- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
*Mukeey* #263 üzenetére
"Ott van support, üzlet, ahol megveheted, utána is foglalkoznak veled majd 2 évig. Xiaomit tényleg csak úgy szabad venni, ha nem érdekel, hogy ha elromlik."
bármit amit kinnről veszel úgy érdemes venni ha esetleg baj van baj lesz ( : de te azt mondtad xy mögött van support, xiaomi mögött nincs, nos van, hivatalos forgalmazók is, már maga a xiaomi is ősztől, ennyi erővel samut is lhet venni ebyről, ami nem lesz garis a samunálxiaomishopot ajánlottam én? ( :
arról szól a topik mekkora egy mocskos banda, egyebek mellett xiaomihoz sincs semmi közük...csak szeretnék
mistore a hivatalos, nemrég nyílt -
Chaser
legenda
válasz
*Mukeey* #258 üzenetére
ez azért nem igaz, már régen lehet itthon kapni hivatalos forgalmazóktól xiaomi tlefonokat -persze nem mindet -, nemrég megnyílt a hivatalos xiaomi bolt is - az mondjuk vicces volt -, de vannak
forgalmazók fentin kívül pl edigi, aqua - és a wayteq szervizel/t ha minden igaz - -
szoto
csendes tag
válasz
*Mukeey* #258 üzenetére
Az a gond, hogy jelenleg legtöbben megveszik Kínából, mert neki az úgy olcsó, ha valami gond van, akkor meg nem tud kihez fordulni.
Meg kell venni magyarországi forgalmazótól, ha gond van vissza lehet küldeni, ő pedig elintézi a szükséges lépéseket. Ez így működik mindenhol.
Megveszel egy Samu telefont egy webáruházból, akkor ő adja a garit is rá. Ha gond van visszaküldöd és meg kell, hogy oldja.
Ez nem hiszem, hogy a Xiaomi bűne lenne.Támogatásról, csak annyit, hogy minden telefonjukhoz, nem csak a fél évnél fiatalabbra, mint a Samu) küld folyamatos frissítéseket.
Megjelent a MIUI 10, megkapta a legtöbb telefonjuk a frissítést.
Ilyen szinten én nagyon elégedett vagyok velük. -
janoskiss
csendes tag
válasz
*Mukeey* #242 üzenetére
Teljesen egyetértünk, maga a shop jól össze van rakva. Pont emiatt felmerült bennem a kérdés: vajon kell-e őket bokáztatni?
Naív válasz:
Olyat nem olvastam róluk, hogy végül ne szállítottak volna, vagy a pénzt ne adták volna vissza.
Az ÁSZF-ben a vásárlónak járó jogok, ahogy én láttam, korrekten el vannak ismerve (hogy aztán mennyire tartják ehhez magukat, az már más kérdés).
Igyekezet is tapasztalható volt, hogy megtartsanak, mint vásárlót, de teljes korrektségről nem beszélhetünk.
Ez alapján egy kicsit még bukdácsoló, de igyekvő webshop benyomását kelthetik.Nem naív válasz:
Egy szürkeimportban utazó, a legalitás határán táncoló, a vevőket megvezető banda, a Xiaomi márkanév vélhető bitorlása, és a szállítási idővel való trükközés pedig szerintem jogszerűtlen üzleti magatartás.Szóval nem csodálkoznék rajta, ha valaki venné a fáradságot, hogy hatósággal kicsit megfingassa őket, ha nagyon a begyébe lépnek.
-
Arburgnagyúr
csendes tag
válasz
*Mukeey* #182 üzenetére
Szintén pozitív vélemény: sosba kellett egy Mi Band 3, náluk normális áron (8750 Ft-ot fizettem kiszállítással együtt) volt, ezért tőlük rendeltem. Múlt hét vnap este 22-23 óra között adtam le a rendelésem és fizettem ki. Köv nap a csomagot át is adták a futárnak. A cucc bontatlan volt, minden gyári matricával rajta, tökéletes működik azóta is. Számomra pozitév élmény volt, sajnálom, hogy ezt nem mindenki mondhatja el magáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest