- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Google Pixel 9a rapidteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem a duplaventis EVGA jön be, csak a ventiszabályzás hiánya kicsit visszautasító.
-
kisza25
félisten
75W-ot tud adni a PCI-e is szóval alap fogyihoz képest az +15%, meg gondolom a 60W TDP is csak elméleti, alap esetben nem fogyaszt annyit a kártya soha
pl a 7870-nek csak a GPU része húzva elmegy 80W-ig, de akkor már feszt is emeltem, húzás nélkül 55W, szóval az is csak +25W pedig ott sokkal komolyabb teljesítményű és fogyasztású cuccról van szó
amíg nem emelsz feszt addig a fogyasztás növekedése lineáris, vagyis 10% tuning 10% fogyasztás növekedés az meg még mindig csak 66W lenne, 20%-nál 72W ami még mindig beleférne a 75W-ba, persze ez csak elmélet a gyakorlatban ez nem teljesen így működik -
Loha
veterán
Valszeg tényleg 38,5 W, de csak a GPU-ra vonatkozik.
GPU power consumption
Target: 38.5 W
Limit: 38.5 W
Adj. Range: -22%, +0% -
Loha
veterán
BIOS módosítással valszeg ki lehet tolni a power limitet.
-
Tenken
őstag
Az, hogy a 100%-os power limit 38,8W-on van gyárilag mit jelent a gyakorlatban? Ezt a csúszkát egyenlőre nem lehet feljebb tolni, viszont a gyári 60-as tdp-hez képest meg erősen alul méretezettnek tűnik.
Nekem nincs fogy.mérőm. -
Redneck
nagyúr
Én értelek.
660-at szerettem volna de mostmár nem akarok. Ez szimpatikusabb csak álljon be az ára. Én szoktam esténként single játékokat is nyomni és baromira nem mindegy a hűtés hangereje. Ha régebben ezt tudom, spórolok még és más konfigot építek. Cimborámnak most lesz új gép építve és ilyen kártya lesz benne az i5 mellett. Annyival nem gyengébb a 660-nál hogy szomorú legyen. Előző gépe XP2200+ 2GB Ram és 256MB-os 7300GT. Csak csézett anno, most kap tőlem egy EA accountot BF/MoH/Crysis jàtékokkal, de a CS:GO is megvan már az accountján. Szerintem elégedett lesz ezzel is. Ha a Mantle megszivat, hát így jártunk, lefogadom hogy majd lesz Mantle 2.0 ésatöbbi. Valahogy mindig el kell adni az új hardvereket. -
kisza25
félisten
válasz
dragonfx #476 üzenetére
mit nem értesz azon, hogy csak BF4-el nyomom és multiban ahol nem max grafikán játszik az ember, hanem low/mediumon, úgy meg 65-80%-on megy max a VGA és 100%-on a CPU, így tök felesleges a kártya,
ez mellett hangos és sokat is fogyaszt és csak termeli a hőt feleslegesen, volt i7-em is régebben nem használtam ki azt is lecseréltem i5-re az is bőven elég volt(még kerestem is az i7-en mert 6eFt-al többér adtam el mint amennyiért vettem) amúgy volt korábban HD7790-em amit csak amiatt cseréltem 7870-re mert 1GB Vram kevés bf4-hez, de amúgy teljesítménye bőven elég volt nekem, ez a 750-ti és 260x is ugyanaz a teljesítmény de a ti kevesebbet fogyaszt a mini-itx gépemben ez nem egy elhanyagolható tényező.
Amúgy ki is próbáltam, hogy levettem 7870 teljesítményét 260x szintjére és low mediumon ugyanannyi maradt az FPS-em, mik eszébe nem jutnak egy örültnek -
Sondi1986
addikt
Én inkább megvárom a nagy tesókat csak ne legyenek túl árazva, mint az összes többi nv. termék.
-
30 és 36 fps között elég nagy különbség van a folyamatosság-érzet tekintetében, 40 és 48 között valóban kevésbé jelentős. viszont 55 és 65 között megint nagy, és míg a 660-nal sikerül majdnem mindent értelmes kompromisszumok mellett 60 fps fölé belőni, a 750Ti-nél ebben nem vagyok biztos. lehet, hogy megvárom, mi alakul gsync fronton.
(#476) dragonfx: rendben, legyen őrültség. végső soron valóban tiszta hülye, aki képes visszakapcsolni az ambient occlusiont, az MSAA-t és a soft shadows-t high-ból mediumba, hiszen a mozgóképen látni ugyan nem fog különbséget, viszont elveszíti az ÉRZÉST
szerk. @gézu: kb.
-
gézu
őstag
válasz
dragonfx #476 üzenetére
Úgy tűnik, nem akar átmenni az üzenet:
gbors:...a személyes preferenciáid nem univerzális igazságok. másnak más lehet a fontos, és attól még más nem feltétlen hülye...
Neki megfelelő teljesítmény mellett a halk üzemmód és a kis fogyasztás áll a prioritási listája első 2 helyén, neked meg az FPS van az első 10 helyen.
-
Sinesol
veterán
Csak az engine-böl indultam ki, és abbol hogy igazabol egy Bioshock-hoz kepest nekem nem sokkal több latvanyra és ugye az is Unreal motor mint ez...na persze lehetnek benne modositasok de ha annyira mas lenne nem lenne unreal engine 3 a neve
Emiatt irtam hogy anyira nem lesz elszallva a gepigeny, szoval ide pont mind1 a mantle..Igazabol en azt varnam a Mantletöl hogy sokkal szebben nezzen ki minden, ehhez kepest ugyanugy nez ki minden mint dx csak kicsit csökkenti a gepigenyt már ahol persze ...ennek is van ertelme de ez nem fejlödés csak a szebb latvanyt hozza le olcsobb rendszerek számára.
Olyat akarok latni ahol egy full mantle optimalizalt cimre is min gepigenybe egy 270x figyelne ..na ott szerintem nem gyenge lenne a látvány
Csak az a baj hogy az meg dx-be még a 290x-en se menne jo eséllyel, akkor meg ugyse lépi meg senki mer ugye mennie kell a dx-en is ugyanazokan a cimeknek..akkor meg olymind1 ez a mantle csak arra jo hogy low-end gepen is lehessen ertelmesen jatszani..
Thieffel meg persze hogy nem jatszottam még, de már várom mert a 3 nagy kedvenc volt
-
Prof
addikt
Ami megy 40 fps-el a masikon 48, ami 30 masikon 36 nem oszt nem szoroz
En tuti nem cserelnek kartyat ha gyorsabbat akarnek min. 50% pluszt kell hozzon az uj.
(igazabol a 2900Pro-t 6950-re feleslegesen csereltem le mert mint kiderult Rift-ben CPU limit volt es az uj karival is 15 fps volt varosban (E2180 3.2 Ghz, aztan E8500-ra upgradeltem es maris 37 fps lett mindket kartyaval es itt neztem nagyot, hogy a nagyobb cache azonos orajelen mekkora kulonbseget ad egy MMO-nal
)
Bar en anno downgradeltem 2 lepcsoben tegla 6950-rol windforce 5870-re, majd 5770-re, mert minden amivel jatszottam szepen ment azon is. -
Prof
addikt
Hogy tudsz vele jatszani mar, meg se jelent meg
A gameplay videokat nezve bezony nagyobb igenye van joval, mint egy UT3-as jateknak es jobban is nez ki.
Ha marciusra igerik a patchet, akkor talan aprilisban lesz. (BF4-et alapul veve)
Ami egy ilyen jateknal szerintem mar tul keso, kb. nem er semmit, mert aki megvette az addigra reg vegigjatszotta (nem evekig jatszott multi FPS, MOBA ,MMO-rol van szo, valamint torrenten mar fentvan)
Mas kerdes, hogy aki megvette a Thief-et valoszinu van eleg eros gepe, hogy DX-ben vegigjatsza.Kulonosen, hogy eleve a Silver/Gold AMD Reward a dragabb kartyakhoz jart (amiben benne volt a Thief) es nem hiszem sokan hasznalnak 7970-et c2D mellett. (bar ki tudja en is hasznaltam egy kis ideig huzott E2180 mellett, 6950-et)
Komolyan mondom jobban jartak volna, ha egy indie fejleszto-vel csinaltatnak egy latvanyos mantle demo-t.
-
válasz
dragonfx #467 üzenetére
iiiiigen, ezt volna jó megtanulni a pH! törzsközönség nagy részének - a személyes preferenciáid nem univerzális igazságok. másnak más lehet a fontos, és attól még más nem feltétlen hülye
ha mind a 660, mind a 750Ti 20%-kal gyorsabb lenne, akkor nem is gondolkodnék a dolgon, már megejtettem volna a cserét. ezen a teljesítményszinten billeg egy kicsit a dolog. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Áh. Alig maradt érintetlen sor az UE3-ból, illetve meg lesz pakolva compute effektekkel és az AA mód is SSAA. Szóval lesz neki gépigénye. Nem vállalhatatlanul magas, de nem is átlagos.
Főleg prociigényes lesz. Minimum négy magot ajánlanak. Nagyon erős kétmagos még elég lehet, de döcögni fog. -
válasz
dragonfx #461 üzenetére
miért lenne kár? én komolyan gondolkodom, hogy lecserélem egy 750Ti-re a 660-at - kicsit lassabb, viszont garantáltan kussban van, és akkor lehet, hogy áttelepülök egy fél cipősdoboz méretű házba.
(és lesz**om mind a mantle-t, mind a DX12-t - majd ha azok kézzel foghatóak lesznek, akkor elgondolkodom, hogy érdemes-e váltanom). -
dragonfx
veterán
Amíg végleges mnatle meg dx 12 info nincs kár venni amúgy bármit......cserélni pláne.
-
kisza25
félisten
na igen ez az egyetlen dolog ami miatt átállnak 20nm-re,
ja a mantle az igen kölök még, bár vannak boldog használói is, de pl. nekem bf4 alatt nem igazán brillírozott, bár tegyük hozzá, hogy még béta,
én csak BF4-el játszom és multihoz sok FPS kell közepes felbontáson, na erre sok a HD7870 az i5-3470 mellé, 65-80%-on malmozik míg a proci vért izzad, szóval ezért is cserélném egy 750ti-re mert amire nekem kell az is bőven jó lenne fele fogyasztással/hővel/zajjal -
Sondi1986
addikt
Ha tuningra játszatsz akkor mindenképp olyan modelt keress aminek a legmagasabb órajele, mivel max csak 135Mhz-et engednek a programok, tovább nem tudod húzni.
Esetleg lecseréled a biosat egy olyanra ami alapból nagyon magas órajelen van.Ez a gáz az nv-nél hogy le korlátolja a tuningot pedig lehet ebben a kártyában jóval több is.
-
Prof
addikt
Maga a Maxwell architekura adja a kisebb fogyasztast, a 20nm, lehetove teszi, hogy tobb tranyo ferjen be aodtt teruletre. Tehat az eredmeny egy erosebb VGA kartya lesz, azonos fogyasztassal mint a mostani csucskartyak. Bar szerintem a mobil piacra hozzak ki majd a kozepes variansokat, mert semmi nem indokolja, hogy mar most lecsereljek a 780Ti csucsmodellt. (nem hiszem, hogy megszivatnak az uj Black Titan vasarlokat a kozeljovoben azt lealazo kartya kiadasaval)
Ha mar 200 AAA jatekban gond nelkul hasitana a Mantle akkor mas lenne a leanyzo fekvese
-
kisza25
félisten
válasz
Sondi1986 #455 üzenetére
hát ha ez a 60W TDP kártya megterhel bármit a lapon, vagy a tápban akkor ott komoly problémák vannak
én most konkrétan a PCI-e-n keresztül felvehető maximumra gondoltam, amelyik 750ti-n nincsen + tápcsatlakozó az ha eléri azt a fogyasztást akkor nem lehet tovább húzni, mert nem lesz stabil, hacsak nem lehet alulfeszelnituningnál az órajel emelés lineárisan, a fesz emelés négyzetesen emeli a fogyasztást, szóval azt a 15W-ot amit a PCI-e ki tud magából még sajtolni, hamar el lehet érni, aki a tuningra játszik annak szigorúan csak + tápcsatisat szabad venni
nekem jelenleg egy HD7870-em van na az már tud terhelni a 175W TDP-vel, na meg ha még meg is kergetem
szerintem pont fordítva van, alapon PCI-e-bél veszi fel és ha azt meghaladja akkor a tápcsatiból, de az is lehet, hogy fele-fele, de az is hogy kártyánként változik, ezt majd megmondja valaki más, ezzel még nem igazán foglalkoztam -
kisza25
félisten
válasz
Sondi1986 #446 üzenetére
kifogy a 75W-ból amit a csatin keresztül kap, a +tápcsatisak jobban húzhatóak, legalább is nem az fogja, majd őket vissza
Prof: a 20nm állítólag nem fog fogyasztáscsökkenéssel járni és még a költségek sem biztos, hogy csökkennek, szóval arra azért ne alapozz, de ebből a 750tiből kiindulva felső kategóriában valóban érdekes dolgok születhetnek, persze, ha ezt így fel lehet skálázni hasonló teljesítmény/fogyasztás mutatóval
már régóta nem volt NV-m mik az ajánlott márkák? mert AMD-nél Sapphire és ASUS, de NV-m utoljára 7600GT voltviszont ez a 750ti nagyon szimpatikus
-
Tenken
őstag
Ja persze megtehetnék, de szerintem nem fogják. Nézd meg éves szinten a tendenciákat. Általában 20 max 30%-os teljesítmény többletet kapsz osztályon belül generáció váltásonként. Ez nekik üzlet is, nem éri meg teljesen kiaknázni a lehetőségeiket, ha nincsenek rászorulva a piaci viszonyok miatt.
Sajnos... -
Prof
addikt
Ha 20nm jon, akkor a 4K-ra lonek ez a 28nm-es Maxwell mar azt mutatja oriasi ugras varhato. Nezd meg a roadmapen a Maxwell Gflops/watt-ot. Gyakorlatilag a 2 tap csati limitalja a csucsmodelleket.
Onnantol, hogy sokkal hatekonyabb a Maxwell, elengedhetik a lovakat a felsokategoriaban.
Nem lennek meglepve, ha kijonnenek egy 512 bit-es kartyaval ok is.Egy 790-et is megneznek dual GPU-val Maxwell alapon.
-
Prof
addikt
mobil 8xx-es Geforce-ok
A 8 GB-os 880m vicces tekintve, hogy a 780-asok 3 GB-osak csak. Keszulnek a 4K-ra.Elvileg marcius-aprilis, vagyis ez csak a bemelegites.
-
Tenken
őstag
Nagyobb Maxwell-ek érkezéséről lehet tudni valamit?
-
Sondi1986
addikt
Az 750ti-et el nézve csak +135Mhz-et lehet húzni mindegyik kártyán + amit a boost még rá tesz.
Hát eléggé bekorlátozott tuning, tudna a kártya többet is csak a driver meg a tuning progik nem engedik. -
kisza25
félisten
válasz
dragonfx #433 üzenetére
pedig szerintem jó ízlése van
én is egy gtx 750ti-t tervezek abból is egy MSI N750Ti TF 2GD5/OC-t a tesztek alapján még 1000rpm-et sem pörög terhelve -
-
dragonfx
veterán
hát inkább a 7790hez van közelebb. azért 1200/1600on pörgő 7790 már inkább a ti.t közeliti.
nem tom amugy a 7770 hogy kap ilyne alacsony fps.eket a fc3.ban...15?..nekem 35 pedig nekem gyengább is a procim...nem tom fhd ultra 4msa ssao.val...dx11...mindenhol dx11 van...kivéve hwinfo ir ki dx9et..bna most akkor mi van lehet átallitodott és nem állitodik vissza? reinstall?
-
Sondi1986
addikt
-
mghltm
addikt
válasz
dragonfx #435 üzenetére
ASUS GTX 750 OC 1 GB @ techpowerup
tuningolva 750ti korul van
-
bandika0626
senior tag
Üdv. 750TI-ből elég az 1Gb-s változat? Úgy értem, hogy itt is hamarabb elfogy a gpu ereje mint mondjuk a 7790-nél és nem érdemes a 2Gb-s beruházni?
-
Mercutio_
félisten
válasz
dragonfx #431 üzenetére
7790-et már alig kapni a helyette kijött R7 260X meg húzás nélkül is jóval többet eszik a 750Ti-nél, ha még húzod ez tovább nő, és a több fogyi több hő, ami persze batár nagy házaknál biztos nem gond, de mITX házakban már megnő a jelentősége.
-
sb
veterán
-
Sir Ny
senior tag
-
sb
veterán
Persze, ha másnál nem figyel rá az ember akkor nem sokat ér a fogyasztás önmagában.
De épp ezért kéne figyelni rá.Asszem itt írtam korábban, hogy a házban lévő több elektronikai cucc CSAK standby-ban havi 2.5k-t visznek el, ami barátok közt is évi 30k. Ehhez konstans 70Wh kell. Ki lehet számolni, hogy pár 5-10W standby cuccból kijön hamar.
Szóval lehet számolgatni, hogy hányszor 10Ft-ot takarít meg egy ilyen kártya, de kár, mert nem önmagában kell nézni. Eleve azért tartunk itt, mert ilyen irányba fejlesztenek. Vissza lehet nézni 5-10 évre, amikor az egyre nagyobb fogyasztású és teljesítményű cuccok jöttek. Ha most nem erre fejlesztenének nem erről a -20-40W-ról beszélnénk, amit eg 750 hoz a konyhára, hanem több 100W-ról.
Másfelől meg az áramszámla a legkevesebb. Ahogy íod is: a táp/hűtés/zajszint/helytakarékosság, stb... önmagukban pozitív dolgok ettől függetlenül.
MZperX75-nek (#381)
Vitatkoztunk a Kaveriről, APU-król másik topicban. Épp ezért kellene a fogyasztásnak nagyobb jelentőséget tulajdonítani. Írod, hogy egyre nagyobb házak kellenek és trükkök a hangtalan hűtéshez.Mennyit eszik a Llano-d + a dvga? Milyen a teljesítménye? Játékban, másban?
Én egy gyengébb LLano-t cseréltem le, ahogy írtam már korábban: G3420+7750. Max 90W. Játékban erősebb tiédnél, cpu-ben gyengébb, de nem sokkal. Max ha 3D rendert nyomsz, de nem hiszem...Itt van ITX-ben, egy szirszar TX3-al minimimra szabályozva 700-800rpm körül, 7750 ventije is újraprofilozva: 20%, terhelve is max 30% a gyárilag idle 40% helyett.
Kényelmesen elfért egy 20x21x24-es házban.
Kvázi hangtalan.szerk: A másik példa amit írtam a desktop gépem. Tuningolt Phenom+GTX460 vs tuningolt i5+7850.
300-350W-ból 150-160W tipikus fogyasztás játék alatt. Lehet, hogy áramszámlában ez sem ver még oda, de itt már érezhető, hogy hűtéssel, táppal nem kell vacakolni. Phenom előtt 400W-os tápról váltottam 550W-osra. Most 160W-os terhelés mellett 700rpm-en pörög a táp. Csumpi kis cpu hűtő is lehúzva minimumra tuning mellett.Akár nagy akár kis konfigot nézünk, azért vannak jelentős különbségek. És nem kell visszamenni a C2D/C2Q-k korába, ahol nyilván még drasztikusabbak lennének az eltérések.
-
Brekkk
senior tag
Vajon lesz olyan laptopgyártó aki elgondolkodik azon, hogy egy asztali 750 Ti-t építsen gamer laptopba?
75 W fogyasztásnál nagyobb VGA-k is vannak gamer laptopokban nem is kevésban.
Ez a Maxwell GPU kb egy 680M-el ér fel alacsonyabb fogyasztás melett. 75 W vs 100 W TDP.
Vagy nem lehetne ezt MXM3-as kártyára kivitelezni? -
-
-
mghltm
addikt
sajat velemenyem irom le:
32k-ert teljesen uj, 3 ev garis 750-et kapsz
hasznalt + garos 7770-et mar kapni 20k-ert, de a 650 gyengebb nala. hasznalt garos peldanyert 17k-nal tobbet nem adnek
-
g@bo
nagyúr
válasz
dragonfx #414 üzenetére
sok kicsi sokra megy... nekem laptoppal 3500 volt az áram, most asztalival 5000.
szóval valami csak szopókázza az elektronokat.
egyébként urak, sima 750 ellenében milyen árig éri meg a sima gtx650? -használtan-
/tudom az se bajnok már, de én se tolom ész nélkül, monitorom fhd.../
-
dragonfx
veterán
-
-
g@bo
nagyúr
válasz
dragonfx #406 üzenetére
ennyi erővel minden cucc mehet stan by módba, csattoghat a 30 éves ruszki z+ os hűtő még 20 évig, pirithat a 100 wattos izzó napi 3 4 órát, legalább látsz. a mosógép is zabálhat csak 150 wattal és 30 liter vizzel többet mosásonként, mert csak havi 4x megy úgy is. a nyilászárók szigetelése se éri meg, mert úgy is 10 év alatt térül meg.
minden felesleges, hadd menjen a gép 400 watton, hiszen napi 4 óra játék a többi mellé már nem oszt szoroz.
igaz?
-
Stonerice
őstag
Ha már fogyasztás csökkentés, nem feltétlen a 750ti a megoldás. Amennyivel drágább az NV kari, a különbözet rákölthető, egy hatékonyabb tápegységre, és cserébe lehet venni régebbi többet fogyasztő, de gyorsabb vga-t. A hatékonyabb táp, pedig spórol minden alkatréssz fogyasztásán....
-
TTomax
félisten
Tessék már végre megérteni az azonos teljesítmény kisebb fogyasztással az technikai előny,nem is kicsi.Senkit nem érdekel a nagypapa sokol rádiója,meg a nővérke hajsütöje,meg a fater flexe sem,ezek közül egyiket sem rakjuk be a gépbe...viszont ezt a szerencsétlen vgaat amiről a cikk szól igen,amikor annak idején a konkurens állt elő hasonló dolgokkal akkor térdig lehetett benne gázolni,hogy mekkora nagy dolog is már,hiszen kevesebbet fogyaszt.Egész egyszerűen azért mert ezt,és ennek variánsait be lehet tenni egy laptopba vagy egy netbookba anélkül hogy az kigyulladna vagy ordítanának a ventik....
Nem kell itt bizonygatni,hogy ez mennyit ér és mennyi nem azt a piac meg majd eldönti maga... -
dragonfx
veterán
válasz
djculture #404 üzenetére
az asus.m és evga.n van..msi.n nincs....többit nem láttam....
szerintem a fogyasztásnak nincs jelentősége.....legalapabb példa: ha cska havi 1x bekapcsolsz egy hilti furogépet.....az kb el vágja amit egész honapba ezen megsporoltál mega ledsorokon spirálégőkön....3kwh...nem beszélve szépreményű asszonyaink 2000w.os hajsütő hajszárito hajvasalojáról napi 2x..na meg a porszívó...miegymás...szoval ez az energiasporolás egy röhej....persze ha ugyanaz a teljesitmény van kisebb fogyasztással azonos áron akkor mér ne...de jelenleg ez nem áll fenn...
-
djculture
félisten
Én azt szeretném ha az amd vonná le megfelelő következetetést és jó áron adná a r7 265 kártyákat.
Egyébként azt vettem észre hogy ez a fogyasztás téma is elég érdekesen mutatkozik egyes gyártóknál. Egyik gtx 750 ti-n van táp csati a másikon nincs, teljesen össze vissza van. Ugyanez van asima 750-nél is. -
dragonfx
veterán
nézegettem teszteket ha 35re lemegy a gtx750ti akkor jo áron lesz.
a 260x.sel van egy szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA legújabb, középkategóriás videokártyája már a Maxwell architektúrára építkezik.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest