Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bari

Modder

válasz Peter789 #96 üzenetére

Szia

Sajnos az újabb nyomtatók, akár az otthoni, kis-irodai, vagy a nagy profi milliós nyomtatók is spórolnak a tonerporral. A nyomtatásnál ki kell kapcsolni minden takarékossági beállítást a nyomtató driverében, ez az újabb nyomtatóknál nem mindig hozza a várt eredményt, ugyan sötétebb lesz a nyomat, de még mindig nem lesz teljesen homogén, így két esetleg három réteg maszk egymásra helyezésével lehet teljesen átlátszatlan maszkot készíteni. A régebbi nyomtatóknál (10 év körüliek, vagy régebbi lézernyomtatók) elég lehet a tonertakarékos beállítások kikapcsolása is. Nekem samsung nyomtatókkal van tapasztalatom, egy ml2571-es van otthon, amivel nyomtatni szoktam, kettő réteg minimum kell a tökéletes fedéshez.
    Vasalásos nyákkészítéshez addig tudtam a samsung által készített nyomatot használni, míg az eredeti toner volt benne, olcsóbb utángyártott esetén már akadtak vele problémáim, többek között ezért is tértem át a fotós nyákkészítésre. Kisebb egyszeri beruházás volt az áttérés mint az olcsóbb 5e ft-os toner helyett a gyári kb 20e-s állandó vásárlása.

Új hozzászólás Aktív témák