- A OnePlus Open 2 lehet a legvékonyabb hajlítható
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- MIUI / HyperOS topik
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halkow.
senior tag
Már hova a tökömbe emelik a GHz-t? komolyan mondom lassan iphone plus-t veszek ha ez így folytatódik, optimalizálni kell, és megoldani hogy ne melegedjen...
-
llaszlo
veterán
Ha valami szép design-t kap, akkor jövőre veszek is egyet.
Meg még valami űberkirály okosórát is összedobhatnának ezek a húzottszeműek. Azt is vennék szerintem. -
tjb007
nagyúr
válasz GhanBuri Ghan #33 üzenetére
Nem létezik semmiféle 825.
-
Mi5-tőt jobban várom mint a 820-ast , Szerintem most arra fognak gyúrni hogy elkerüljék a 810 "hőtermelését".
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Kékes525
félisten
válasz GrooveHero #20 üzenetére
Galaxy S2, azok voltak a szép idők. Kinézetre még mindig az S2 rendszere jobban tetszik mint az S6-é. Nekem az túlságosan világos és sajnos még nincsenek megfelelő sötét témák. A rendszer menüt azok sem módosítják. Van mit javítani az 5.0.2 Androidon, kinézetre is.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz #86973952 #16 üzenetére
Hát igen, így utólag már lehet látni, hogy az A57 nem igazán jött be, és a Qualcommnak nem volt ideje saját 64 bites verzióval kijönni, ezért került az a 810-be - viszont a 820 a kisebb csíkszélesség mellett már Kryo core-okkal fog jönni.
(viszont a 825, tíz mag és 2,8GHz - az lehet, hogy megint forró pite lesz ) -
Neck
veterán
válasz GrooveHero #20 üzenetére
Nálam napi használatban van egy ideje a telefonomon
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz GrooveHero #28 üzenetére
Úgy legyen.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Freiherr
őstag
Csak egy kis kiegészítés,offkorsz:
"A források szerint a minden bizonnyal Mi5 néven forgalomba kerülő készülék novemberben láthat napvilágot, hardveresen és szoftveresen is pedig abszolút a csúcsot fogja képviselni.
Back to the future
-
anderledani
őstag
És remélem nem fog érvényesülni az a jelenség, hogy az indulóára magasabb lesz, mint az előző csúcsmodellnek. 430 dollár alatt kéne lennie.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
GrooveHero
addikt
Tudtommal rev2-tes 810-et kapott, és a Xiaomi főnök is cáfolta, hogy melegedne, egyetlen hibás darab volt csak, nem sok, ahogy azt mondták, annak az 1-nek is valami gyári hibája lehetett. Mindenesetre a vevőt kárpótolták, gondolom kapott egy újat, az 1 db hibás modellt meg bevitték megvizsgálni.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
maximilian4
addikt
Nálam most a xiaomi mi4i a favorit.
Maxi
-
jacis
nagyúr
Ez jó kis gép lesz.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
GrooveHero
addikt
Ha nem gond a nagy méret, akkor Mi Note Pro, abban van hardver rendesen. Ha kicsit szerényebb és olcsóbb kell, akor Mi3, 4, vagy a Mi4i, ha még ennél is lejjebb mennél, akkor a Redmi széria után nézelődj.
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
iFixit
tag
Szívesen kipróbálnék egy ilyen Mi készüléket,mostainak közül melyiket érdemes megvenni?
Ha valamelyik hirdetésem felkelti az érdeklődésed itt hamarabb érsz el :06-30-5-77-11-55
-
GrooveHero
addikt
Szuper, amint jön, már pattintom is fel. Még anno Galaxy S2-n vol, nagyon szeretem azt a rendszert. Azért jó lenen valami facebook, vagy twitter vagy valami infó róla, hohgy mégis hol tart a dolog, kb mikor lesz elérhető, mi működik, mi nem, stb....
Amúgy igen, nyomon követem a Xiaomi és MIUI történéseket, és tudom, hogy béta teszt fázisban van a dolog, olvastam is a weboldalon, amikor béta tesztereket kerestek, még el is gondolkodtam egy darabig.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
-
GrooveHero
addikt
Arra ott a note pro a maga 5,7"-val. Na jó, "csak" Snapi 810-zel, ami állítólag rev 2-tes, tehát nem melegszik. Ha az új Nexus nem fog olyan nagyot durranni, akkor ha karácsonykor lehet rendelni ibuygou és tsai oldalról mi5-öt, akkor benevezek 1-re, már nagyon hiányzik a MIUI. Nexus 5-re is ígérik a V6 officialt, de még semmi hír nincs róla.
-
Lecs@
addikt
5.5 - 6 ' kéne legyen
512 GB
-
Vincent45
tag
Ezen a telefonon is KitKat lesz még vagy addigra már talán kiadják végre a Lollipoppot?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz dredjudge84 #11 üzenetére
Én is ezen akadtam fönn.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Csapoati
nagyúr
válasz alkatraz3000 #10 üzenetére
Mit másoljanak a formán? Csutkára ugyanaz lesz az i6s, mint az i6.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
dredjudge84
őstag
5.5 hüvelykes kijelzőt 5.1 hüvelyes házba? Az nem mm akarna lenni?
-
alkatraz3000
senior tag
Végülis. Szeptemberben kijön az iPhone, most nyáron az ios 9, novemberre lesz idejük lemásolni mindent.
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
törölt tag
Remélem ingyen adják mellé a tűzvédelmi oktatást céges telefon esetén
-
törölt tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
berek21
őstag
Ha úgy fog melegedni mint a 810, akkor nem kéne a karácsonyfa alá tenni. De legalább a pulykát lesz min megsütni.
Lancia Delta III eladó!
-
Graphics
Jómunkásember
Inkább a Redmi Note 2-est hozhatnák már ,mert elmegy a konkurencia mellettük...
A Redmi Note pofozgatásából már elég lesz, 3 reviziót megéltünk... / MTK6592 , Snap400, Snap410
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Just_Reboot
addikt
Reméljük az S820 jobban sikerült mint az S810...
-
babkukta
senior tag
Aranyos Érdeklődve várom, h mit tud majd ez a soc... remélem nem csinál serpenyőt a telefonból
Üdvözlettel, Tibi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Tenisz topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Itt az AI-képes hallókészülék
- Óra topik
- Politika
- A OnePlus Open 2 lehet a legvékonyabb hajlítható
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó