Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• llaszlo

veterán

válasz anwalen #351 üzenetére

Sajnos az AAA autó is működik, pedig az is egy ritka aljas cég. Csak sokan megijednek az aláírt szerződéstől, mert nem tudják, hogy olyan dolgokat írnak benne, ami ellent mond a magyar jogszabályoknak. Ha meg gebasz van, akkor az AAA a szerződésre hivatkozik.
    És nem ez az egyetlen ilyen cég. Több ügyfelemet is átverte vagy legalábbis megpróbálta egy konkurens márkakereskedés. Szerencsére volt aki visszajött hozzám és megmutattam, hogy hol akarják őket átverni. Mégis működik a cég.
    Szóval amit leírtál ezzel kapcsolatban az úgy hülyeség ahogy van.

• Jhonny06

veterán

válasz anwalen #347 üzenetére

Ahogy már korábban írtam, az nem pozitívum egy boltnál, ha megrendelsz valamint, majd kifizeted és minden rendben megy. Ez az elvárható legminimálisabb szolgáltatás egy boltnál, hogy ezt bármilyen probléma nélkül meg tudják csinálni, mert ez még a hülyének is megy.

Egy bolt színvonalassága/megbízhatósága abban mutatkozik meg, hogy ha valamilyen probléma adódik, akkor azt hogy kezelik. Gondolom nem sikerült visszaolvasni és értelmezni ezeket a történeteket, mert főleg ilyenekről szól ez a topic. Hogy ígérgettek, raktáron nem levő terméket árultak úgy, mintha lenne, majd hetekig/hónapokig ültek az emberek pénzén, stb.

Úgyhogy beírhatod még 100x, hogy megrendeltél egy terméket és sikerült átvenni, mert nem igazán releváns a topichoz kapcsolódóan/senkit nem érdekel.

• Chaser

legenda

referencia a szó amit keresel, batmannek van, neked nincs - itt biztosan -
    sajnos a nagy magyar valóság az, sok ember nem képes kiállni a jogaiért, sokan nem is tudják a jogaikat, és csak legyintenek
    rettentő vicces egy olyan bolt, ahol "ti írtátok rólunk" rész van, csupa 100% elégedettségű vevővel ( :
    ez a "cég" eleve elbitorolt egy márka nevet, nagyon sok idő után biggyesztették ki, h nem-hivatalos kereskedés, ha már megtévesztésről van szó
    ugyan mi alapján perelne? ( : örül h elsunnyoghat, véleménye bárkinek lehet, lásd árukereső
    vásárolj tőlük sokat elégedetten, mint látod nem mindenkinek sikerült és sokszor túlment egy határon ez a "kereskedés"

• batman.

senior tag

"Látom nagyon dühös lettél. Sajnálom." Nem vagyok dühős, sőt jót nevettem/ek rajtad! Örülnék, ha engem beperelnének, mert szakítanék egy kis zsét, de engem nem fognak beperelni sajnos.
    El kell keserítenem téged: nem csak azok a tények amik veled történnek, a más emberekkel megtörtént események is lehetnek azok, bármennyire sem szeretnéd elfogadni ezeket! Terelsz ez igaz, de nem a tények irányába. (NA EZ TÉNY.) Meg szeretném kérdezni kiket képviselsz? Ezt hogyan gondoltad, hogy mered? "Te állítasz dolgokat, és elvárod, hogy készpénznek vegyük." Vagy csak királyi többesszám a tizenhárom hozzászólásod megünneplésére?
    "Minden, ami egy puszta állítás, bizonyíték nélkül, az gyakorlatilag semmi. " Azért azt felfogod, hogy semmilyen bizonyítékot nem osztottál meg velünk, tehát a hozzászólásaid értéke szavaid alapján = 0 ;)
    "Az meg, hogy bárki azt hiszi, hogy itt bárki bárkit ismer a legnagyobb tévedés. "
    Huuú bakker! Én több embert is ismerek személyesen a PH-ról, van akivel együtt is dolgoztam egy darabig, és voltak közös programjaink. De most ahogy ezt kijelentetted, hogy tévedek.... Gyorsan szaladok keresni valami skizofrén gyorstalpalót, ha már így fel lettem homályosítva, hogy TÉVEDEK. Apropó nem ajánlanál valamit, akár egy szolid személyiségzavar is megteszi! :C
    Vicces az, ahogy kirohansz (rám rontasz) mert szerinted az én véleményem téves. (Ez vélemény.) Mindenkinek lehet valami vicces, egy vélemény kirohanás, a más véleménye téves. Ha szavaidat komolyan veszem, akkor valójában saját magadat cáfolod meg, csak gondolom erre még nem jöttél rá. :F

• batman.

senior tag

válasz anwalen #348 üzenetére

"Vásárlás nélkül hogy lehet véleményed egy bolti vásárlásról?"
    Amennyiben ezt a "Szerintem ehhez még megvalósult vásárlás sem kell." mondatomból ferdítetted, akkor gratulálok!
    Például ha az eladó hibájából hiúsul meg a vásárlás, mint itt többeknek? De tudnék még mondani párat...Nem szeretem, ha valaki kicsavarja a szavakat és azt gondolja bele amit szeretne. Kikérem magamnak! Hogy jössz Te ahhoz, hogy olyasmit adj a számba amit nem mondtam?????? Nem bírom ezt a stílust! Ez szándékos csúsztatás, HAZUGSÁG! Az hogy szerinted pletyka kategória amit mondok-írok, az lehet a véleményed, de ne felejtsd el, hogy engem itt más topicokban/ból ismernek, sokan tudják (és sokan nem) mennyit ér a szavam. Rólad viszont semmit sem tudunk. Khm. azon kívül, hogy szeretsz "badarságokat" tényként közölni, és olyasmire is felhívod az emberek figyelmét amin mások túllendülnek, nyilván bármibe bele lehet kötni, de ne vicceljük el a dolgot! Az általad fő szószóló-nak bélyegzett fórumtárs stilisztikailag kifogásolható (az is lehet, hogy szlováknyelvű mobilról kommunikál, vagy slendrián -bocs-), de tartalmilag releváns. Nincs azzal semmi baj, hogy vettél valamit, hamar megkaptad, és elégedett vagy. Azzal van baj, hogy próbálsz besározni másokat akik nem voltak ennyire szerencsések! Nem értem, hogy ha valaki elégedett, miért "oltja" az elégedetlent.
    "Ez szerintem inkább a pletyka." Ezt szerintem csak olyan gondolhatja így, aki érdekelt a fent nevezett cég tisztára mosdatásában. A többiek véleménynek hívják. :K
    Ennyi a sztori. Megint.
    P.S. Jelezném, ha nem vagyok megszólítva, nem reagálok. A későbbiekben sem, csak ha nagyon elszalad a szekér. :DDD

• Chaser

legenda

válasz anwalen #348 üzenetére

"Vásárlás nélkül hogy lehet véleményed egy bolti vásárlásról?"
    okos ember nem a saját kárán tanul..( :
    ha nked bevált egészségedre, ilyen "referenciák" alapján nálam és sokaknál ez a lesemköpöm' kategória, nem bolt

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés