Új hozzászólás Aktív témák
-
Abból ítélve, hogy az nV karik közelebb állnak a GPGPU felépítéshez, mint az ATi kártyák, valószínűleg az nV-nek fog jobban menni a fizikai számítás, vagyis kevesebbet fog esni az FPS a fizika hatására. A fizikához meg ugye inkább GPGPU felépítés passzol, ha nem tévedek.
De lehet, hogy ez csak az én logikám szerint van így. -
válasz
TESCO-Zsömle #10 üzenetére
De úgy értettem, hogy az Ati karik is támogathatnák a Cuda-t, nem? Anyagilag nemtom, hogy jönne ki, de tudomásom szerint az nV akarja, hogy mások is mozduljanak el Cuda irányba. Rosszul tudom?
Ha jó az infó, akkor már csak műszaki okokra tudok gondolni, pl. működne, de nem lenne túl gyors, vagy ilyesmi. Az is lehet, hogy az AMD fél, hogy az nV olyan irányba menne el a Cudával, amit az AMD nem akar/tud követni. -
Abu: Miért baj a cuda elterjedése az AMD szemszögéből?
Azért, mert az nV fejleszti a saját kártyáira optimalizálva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen házat vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen program, ami...?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest