- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Attipapa #810 üzenetére
Nyomon szoktam követni és azonnal (vagy max 1 napon belül) zárolásra kerül adott árfolyamon. A banknak nem fog a kínai eladó üzenetet küldeni, hogy fel van-e adva a csomag. Totál függetlenül működnek egymástól.
A váltás alapvető, hogy ne Paypal legyen, bár sokan még ma is beleszaladnak ilyen pofonba. -
Karavik
veterán
válasz
Attipapa #765 üzenetére
Hát igen, jól emlékszem...Mi2s...2013...régi szép idők
Igaz a mondás, de ahhoz, hogy egyvalaki a más kárán tanuljon, másvalakinek kell a sajátján is, amit aztán elmesél a többieknek okulásul
Szóval respect a bevállalósaknak, mint mi vagyunk!
Nálam azért voltak/vannak nem általános esetek is, mert évente kapok ajándékba (valósan ajándékba) egy telót Xiaomi-tól MIUI global beta team tevékenységeimért cserébe (2x volt eddig ilyen), amit DHL-el küldenek és hiába deklaráltatom a csomagot VÁM/ÁFA mentes értékhatár alattira, már cseppet sem hatja meg őket, idővel immunissá váltak ez ellen...(evolúció)
-
Gabesz87
veterán
válasz
Attipapa #736 üzenetére
Oh valóban. Nem gondoltam, hogy magyarul írják ki, én a "hungarian"-ra kerestem rá.
Hát, lehet,hogy belevágok, és szerencsét próbálok vele. A garancia az hogyan van itt GB-n, mi van ha valami nem ok a telefonnal?
Még egy kérdés: van rajta gyárilag fólia? Tokot látom adnak hozzá, de egy uvegfoliat vennék. Már ha kapható hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- RAM topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest