Novemberben jöhet a Snapdragon 820 SoC-vel szerelt Mi5?

Az információk megszellőztetéséről híres Leaksfly adott tudomást arról, hogy a Xiaomi szorgosan fejleszti legújabb zászlóshajóját. A források szerint a minden bizonnyal Mi5 néven forgalomba kerülő készülék novemberben láthat napvilágot, hardveresen pedig abszolút a csúcsot fogja képviselni. Ha hihetünk a szóbeszédeknek, akkor a motorháztető alatt egy Snapdragon 820 SoC dübörög majd, aminek már nem lesz túl nagy feladat az 5,5 hüvelykes QHD kijelző meghajtása. Rendszermemóriából 4 GB-nyi LPDDR4-es modul jut majd.

További érdekesség, hogy a Mi5-be 16 vagy 20 megapixel felbontású kamerát szerel a vállalat, ezen kívül lesz még ujjlenyomat-olvasó, valamint C-típusú USB csatlakozó, mindezeket pedig egy 5,1 hüvelykes házba csomagolják majd. A karácsony előtti megjelenést egyébként a Qualcomm idei tervei alapján számolták ki, hiszen akkor már piacon lesz az amerikai félvezető tervező cég legújabb megoldása. A Mi5 tehát méltó örököse lehet a Mi4-nek, és kétség sem férhet hozzá, hogy legalább hazai földön nagyon keresett lesz.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Redmi 2 - érdemes várni rá

    A Xiaomi új, középkategóriás okostelefonja nem sikerült rosszul, de az igazán átütő sikerhez a jelenlegi memóriájának kétszeresére lenne szüksége.

  • Xiaomi Mi Pad - Ki Mit tud?

    A Mi Pad Ázsiában már óriási siker, a Xiaomi itthon azonban csak mostanában kezdi felvenni, most egy 7,9 hüvelykes kijelzővel és Tegra K1 SoC-vel szerelt tablet járt nálunk.

  • Xiaomi Redmi Note 4G - valaMivel gyorsabb

    A 4G-s Xiaomi óriásmobil chipsetet és MIUI verziót cserélt. Lássuk, hogy a nálunk is kapható készülék errefelé is olyan jó ajánlat-e, mint Ázsiában!

  • Xiaomi Redmi 1s - pirospacsi

    Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.

Hirdetés