- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
Johnny_vT
üzenetére
Én úgy írtam, hogy nem nagyítasz, hanem csak nézed a teljes tartalmat, de írhattam volna egy 18:9-es képarányú fotót, amit nem nagyítasz. Ilyenkor mindkét készüléken ugyanazt fogod látni, de ha belenagyítasz, akkor a sziget két oldalán lévő plusz területtel többet fogsz látni (landscape), ha meg álló helyzetben teszed, akkor a két tartalom teljesen azonos lesz, csak az iX-en lesz egy plusz státuszsornyi plusz felületed.
Igen, ez az alapbeállítás, FHD+ a neve és takarékossági okokból ez a default, ugyanis normál használatban nincs különbség QHD+-hoz képest. Ez nem fedi el a tényt, hogy QHD+ kijelzőről van szó 570ppi sűrűséggel, amire és amiről két kattintással lehet váltani.
Két malomban őrlünk. A DPI, amiről én beszélek, az az amihez az UI- van belőve. Állíthatod QHD-re, attól az még nem fog semmit változni. (Egyébként valóban tudod állítani a fejlesztői eszközök között, de nem érdemes, mert nagyon apró lesz minden, ha beállítod a natív DPI-t.)
Nem képet, hanem folyószöveget kéne itt összehasonlítani, ahogyan azt többször meg is tettük/tették itt a topikban és mindannyiszor bebizonyosodott, hogy az S9/S8 több tartalmat jelenít meg azonosan jól olvasható módon a nagyobb mérete miatt.
S9 és S9 Plus esetén tök mindegy mit raksz ki, azonos lesz a tartalom, mert így van beállítva.
S9 és iX között meg az utóbbin fér el több, ez itt is bebizonyosodott, olvass vissza, vannak screenshootok is.S9/S8 több tartalmat jelenít meg azonosan jól olvasható módon a nagyobb mérete miatt.
A fizikai méretkülönbség nem annyira számottevő, hogy ezt befolyásolná.
De volt itt képernyőmentés ahol az iX-en befért a fejléc és több sorba is tördelte azt, amit az S9 csak egybe, mégis közel ugyanaz látszott. Teljes képernyős megjelenítésnél és azonos betűméretnél és tördelésnél 8-9 sorral többet jelenített volna meg, mint az S9.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Processzor vízhűtő
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest