Új hozzászólás Aktív témák

• Sinesol

veterán

válasz Prof #473 üzenetére

Csak az engine-böl indultam ki, és abbol hogy igazabol egy Bioshock-hoz kepest nekem nem sokkal több latvanyra és ugye az is Unreal motor mint ez...na persze lehetnek benne modositasok de ha annyira mas lenne nem lenne unreal engine 3 a neve ;)
    Emiatt irtam hogy anyira nem lesz elszallva a gepigeny, szoval ide pont mind1 a mantle..

Igazabol en azt varnam a Mantletöl hogy sokkal szebben nezzen ki minden, ehhez kepest ugyanugy nez ki minden mint dx csak kicsit csökkenti a gepigenyt már ahol persze ...ennek is van ertelme de ez nem fejlödés csak a szebb latvanyt hozza le olcsobb rendszerek számára.

Olyat akarok latni ahol egy full mantle optimalizalt cimre is min gepigenybe egy 270x figyelne ..na ott szerintem nem gyenge lenne a látvány :)

Csak az a baj hogy az meg dx-be még a 290x-en se menne jo eséllyel, akkor meg ugyse lépi meg senki mer ugye mennie kell a dx-en is ugyanazokan a cimeknek..akkor meg olymind1 ez a mantle csak arra jo hogy low-end gepen is lehessen ertelmesen jatszani.. :(

Thieffel meg persze hogy nem jatszottam még, de már várom mert a 3 nagy kedvenc volt:)

Új hozzászólás Aktív témák