Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iGO Primo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Egész jó lett én most tettem fel reggel. Az én Samsungomon az alap zenelejátszó nem tudta használni a last.fm-et, én pedig már jópár éve használom a szolgáltatást, de jobb híján csak PC-én. Most végre feltolja a listákba azokat a zenéket is amiket út közben hallgatok.
Amúgy ez a Winamp nem rossz, de még erősen bétás. Remélem majd ehhez is lehet skineket csinálni mert az alap az szerintem elég puritán.Van egy olyan funkciója is, hogy lezárt képernyőnél is tudod használni. Ilyenkor feloldásnál egy full winamp ablak jön be és ott tudsz léptetni, megállítani. Nem rossz de kicsit zavaró, hogy csak azután tudod feloldani a képernyőt ha erről elléptél. Én ezt ki is kapcsoltam. (a Galaxy 3 lezárt képernyős mini-lejátszója sokkal jobb volt ilyen téren)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest