- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
VaniliásRönk #24 üzenetére
Én ugyan nem fogok lebukni, mert meg sem próbálnám
csak a számokat tettem helyre.
(#25) atti_2010: "1000$ senki sem adna ilyen procikért mivel nem végleges változatok, pontosabban a legnagyobb xeont 1400$ adtak de nyilván ilyenből kevés volt."
De, több okból is. Egyrészt az ES procik nincsenek megnyirbálva, semmi nincsen letiltva bennük, ebből olyan konfigurációt is kaphatsz, ami kereskedelmi forgalomban nem is létezik (ld. nyolcmagos még nem kapható). Másrészt, régebben, ugyan ezek elsőszériás darabok voltak, de válogatotton belül is válogatottak. C2D és C2Q időkben még megjelenés után is jó ideig ezek között voltak a legjobban húzható darabok, sok rekord született ilyenekkel. S gondolj bele, még megjelenés előtt. Valaki szerzett egy ilyet, kis szerencsével és tudással egyből a toplisták élén landolt. Ha jól emlékszem, ezért is tiltották ki őket. Akkoriban elég sokat fizettek értük...
-
.mf
veterán
Az a 800k a 187 db értéke (ami amúgy nekem kicsit fura, $1000-$2000 közöttire tippelnék egy-egy ilyen procit, tehát 187k - 374k) -- s már 500 db eladását vallották be (ami vagy igaz, vagy még többet adtak el). Ha csak durván arányosítunk, akkor $2M, tehát fejenként $500k (240-es árfolyammal 120M HuF), ami azért fizetéskiegészítésnek nem rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest