- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fogadd el , hogy van élet mas markan tul is..es akadnak joparan, akik Xiaomit vesznek , itthon.
Es mint mondtam, nezz be egy Xiaomi topicba. Ott kozosseg van... Es jo hangulat.
Itt is az volt, amig nem volt par mellekzonge...
Elottem meg leirtak korrekten a bughalmaz gondolatmeneted magyarazatat, hatha vegre megerted.. Mert ezt megertened kellene . nem is elfogadno
-
monti0222w
addikt
Tudsz hülyeségeket írni nem vitás, szóval nincs innováció a kínai telefonokba, akkor a Huawei mit csinál, saját processzort, kezelő felületet UI-t, ha így jobban tetszik ami nekem nagyon tetszik eddig és még fejlődni fog?! Plusz P6-P7-tel a piac egyik legszebb telefonjai lettek.
-
s4tch
veterán
Dehogy érted, sajnos egyáltalán nem érted.
Nézz meg egy MIUI dev ROM changelogot, és fogod látni, hogy a módosítások egy része hibajavítás, másik része új funkciók implementálása. A heti fejlesztői ROM-okban valóban előfordul olyan funkció, ami nem működik tökéletesen, ezt bugreport után a következő hetiben jellemzően javítják. A MIUI 6 valamikor nyár végén mutatkozott be, hónapok óta nincs napi használatot nehezítő probléma vele.
Ezen túl biztos tisztában vagy vele, de a biztonság kedvéért elmondanám, hogy kétféle MIUI ROM van: stabil és fejlesztői. A stabil ROM-okat néhány havonta frissítik, a fejlesztői hetente jön ki. A stabilban az esetek döntő többségében csak alaposan kitesztelt funkciók maradnak, a fejlesztői pedig az, amit te - nyilván rengeteg tapasztalattal felvértezve - bugfészeknek gondolsz.
-
-
Nincs tele bugokkal, ne terjeszd
Tobb Xiaomim is volt, bugmentesen hasznaltam.
Az hogy jon frissites, nem feltetlen bug.. , de Neked legyen az.
Reszemrol zarva, egyoldalu a vita. Nem hasznaltad, csak hallottal rola, nekem meg nem celom mindenkit felvilagositani az altala hangoztatott teveszmekrol
-
Ha nem volt MiUI-d , attól meg elfogadhatod , hogy masnak tetszik, es hasznalja..
Szerintem. Amugy bugfixek kerulnek bele, de emellett olyan funkciok is, amik kozossegi visszajelzesre kerulnek be
Nem ismered ugy nez ki... De ez nem baj. Csak ne ekezd , ha nem tudod.,
Nekem is allt a legjobban a kezemre, ez van.
A tobbit meg ertelmetlen vitanak tartom... Kifejlesztettek ez van. Ha elerheto ha nem. Ha annyira nem akarna a Samsung LG Sharp, akkor nem adna el kijelzot, vagy epp az elso memoriachipeket... Nem?
Pénz beszel! De gondolom Samsungod van...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest