- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci93
senior tag
A beállítások menüpont alatt be van pipálva, hogy kérek értesítéseket a kihúzott számokról, de még egyszer sem küldött, pedig pont ma húzták az ötöst.
-
fokukac
nagyúr
Jelentem, december közepétől működik az app, android 7.1.1-en is. Beletelt pár hónapba, de megoldották.
-
Azoknak, akik használják a progit: tettek ki egy frissített verziót.
Azt ugyan nem írják, hogy mit javítottak... (Azt meg halkan jegyzem meg, hogy ha már nincs kirakva a Play! Áruházba a program, akkor legalább ők leprogramozhatnák az app-ba, hogy időnként keressen már friss változatot a szerverükön.)
A frissítés kapcsán hír: telepítsd fel, adjál fel szelvényeket és automatikusan részt veszel egy nyereményjátékban.
-
fokukac
nagyúr
Mióta megjött a 7-es android, azóta nem működik az okoslottó.
Kíváncsi vagyok, mikor frissítik... végül is még csak másfél hónap telt el azóta... -
Apollyon
Korrektor
Az 5-6-7-es lottót ne erőltesse már senki, legalábbis ne fűzzön hozzá nagy (nye)reményt. Az apptól függetlenül már meg van okosítva ez a történet, volt valami cikk a minap is hogy előbb kiderültek a számok mint ahogy kisorsolták volna.
A nagy milliárdokat nem fogod már megnyerni akármilyen számokat játszol meg, ez garantálható. Sajnos erre is rátette a politika a kezét.
-
válasz
iMaverick #25 üzenetére
Info (már ha érdekel valakit): úgy tűnik, hogy az Okoslottó alkalmazás végérvényesen ki lett tiltva a Play!-ről... Idézet a szerencsejáték Zrt. oldaláról:
Miért nem tudom letölteni a Google Playből? A Google nem támogatja a szerencsejátékokat a saját alkalmazás-áruházában, ezért Androidra kizárólag a mi oldalunkról van lehetőséged letölteni az alkalmazást.
-
válasz
:eL.BaNDiTo: #26 üzenetére
Közben leveleztem a Szerencsejáték Zrt. ügyfélszolgálatával és az úriember elmondása alapján "átmenetileg nem érhető el" az app. Remélhetőleg mihamarább visszakerül.
-
Most én vagyok béna, vagy tényleg eltűnt a Play! áruházból az app? (A cikkben lévő link-re sem jön be semmi.)
A telefonon még rajta van, fut is, de a Play!-ből nézve már nem mutatja, mint telepített app...
-
L3zl13
nagyúr
válasz
dajkapeter #21 üzenetére
Soha nem állítottam, hogy a mobilos autópálya matrica vásárlás jó lenne.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
dajkapeter #16 üzenetére
Visszaigazolást az eladónak/üzemeltetőnek kell küldenie. (Küldd is.)
Nekem a megerősítő "OK" üzenettel van bajom. Online kommunikációnál nem luxus egy extra megerősítés, de fizetős SMS-nél már nem biztos, hogy akarnám. És jól értem, hogy ezt kézzel kell begépelnem?
Ok, hogy 2 betű, de nem túl elegáns megoldás. -
eclipse19
senior tag
Én azt nem értem, hogy miért kell bizonyos feliratokat szándékosan kvázi olvashatatlanná tenni?
Még a monitoron (22") nézve a képeket is nehezen kivehető közép-zöld háttéren a világoszöld, fehéren a világos szürke és világos szürkén a közép szürke betű.
Mintha direkt az lenne a cél, hogy ne lehessen elolvasni.
A 3. és 4. képen az aktív oldalt jelző sáv színe is praktikusan azonos a háttérrel. Ennek mi az értelme?
Üdv a készítőknek.
-
aglaca
csendes tag
Ha céges telefonról játszom, és küldöm az SMS-t akkor ki a jogos tulajdonosa a nyereménynek?
Mert az addig rendben van, hogy regisztrálom magam és a számlaszámom a telefonszámhoz, de a szolgáltatást kvázi cégként veszem igénybe/kapom a számlát/fizetem, vagy ha NEM nyertem akkor a cég fizet (SMS), ha meg nyertem enyém a nyeremény? -
dajkapeter
senior tag
1-2 fent említett kérdésre a válasz:
1, Honnan tudom, hogy nyertem-e?
- A rendszer értesítő sms-t küld részedre, valamint az "elfogadós" sms-ek végén ott van egy olyan megjegyzés, hogy "Akt. nyerem.: 1305 Ft". Innen lehet továbbá még értesülni hogy nyertél valamelyikkel. Az összeg változhat, csak beírtam néhány számot.2, Miért kell 2 sms? L3zl13-nek
- Az egyik a foglalás, a másik a visszaigazolás. Gondolom még sosem vettél autópálya-matricát sms-ben...3, Hogyan kerül hozzám a nyeremény?
- Regisztrálni kell a bankszámládat és a rendszer automatikusan elutalja neked az összeget. Természetesen csak akkor, ha kéred. A nyereményed elviekben nem vész el. Saját tapasztalat, már nyertem párszor. Akár csak a párom...4, Miért nem lehet megjegyeztetni a kedvenc számaimat?
- Meglehet, ott van egy szép nagy szürke csillag. Azzal eltudod menteni a szelvényedet...5. Honnan tudom Puttónál hogy nyertem vagy nem? Dawkins-nek
- A puttónál az elküldős sms visszaigazolása után kapott sms-ben benne van, hogy hányadik sorsolás. Ha nyertél értesít, ha nem nyertél nem fog értesíteni. -
Fejvadi
nagyúr
Ha nyerek a lottó-n kipróbálom
-
Ronan968
tag
Nekem hiányzik a kedvenc számok tárolási lehetősége,a régebbi verzióban benne volt!
-
Dwayne Hicks
tag
...ha lenne benne "És akkor a jövőheti nyerőszámok" menüpont, akkor letölteném.
-
Dawkins
tag
Honnan tudom Puttónál hogy nyertem vagy nem?
Feladtam egyet, azóta egy csomót sorsoltak, a sorsolások időpontját nem mutatja az app, csak számokat, így nem tudom vissza keresni. -
Totheground
addikt
Szerintem a Szerencsejáték mobil oldala baromi jó lett a legutóbi frissítés óta, nekem feleslegessé tett minden appot.
-
Az egyik baj ezzel az app-al, hogy a megjátszott számokat húzás után csak nagyon macerásan lehet összehasonlítani. Pedig logikus lenne.
A másik, meg az, hogy... nem jut eszembe más. Majd valaki biztosan talál. -
L3zl13
nagyúr
Az miért jó, hogy 2 SMS kell egy vásárláshoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest