- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Callisto #268 üzenetére
olvasd el azt is, amire válaszoltam. amúgy nem jól emlékszel.
sok év, igen, de szó nincs folyamatos nem akarásról:
- a DX10.1-re nagy ívben tettek - csakhogy visszatekintve elég egyértelmű, hogy igazuk volt
- a DX11-nél a tesszelátoron hisztiztek egy kicsit, aztán végül annyira erős lett benne a Fermi, hogy még a víz alatt is várost tesszeláltak, hogy kijöjjön a megoldásuk előnyealigha lehet mondani, hogy a DX11 generációban az nVidia visszafogta volna a fejlődést...
- a DX11.x-re ismét tesznek. a Kepler esetében ez kicsit fura volt, a Maxwell esetében pedig határozottan nem szimpatikus.szóval gyakorlatilag 2 éve lehet mondani, hogy az nVidia feature cutokkal fékezi az előrelépéseket.
(#275) BeLucZ: ezt elég nagy valószínűséggel meg tudom mondani:
"DX11.1? WTFC? IDGAF..." -
törölt tag
válasz
Callisto #269 üzenetére
DX 10, majd DX11 maximum a kifejezetten erre kihegyezett képek hangyafasznyi részeinek sasolása közben hozott fejlődést felhasználói oldalról, így igen is vakulj paraszt fícsörök.
A fejlesztés pedig ha akarná lenyomhatná a piaci mamutot is, mégsem akarja egyik játékfejlesztő sem ezt, holott sok extra melójuk nem lenne vele. A piac nem igényli amit a DX olyan nagy pofával hirdet.
-
JanR
addikt
válasz
Callisto #215 üzenetére
Ha neked a teljesítmény fontos, akkor vegyél 4 db 780 Ti és kösd össze őket. Nem zavar, hogy ez a GTX 750 Ti nem a felső szegmensbe készült, még is milyen teljesítményt vársz el tőle? Vagy neked már az kell, hogy egy low profil vga is 80 fps-l vigye a BF4-t? Ugyan ilyen szempontból az AMD miért jobb? Ők is visszafogják az egészet és ott is "teljesítmény = tudás" dolog jönne elő mindenki szemében. Áruld el nekem, hogy miért zavar, hogy a gyártók azokkal a felhasználókkal is törődnek, akik kötnek kompromisszumokat a játékfelbontással és részletességgel, de halk, hűvös és keveset fogyasztó vga-t akarnak?
1. Tudok olvasni és tudom a két szó jelentését. Ha csak a teljesítmény lenne a fontos, akkor már 3m hosszú 150nm-s GPU-k lennének 1387612386154ö8127361287462GB rammal - neked erre van szükséged!
2. Értelmeztem amit írtál, csak számomra érthetetlen az állításod az nv-ről, hogy visszafogják a pc piac fejlődését.Nem az NV-t akarom védeni, mert "vörös" a szívem, de nem jogos a felvetésed!
-
JanR
addikt
válasz
Callisto #209 üzenetére
Mit fog vissza? Azért ez nem teljesen igaz, inkább azt érik el, hogy szoftvereken dolgoznak már végre egy kicsit. Mocskos erős VGA-k vannak a piacon csak nincsenek kihasználva, akkor meg minek adjon ki még jobbat? Az, hogy egy olyan irányba haladunk, ahol a fogyasztás és a hőtermelés lesz a központban igazán nem rossz, legalább is nekem. Ott van például a GTX 780 Ti.. mondj már egy olyan játékot ami megeszi.. és lehetőleg ne úgy nézd, hogy az adott játékban 100 fps-t tolja folyamatosan. Egyszerűen a támogatottság és a játékipar van lemaradva, nem az nv és az amd. Az, hogy az nv végre foglalkozik azokkal az igényekkel is, hogy ne legyen 100 fokos a vga, meg keveset fogyasszon biztos egy szemét húzás, biztos ez fogja majd vissza a fejlődést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest