Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Egész jó lett én most tettem fel reggel. Az én Samsungomon az alap zenelejátszó nem tudta használni a last.fm-et, én pedig már jópár éve használom a szolgáltatást, de jobb híján csak PC-én. Most végre feltolja a listákba azokat a zenéket is amiket út közben hallgatok.
Amúgy ez a Winamp nem rossz, de még erősen bétás. Remélem majd ehhez is lehet skineket csinálni mert az alap az szerintem elég puritán.Van egy olyan funkciója is, hogy lezárt képernyőnél is tudod használni. Ilyenkor feloldásnál egy full winamp ablak jön be és ott tudsz léptetni, megállítani. Nem rossz de kicsit zavaró, hogy csak azután tudod feloldani a képernyőt ha erről elléptél. Én ezt ki is kapcsoltam. (a Galaxy 3 lezárt képernyős mini-lejátszója sokkal jobb volt ilyen téren)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest