- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
Majd szóljatok, ha levettétek a szemellenzőt.
-
istnag
addikt
válasz
Graphics #172 üzenetére
A tobbit meg ertelmetlen vitanak tartom... Kifejlesztettek ez van. Ha elerheto ha nem. Ha annyira nem akarna a Samsung LG Sharp, akkor nem adna el kijelzot, vagy epp az elso memoriachipeket... Nem?
Ő azt állította, hogy a nagy cégeknél nincs innováció és fejlődés. Ami egy nagy baromság épp a kínai telefonoknál nincs, ők nem fejlesztenek, csak beleraknak. Ez náluk az innováció, semmi önálló kutatás, fejlesztés, ha az európai nagy gyártók ezt megelégelik -pláne, hogy hol kapnak jogdíjat, hol nem-, akkor majd a kedvenc kínai gyártótok mit fog a telefonjaiba tenni?
Amugy bugfixek kerulnek bele, de emellett olyan funkciok is, amik kozossegi visszajelzesre kerulnek be
Ez gondolom úgy akartad írni, hogy nem csak bugfixek kerülnek bele...mindegy, csak azt nem szeretem, hogy mindenki isteníti közben meg tele van bugokkal, másik dolog a háttér, akik ez mögött állnak.
Pénz beszel! De gondolom Samsungod van...
Így van, de tegnap egy másik topikban i fan voltam. -
istnag
addikt
Kérlek mesélj....
Most már Kína diktálja a tempót
Milyen innovációt hozott egy sziamiú? Az nem tűnik fel, hogy ezek a dzsunkagyártók sehol nem lennének, ha olyan nagy cégek, mint a Samsung, MS nem fejlesztenek ki különböző technológiákat. Pl Szerinted miért nem a kínai telefonokban jelennek meg először az újdonságok, mint pl NFC, vagy egyéb szenzorok? Azért mert ők diktálják a tempót?wtf.
csak az elektronikát adják hozzá és a házat
Micsoda? Akkor szerinted megveszik a proceszor, ram stb plusz ezeket hozzáadják és kész a telefon. Értem.
A Samsungot pedig hagyjuk, el vannak maradva fényévekkel. Legutolsó jó telefonja az S2 volt!
Ez is érdekes, mert pont dzsunkafóniában van a legtöbb Note hasonmás, szóval őt másolják a kínai telefonok, de ő van lemaradva. Értem.
Végezetül pedig, aki egyszer MIUI az mindig MIUI és ha már MIUI, akkor Xiaomi!
Ez a rendszer amire 3 hetente jönnek a frissítések és a bug fixek, de mégis mindig hibátlan. Értem. -
istnag
addikt
válasz
Graphics #113 üzenetére
Ilyen nincs, de még ez sincs, főleg nem 170 -ért. (ha már így rákérdeztél inkább egy Z3,
pedig a Sony nem a szívem csücske,ha meg 190-200 lesz mire beér az országba, ott meg már a Note 4 is becsatlakozik a versenybe)
Egyébként annyi bőven elég is róla, hogy az a rendszer fut rajt ami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest