. Saját tapasztalat, már nyertem párszor. Akár csak a párom...4, Miért nem lehet megjegyeztetni a kedvenc számaimat?
- Meglehet, ott van egy szép nagy szürke csillag. Azzal eltudod menteni a szelvényedet...5. Honnan tudom Puttónál hogy nyertem vagy nem? Dawkins-nek
- A puttónál az elküldős sms visszaigazolása után kapott sms-ben benne van, hogy hányadik sorsolás. Ha nyertél értesít, ha nem nyertél nem fog értesíteni. -
-
Fejvadi
nagyúr
Ha nyerek a lottó-n kipróbálom
-
Ronan968
tag
Nekem hiányzik a kedvenc számok tárolási lehetősége,a régebbi verzióban benne volt!
-
Dwayne Hicks
tag
...ha lenne benne "És akkor a jövőheti nyerőszámok" menüpont, akkor letölteném.
-
-
Dawkins
tag
Honnan tudom Puttónál hogy nyertem vagy nem?
Feladtam egyet, azóta egy csomót sorsoltak, a sorsolások időpontját nem mutatja az app, csak számokat, így nem tudom vissza keresni. -
Totheground
addikt
Szerintem a Szerencsejáték mobil oldala baromi jó lett a legutóbi frissítés óta, nekem feleslegessé tett minden appot.
-
Az egyik baj ezzel az app-al, hogy a megjátszott számokat húzás után csak nagyon macerásan lehet összehasonlítani. Pedig logikus lenne.
A másik, meg az, hogy... nem jut eszembe más. Majd valaki biztosan talál. -
L3zl13
nagyúr
Az miért jó, hogy 2 SMS kell egy vásárláshoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az applikáció segítségével szinte bárhol és bármikor lehetőség nyílik szelvények feladására, így gyorsan és könnyen megtippelhetők a következő heti nyerőszámok.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Robot fűnyírók
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest