- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muksie1992
újonc
Na, köszönöm az elözö informaciot. Sikerült a Mi Mix 2s-em megjavíttatni a MIUI szervizben, és most mar minden rendben van. Megtettem minden óvintézkedést, hogy ne történjen még 1x ilyen kis " baleset"
Ha már visszakaptam, fel is pattintottam rá a legutóbbi Android P bétát, ami itt volt feltöltve
Nem tudom tesztelte-e már valaki jobban. Egyebkent, rendszer szinten nagyon elégedett vagyok vele már most, ahogy más is írta, nagyon fluid az egész miui, jobb is talan es pattogósabb mint 8-as Androiddal.Az egyetlen dolog amit észrevettem, hogy (szerintem) sokkal rosszabb képeket lö mint a 8.8.4-es legutóbbi béta. Tudom hogy csak beta es gondolom nem ez az elsö amire ráfeküdnek ilyenkor, csak gondoltam megkerdezem, hogy nem tapasztaltátok-e, de sokkal oil paintingesebb meg sharpeningesek a fotok, kicsit mint a régebbi samsungos képek.
Remélem nem ez lesz a tendencia fotók terén
[ Szerkesztve ]
-
Muksie1992
újonc
válasz
Karavik #3759 üzenetére
Köszi a gyors választ. Hát nem tudtam sajnos milyen modellem van potosan ebben az esetben.
Mi fiokot csináltam mielött téglásítottam a telefont es csináltam Backup-ot a telefonrol meg pár alap dolgot elmentettem vész esetére. De amikor nyitni próbálom az unlock Tool-al azt irja hogy nincs a telefonom a fiókkal összekapcsolva. Vagy van talán egy másik lehetöség ? -
Muksie1992
újonc
Sziasztok! Nem is régen lettem tulajdonosa egy Mi Mix 2S-nek.
Nagyon elégedett vagyok a telefonnal, csakhát sikerült sajnos pár hét utan téglásítanom a telefonomat.
Abban remenykedem, hátha van köztetek olyan, aki tud segiteni es életet lehelni a keszülékbe.Pár infó:
-Mikor megvettem (használtan) akkor a Bootloader unlocked-volt es TWRP is volt installálva.
-Xiaomi.eu weekly 8.7.6 Rom volt utoljára telefonon, majd gondoltam kiprobalom a Global Betat es MiFlash Tool-t használva fel is tettem rá, csak ez a program sajnos visszazárta a telefon Bootloader-ét és utána a keszülék nem is boot-olt meg semmi.A fastboot-ot elérem és a Mi-Recovery-t is. De egyszerüen nem tudok semmit sem kezdeni. Probaltam a MiFlash Toolt még 1x de csak "erase boot error"-t kapok minden alkalommal.
Azután probaltam a MiPC Toolt is, fel is tette a ROM-ot, azt irta hogy minden renben van, de a telefon annyit ir ki: "This Miui version cant' be installed on this device".
Azt hiszem nagyon elb*sztam szegényt. Keresgéltem az interneten, kiprobaltam több ROM-ot is de nem tudom mit lehetne még tenni. Mar vagy 4 órája szenvedek de semmi. :/
Van esetleg itt olyan, aki mar találkozott ezzel a hibával vagy van bármilyen ötlete mit lehetne tenni?
Elöre is köszi és szép hétvégét!(bocsi az ékezetek miatt, nem magyar a billentyüzetem)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest