- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wucky
senior tag
Hát én nem tudom mi van a telenornál, de nem akar 108-as emui-ról frissülni a Mate 20 Pro.
-
joker1220
őstag
válasz
Anonymus95 #48 üzenetére
Szia! Azt nem, mert nem tudom hogy akkor mit csinál
Újrahúzza az egész rendszert a legfrisebb kiadással? Külföldi oldalon olvastam hogy hiába független a telefon először a szolgáltatónak is tesztelni kell a frissítést mielőtt kiküldik attól függően hogy milyen sim van a telefonban hogy pl a volte szolgáltatás rendesen működjön stb..
-
-
Stabi83
senior tag
Ki mondta vagy hol olvastad hogy a P20 Lite nem kap frissítést???
A P 20 Lite is megkapja az összes Kirin 710-el szerelt készülékkel együtt.
Mos szombaton a Kirin 970-es telefonok frissülnek.Szerintem nincs okod emiatt panaszkodni, így is hamarabb fogja megkapni a P20 Lite a Pie frissítést mint sok gyártó csúcskészüléke, az meg hogy először a csúcskategória frissül valamilyen szinten érthető és megszokott
-
fojuzer
aktív tag
Nos tisztelettel.Sokan felháborodtunk,a Huawei cég,Pofátlan nagyklpüségén!Hazánkban vettül.meg aHuawei P20 Lite,tip.telefont.Hm nem vala plcs?! Ennek a Tipusnak semmilyen frissitést nem terveznk.Hazai képviseletül,reagálásokra,nem vagy semmit mondo válaszokat adott.Nem kell soha többé termékük,eladni fenti telot nem érdemes negyed áron tán megveszi valaki.Nem lell ajnározni,isteniteni azt a céget mely.3 Db tipusu ketyerét elad,de ha OS-OP-rendszer vagy MIUI frissitések vannak,Hát Lezsrja a tipus vevöit,Nem méltatja a vásárolt termékét frissiteni??NEM.Na ennyit!
-
középkategóriás modellek csak 1évig támogatnak a gyártók... elég rossz a frissítés politikájuk az tény...
felsőkategória 2év
középkategória 1éva P9 lite 2016nál normális a 2017.augusztusi javítás, mert minden Lite modell csak középmezőnyös ami 1évig támogatnak...
ez alól kivételt képeznek az Android One projectes rendszert futtató telefonok, azokat kötelezően minimum 2évig havonta kell frissítenie a gyártóknak...
joker1220: nekem is 3napot késett a mostani frissítés a többi tulajhoz képest...mint írtam, imei szám alapján zárt rendszerben írják alá a frissítéseket minden huawei telefonra, ami azt eredményezi, hogy késhet a frissítés
-
joker1220
őstag
válasz
st3v3np3t3r #39 üzenetére
Az oké, csak nem tudom hogyha eddig menetrend szerint jött, akkor most hol akadt el a dolog
-
golyós
addikt
válasz
st3v3np3t3r #39 üzenetére
Az király mert a P9 lite 2016 on még mindig 2017 júliusi a bizt.csomag
-
-
nem semmi hogy lassan 1hete cikkeznek a külföldi oldalak az emui9 kiadásról, itthon meg még csak most jelent meg...
azt ugye tudni kell, hogy a huawei imei alapján írja alá minden telefonra a frissítéseket egy zárt rendszerben,amire "nem látnak rá a supportnál"... nekem 3nappal később,november 6.án jött a 8.2.0.132 mint másoknak,november 3.án... nekik is független, nekem is, hivatalos márkakereskedéstől...
most próbálgatom a gesztusvezérlést... nem rossz, de az alkalmazás előzmények előhozatala kicsit nehézkesen akar működni...
a furcsa viszont az, hogy a béta appban jelzett 11.30-ai béta projekt záródátumhoz képest korábban adják ki...
-
atala
addikt
Itt egy lista, hogy melyik telefonra mikor jön ki.
-
ezmivolt
tag
A nagy kérdés csak az hogy az új rendszer fogja e lassítani a telefonokat? Ebben az esetben lehet e halasztani a frissítést?
-
joker1220
őstag
Telekomtól vásárolt független 64GB P20 nálam augusztus óta nem frissült, pedig jött ki szept-okt-nov frissítés is, mégsem talál semmit...
-
golyós
addikt
-
Stabi83
senior tag
Én is így értettem mivel a 970-esek most 10.-én kapják meg azért írtam azokra hogy később jönnek de nem tudni mikor. Bocsi ha félreérthetően fogalmaztam.
Azért is írtam hogy 980->970->710-> és vagy 960 vagy 659
Ha így számolunk akkor a most 10.-én induló a második hullám, vagy az első frissítési hullám ( ez már nézőpont kérdése ). -
Stabi83
senior tag
válasz
Darksiders84 #19 üzenetére
Szerintem is a 2-3hónap lehet reális de ez tényleg csak találgatás legalábbis a részemről.
-
Stabi83
senior tag
válasz
Darksiders84 #17 üzenetére
Biztos nem utoljára kapja de ez a hullám ahogy látom a Kirin 970-el szerelt készülékeket érinti. Logika alapján a második hullam érintheti a Kirin 710-el szerelt készülékeket.
Némi logika lenne is a dologba ha az azonos SOC-vel szerelt készülékeket frissítenék egy hullámban. Először az aktuális csúcs, utánna az előző csúcs aztán a jelenlegi közép és utánna esetleg az előző közép osztályba tartozókat.
980->970->710->659
Ahogy olvastam a 960-as készülékek is kapnak feissítést de hogy kikor az már jó kérdés. -
Teal'C
veterán
Na ez dicséretes lépés bár minden gyártó ilyen lenne! Bár a napokban az is meglepetés volt hogy a Samu a 2016-os Tab A 10.1 re küldi az Oreo 8.1 et pedig az eredeti listán még hírből sem volt fent.
-
Stabi83
senior tag
Remélem nem nagyon nyúlnak bele. Én az ujjlenyomatolvasót használom a gesztusvezérlésel és baromira bejön, pillanatok alatt megszokható és nincsenek virtuális gombok se amik helyet vennének el. Ebből a szempontból szerintem ez az a plusz szolgáltatás a pitében ami a P20 Pro tulajokat a legkevésbé fogja érinteni. Én inkább a fejlesztett kameraszoftverre vagyok kíváncsi. Ha az ember egy kicsit piszkálgatott a beállításokban eddig is pazar képeket csinált és ezt remélem még reszelgetik egy kicsit.
-
batai15
félisten
Kíváncsi leszek p20ra milyen lesz (mivel az van kinézve), és főleg itt a gesztus vezérlésre gondolok, lévén a pie gesztus vezérlési mozdulatok igazodnak az animációhoz, ezáltal fluidabbnak néz ki a felület, ugyan akor p20on meg más mozdulatok vannak.
-
Crob
tag
Fasza lenne, ha az egyik utolso tabletgyàrtoként mondjuk az M5-re is kiadnàk...
-
mrThomi
addikt
Honor 8X-re van már időpont ?
-
v.e.s.
csendes tag
Szolgáltatós készüléknél (vodafone) mennyit szokott késni a frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Mate 20-széria két komolyabb tagja már az új szoftverrel jött, de hamarosan érkezik a frissítés korábbi modellekre is.
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest