Hirdetés
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- A Vivo X300 FE is megérkezett
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Egyre jobban szeretem ezt az Android rendszert....

-
MartOOn
addikt
én most szedtem le Hero-ra és nekem nagyon bejön!! pc-n is ezt használom mert egyszerűen az én logikámnak ez felel meg. minden kéznél van ami nekem kell. mindig tudom hova kell nyúlni. speciel a Hero gyári playerétől a hideg kiráz... olyan ájfónos... azaz logikátlan!

-
AMD ehog
aktív tag
Ez a Winamp sajnos nem támogatja a lossless formátumokat, az UI kezelhetősége bizonyos mértékben jobb, de nem olyan látványos, mint a HTC Desire alap zenelejátszója.
-
puszta123
tag
-
8zabi
őstag
-
HardSanyeee
őstag
Mert esetleg lehet, hogy jobb, szebb, gyorsabb, többet tud mint az alap lejátszó.
Pl egy DivX és FLAC lejátszására alkalmatlan telefonra lehet olyan videó és audio playert rakni amelyek tudnák kezelni az említett két formátumot. De felhozhatnám példának a számológépek, vannak telefonok amikben csak alapfunkciós van, de fel lehet telepíteni tudományosat is.
Meg mert ezért vannak, hogy többet nyújtsanak, mint az alap. Ha nem akar valaki 3rd party programokat telepíteni, az ne vegyen okostelefont. -
Reaper
őstag
Nekem dézire Astro Player, van:
- valami nagyon alap szintű EQ
- folder, és plalylist kezelés,
- skinezhető,
- a headset váltó gombját kezeli,
- egyszerű, szép, és jó
-
n0_gAboR
őstag
Nekem elsore sokkal jobban bejon mint a Desire alap audioplayere.
-
AXisBOLD
addikt
csak ezért vennél androidos telefont, vagy csak cinikus voltál? meg miért ne lenne igaz?
és hogy jön ide az OSX?
-
L4mie
veterán
-
|AP|
veterán
EQ van benne?
-
bestzsolti
csendes tag
Winamp
Az igen. Régen utóljára Win Xp-n használtam. A lehetőségei viszonylag jók, mert sok mindent elvisz kodekekkel. De most őszintén, minek egy telefonra ilyen? A gyári mp3 playerek amik a telefonokban vannak, tökéletesen megadják azt amire egy zene hallgatásához szükség van. Vegyünk alapul egy mai viszonylatban már elég gyengének mondható telefont...a Nokia N95-t. Na most a zenelejátszója egyszerű, könnyen kezelhető, gyorsan betölt.Számok közötti váltás gyors, nem szaggat, nem fagy be stb. Van benne hangszínszabályzó, így egy jó fülű emberke gyorsan és egyszerűen állíthatja be magának a basszust, közepet és magas frekvenciákat. Minek kellene akkor winamp? Jó laikusként nem használtam még androidos, vagy esetleg újabb symbianos telót, de ha ezen ilyen sok a lehetőség, akkor azokon? -
caizzz
senior tag
-
caizzz
senior tag
-
helixP
nagyúr
EQ-ról itt sincs hír?

-
Lennier
tag
Én zenelejátszásra a ³-t használom Dézin.
Szép GUI és widgetek, automatikus borítóletöltés, stb...
http://www.appbrain.com/app/%C2%B3/org.abrantix.rockon.rockonngglDe asztalin még mindig WinAmp nálam a nyerő...

-
snorbi
csendes tag
-
David75
őstag
-
Tutu7030
veterán
"Az 1997-es bemutatkozása óta a Winamp számos rajongóra tett szert, hiszen hosszú ideig az egyik legfejlettebb zenelejátszónak számított Windows és Linux platformokon egyaránt."
Linuxos verzióra nem is emlékszem

-
Integra
titán
mort player-t használok dézin, bátran ajánlom, aki a folder sturcture-t szereti használni, nem a tag-es borzalmat.
ha pedig online radio-t hallgatok, akkor tunein radio app-ra keressetek. -
Straw
senior tag
Ez mind szép és jó, de mit szinkronizál?
-
Meglivorn
aktív tag
Miért is ne lenne igaz?
http://www.appbrain.com/app/winamp/com.nullsoft.winamp -
RaveForce
veterán
-
Alwares
aktív tag
Egész jó lett én most tettem fel reggel. Az én Samsungomon az alap zenelejátszó nem tudta használni a last.fm-et, én pedig már jópár éve használom a szolgáltatást, de jobb híján csak PC-én. Most végre feltolja a listákba azokat a zenéket is amiket út közben hallgatok.
Amúgy ez a Winamp nem rossz, de még erősen bétás. Remélem majd ehhez is lehet skineket csinálni mert az alap az szerintem elég puritán.Van egy olyan funkciója is, hogy lezárt képernyőnél is tudod használni. Ilyenkor feloldásnál egy full winamp ablak jön be és ott tudsz léptetni, megállítani. Nem rossz de kicsit zavaró, hogy csak azután tudod feloldani a képernyőt ha erről elléptél. Én ezt ki is kapcsoltam. (a Galaxy 3 lezárt képernyős mini-lejátszója sokkal jobb volt ilyen téren)
-
hemaka
nagyúr
Winamp, A zenelejátszó!
mást soha nem is használtam soha(max. kipróbálás szinten) 
-
David75
őstag
A kezelő felület nem tetszik.Winamp-ot sose szerettem.Legrégebb óta yetaudio használom nagyon komplex és gyors.
-
Probber
őstag
Ez most komoly? A Winamp az, ami miatt Androidos készüléket vásárolnál

-
RaveForce
veterán
ink foobar2000-t rá

-
Taybore
aktív tag
Mi az a last.fm? És mit szinkronizál a PC-mel? (Beállításokat, playlisteket vagy komplett mp3-akat?)
-
Xaels
félisten
Hmmm nagyon jól hangzik az a WLAN-os szinkronizáció és sok sok évig én is Winamp-ot nyúztam. Ezt majd meg is lessük.
-
RepeatSector
senior tag
köszönjük emese, vennem kell androidos telót ha ez igaz lesz

először csinálják meg OSX-re aztán jöhet a többire is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Battlefield 6
- Analóg fényképezés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gitáros topic
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független új akku új alaplap Alza jótállás
- iPhone 13 Pro max 256GB gyári független megkímélt ajándék tok és fólia! 3 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

reméljük lesz.
Az igen. Régen utóljára Win Xp-n használtam. A lehetőségei viszonylag jók, mert sok mindent elvisz kodekekkel. De most őszintén, minek egy telefonra ilyen? A gyári mp3 playerek amik a telefonokban vannak, tökéletesen megadják azt amire egy zene hallgatásához szükség van. Vegyünk alapul egy mai viszonylatban már elég gyengének mondható telefont...a Nokia N95-t. Na most a zenelejátszója egyszerű, könnyen kezelhető, gyorsan betölt.Számok közötti váltás gyors, nem szaggat, nem fagy be stb. Van benne hangszínszabályzó, így egy jó fülű emberke gyorsan és egyszerűen állíthatja be magának a basszust, közepet és magas frekvenciákat. Minek kellene akkor winamp? Jó laikusként nem használtam még androidos, vagy esetleg újabb symbianos telót, de ha ezen ilyen sok a lehetőség, akkor azokon?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)