- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
Ricco_hun #103 üzenetére
Mondjuk a fogyasztást sem értem, 2 d-ben magasabb mint a konkurens kártyák, 3d-ben viszont jobbak [link] , azt gondolom Te is sejted hogy a 4xxx szériát nem netezni és pasziánszozni találták ki . A 4890-nel meg javítottak is, még azt sem mondhatod hogy nem léptek semmit . A 4850 fogyasztásánál meg még kevesebb gond van . A 4830-nál sem látok gondot . A 4770-ről meg nem tudok mutatni innen, remélhetőleg nemsokára lesz . Akkor még egyszer, miről beszélsz ?
-
lsc
nagyúr
válasz
Ricco_hun #89 üzenetére
Spórolás a hűtésen=magas hőmérsékletek és nagyobb zajjal járó ventik. Itt csak én érzek ellentmondást ? Ha magas fordulaton megy a venti akkor jól hűt csak zajos, ha gyári szabályozáson van akkor halk csak melegszik, de azt meg bírja .
és most a HD4xxx szérián akarják megszedni magukat. Erre írtam megoldást de gondolom a látásod is szelektív, ennyi . Az irgalmatlan fogyasztásról dobnál linket, mindenesetre elég érdekes kijelentés a legalacsonyabb fogyasztású és melegedésű még használható teljesítményű ati kártyát birtoklótól . Az árról akkor még nem is beszéltem . De nem gond, még nyugodtan fröcsögj itt magadban, ha nem érted többet nem tudok segíteni, meg ahogy látom más sem . Részemről ennyi .
-
lsc
nagyúr
válasz
Ricco_hun #81 üzenetére
Csakhogy mialatt az Nv 20-30k Ft-ot is csökkentett az egyes modellek debütáló árán, addig ezt az AMD elfelejtette meglépni. Ebben csak az a hiba, hogy az nv piaci kényszerből engedett az árból, addig az ati eleve olcsón dobta piacra a kártyákat . Mondjuk ha erre magadtól nem jöttél rá akkor a zöld szemüveget el kellene dobni . Egyébként az nv-nek kell szurkolni hogy kidobjon új, olcsó és jó kártyákat, addig az ati miért csökkentsen árat ? Te is írod hogy nem nonprofit cég, akkor miről beszélünk .
-
lsc
nagyúr
Működik a marketing, de már lassan megszokott lesz .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest