- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Egész jó lett én most tettem fel reggel. Az én Samsungomon az alap zenelejátszó nem tudta használni a last.fm-et, én pedig már jópár éve használom a szolgáltatást, de jobb híján csak PC-én. Most végre feltolja a listákba azokat a zenéket is amiket út közben hallgatok.
Amúgy ez a Winamp nem rossz, de még erősen bétás. Remélem majd ehhez is lehet skineket csinálni mert az alap az szerintem elég puritán.Van egy olyan funkciója is, hogy lezárt képernyőnél is tudod használni. Ilyenkor feloldásnál egy full winamp ablak jön be és ott tudsz léptetni, megállítani. Nem rossz de kicsit zavaró, hogy csak azután tudod feloldani a képernyőt ha erről elléptél. Én ezt ki is kapcsoltam. (a Galaxy 3 lezárt képernyős mini-lejátszója sokkal jobb volt ilyen téren)
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 8 64GB black &white gyári független új akku!
- Google Pixel 8 - 8/128GB I Tensor G3 I Obsidian I Spigen extrák I GrapheneOS opció I Foxpost árba!
- Samsung S24 Ultra Titanium black 12/256 --Új--
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Air 256GB Light Gold Színben 2028.12.28-ig Alza Garanciával Akku 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest