- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-ger
tag
ez jó ötlet, bár kíváncsi vagyok hogy sikerül majd az árat tartani. a kindle fire is asszem darabonként 2-3 dollár veszteség az amazonnak. nagy harca lesz a Google Nexus tabbal.
-
big-J
őstag
amire MO-ra jut lesz az $400-500 is
-
Maateeo
aktív tag
Windows RT tabletet akarok! MOST!
-
Meekrob
tag
Imádom az ilyen konkrét megfogalmazásokat: "...megtörjék az Amazon Kindle Fire dominanciáját, melyhez számos technikai trükk került bevetésre. Az egyik legfontosabb az energiahatékonyság növelése volt, mely révén a megjelenítők fogyasztása is drasztikusan csökkenthető, vagyis összegészében jóval olcsóbb komponensekből is építhetőek minőségi táblagépek..."
Ez kb ahhoz hasonlítható mintha az úszók célnak tűznék ki, hogy gyorsabban ússzanak ( bocsánat pont EB-t néztem) és így több érmet nyerjenek. Remek, de mitől is lesz olcsóbb pontosan? Mert energiahatékony? Lehet hogy én vagyok ostoba, de attól legfeljebb tovább húzza saját tápegységről... Vagy szoftveresen remekül optimalizált a dolog amitől egy régi crt-s megjelenítő is beszerelhető egy tabletbe?
Mert energiaellátottság lesz hozzá?
Szóval ez egy olyan hír amivel szerintem konkrétan semmit nem tudtunk meg, amit eddig ne halottunk volna.
Vagy csak gonosz vagyok
-
Orton96
aktív tag
Ha télleg ennyi lesz akk be kell újítanom egyet...
-
törölt tag
nem úgy volt, hogy a win8-as táblák nem lesznek egy árkategóriában a jelenlegi táblakínálattal...?
egyébként jól hangzik, jöhetnek! sőt, ultrabook helyett jöhetnének ezek, ilyen kis billentyázetes dokkolóval, mint a Transformer. -
callmeakos
veterán
Jól hangzik
-
musculus
tag
Hát, a Tegra 3 egy közepes Atom szintjét már-már majdnem eléri (grafikailag természetesen meghaladja), inkább multimédiás tartalomfogyasztásra, meg egyszerűbb weblapokon való böngészésre ideális - ha nem így van, majd valaki úgyis lehurrog.
Viszont kijelenthetem, hogy imádom az IT iparágat, irgalmatlan a verseny.
Most már ott tartunk, hogy az Apple is árat akar csökkenteni az ultrabookok miatt, a táblagépeknél meg esztelen minimálár-hajhászás folyik. Ezt szeretem. -
Sn00PiG
aktív tag
Ennyiért ilyen tudással "IDEVELE" kategória lesz. Persze kérdés, hogy hogyan fog muzsikálni ICS és Win8 alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az amerikai chipgyártó továbbra is az olcsó négymagos internettáblák piacát szeretné célba venni.
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- Opel topik
- Hardcore café
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Micro Four Thirds
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- HP 445 G10 PROBOOK AMD Ryzen 5-7530U - 16GB - 256GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest