Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Egész jó lett én most tettem fel reggel. Az én Samsungomon az alap zenelejátszó nem tudta használni a last.fm-et, én pedig már jópár éve használom a szolgáltatást, de jobb híján csak PC-én. Most végre feltolja a listákba azokat a zenéket is amiket út közben hallgatok.
Amúgy ez a Winamp nem rossz, de még erősen bétás. Remélem majd ehhez is lehet skineket csinálni mert az alap az szerintem elég puritán.Van egy olyan funkciója is, hogy lezárt képernyőnél is tudod használni. Ilyenkor feloldásnál egy full winamp ablak jön be és ott tudsz léptetni, megállítani. Nem rossz de kicsit zavaró, hogy csak azután tudod feloldani a képernyőt ha erről elléptél. Én ezt ki is kapcsoltam. (a Galaxy 3 lezárt képernyős mini-lejátszója sokkal jobb volt ilyen téren)
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest