Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-ger
tag
ez jó ötlet, bár kíváncsi vagyok hogy sikerül majd az árat tartani. a kindle fire is asszem darabonként 2-3 dollár veszteség az amazonnak. nagy harca lesz a Google Nexus tabbal.
hger-xperiablog.blogspot.hu - Minden ami Xperia!
-
big-J
őstag
amire MO-ra jut lesz az $400-500 is
-
Maateeo
aktív tag
Windows RT tabletet akarok! MOST!
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
Meekrob
tag
Imádom az ilyen konkrét megfogalmazásokat: "...megtörjék az Amazon Kindle Fire dominanciáját, melyhez számos technikai trükk került bevetésre. Az egyik legfontosabb az energiahatékonyság növelése volt, mely révén a megjelenítők fogyasztása is drasztikusan csökkenthető, vagyis összegészében jóval olcsóbb komponensekből is építhetőek minőségi táblagépek..."
Ez kb ahhoz hasonlítható mintha az úszók célnak tűznék ki, hogy gyorsabban ússzanak ( bocsánat pont EB-t néztem) és így több érmet nyerjenek. Remek, de mitől is lesz olcsóbb pontosan? Mert energiahatékony? Lehet hogy én vagyok ostoba, de attól legfeljebb tovább húzza saját tápegységről... Vagy szoftveresen remekül optimalizált a dolog amitől egy régi crt-s megjelenítő is beszerelhető egy tabletbe? Mert energiaellátottság lesz hozzá?
Szóval ez egy olyan hír amivel szerintem konkrétan semmit nem tudtunk meg, amit eddig ne halottunk volna.
Vagy csak gonosz vagyok
-
Orton96
aktív tag
Ha télleg ennyi lesz akk be kell újítanom egyet...
-
törölt tag
nem úgy volt, hogy a win8-as táblák nem lesznek egy árkategóriában a jelenlegi táblakínálattal...?
egyébként jól hangzik, jöhetnek! sőt, ultrabook helyett jöhetnének ezek, ilyen kis billentyázetes dokkolóval, mint a Transformer. -
callmeakos
veterán
Jól hangzik
All→M8
-
musculus
tag
Hát, a Tegra 3 egy közepes Atom szintjét már-már majdnem eléri (grafikailag természetesen meghaladja), inkább multimédiás tartalomfogyasztásra, meg egyszerűbb weblapokon való böngészésre ideális - ha nem így van, majd valaki úgyis lehurrog.
Viszont kijelenthetem, hogy imádom az IT iparágat, irgalmatlan a verseny.
Most már ott tartunk, hogy az Apple is árat akar csökkenteni az ultrabookok miatt, a táblagépeknél meg esztelen minimálár-hajhászás folyik. Ezt szeretem.Homo sapiens non urinat in ventum - "And so it goes..."
-
Sn00PiG
aktív tag
Ennyiért ilyen tudással "IDEVELE" kategória lesz. Persze kérdés, hogy hogyan fog muzsikálni ICS és Win8 alatt...
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile 2
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
- További aktív témák...
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest