Okoslottó alkalmazással lottózni

Hirdetés

A lottó szó részesedést jelent, Európában először 1444-ben jegyeztek fel írásos emléket arról, hogy különböző sorsolásokat tartottak, melyek közül természetesen azok voltak népszerűek, ahol a nyertes valamilyen nyereménnyel gazdagodott. Magyarországon a XVI. századtól kezdve alakult ki a szerencsejáték, 1763-ban pedig az osztrák ötöslottót hazánkra is kiterjesztették, majd a második világháború után kezdték visszaszorítani a kaszinókat, egészen 1956-ig, amikor is megjelent a magyar lottó, az első sorsolás a következő év márciusában történt.


[+]

A lottózás azóta is népszerű a szerencsejátékok körében, manapság már számos szelvény kitöltésére van lehetőség, megannyi játéktípus közül lehet választani. Az okostelefonok népszerűségét kihasználva pedig nemrég megújult az Okoslottó alkalmazás, amivel a legfontosabb szelvényeket bármikor és szinte bárhonnan kitölthetjük és feladhatjuk. Az alkalmazás keretein belül lehetőség adódik a megfelelő számok megtippelésére az Ötöslottón, a Hatoslottón, a Skandináv lottón, a Puttón, a Kenón, a Jokeren és még az Eurojackpoton is.


[+]

A körülbelül tizenkét megabájtos applikációt ingyenesen le lehet tölteni a Google Play Áruházból, az App Store-ból és a Microsoft Áruházból, ehhez internetkapcsolatra van szükség, a program azonban már nem igényli ezt. Regisztrálni nem kell, mindössze arra van szükség, hogy a kiválasztott játék szelvényét egyszerűen és gyorsan kitöltsük. A fülek segítségével válthatunk a játéktípusok, a legfontosabb hírek, vagy éppen a közeli lottózók között, utóbbi esetében az alkalmazás a telefon segítségével lokalizál, és ennek megfelelően kínálja fel azokat a helyszíneket, ahol akár személyesen is tippelhetünk. A különféle játékokra lépve információt kapunk a legutóbbi hetek nyerőszámairól, valamint a várható nyeremények összegeiről.

A szelvény kitöltése gombra nyomva normál vagy kombinációs játékot játszhatunk, előbbi esetén szabadon választhatunk számokat, utóbbinál pedig fix számokat is megadhatunk, hogy a későbbiekben könnyebb legyen nagyobb számú szelvényt feladni. A számokat tartalmazó mezőknél a gyorstippet is igénybe vehetjük, így a program véletlenszerűen választ ki lehetőségeket, hasonlóan a gépi lottóhoz. A tovább gombot megérintve áttekintést kapunk arról, hogy milyen számokat tettünk meg, egy- vagy többhetes játékot választottunk, illetve ahol lehetséges, ott részt veszünk-e a Joker sorsoláson.


[+]

A fizetés nagyon egyszerű, vagy a belső egyenlegből, vagy az online fogadási oldalon használt belső egyenlegből vonódik le a végösszeg, vagy pedig a mobilegyenleget, mobilelőfizetést vehetjük igénybe erre a célra. Ha mindent rendben találtunk, akkor a program automatikusan kitölti az SMS-t, nekünk már csak a küldés gombra kell nyomni, és megy is a megfelelő címre/számra, válaszüzenetként pedig újra lehetőség nyílik az adatok véglegesítésére, amit egy ok” szó begépelésével és elküldésével tehetünk meg. Ezután újabb szöveges üzenet érkezik, melyben már a rendszer megerősíti, hogy milyen számokat és milyen játékban tettünk meg. Minden játékhoz külön azonosítószám tartozik, ami igazolja a virtuális szelvényeket.

Az alkalmazás letölthető Androidra, iOS-re és Windows Phone-ra.

Azóta történt

Hirdetés