- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407 #1565 üzenetére
ok köszi ez igaz, most már kezdek kiábrándulni belőle
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407 #1560 üzenetére
Nem kell infót várni sehonnan, mert már reggel óta elérhető a hivatalos spec: [link]
itt vannak támogatott freki sávok:
GSM B2 / B3 / B5 / B8
CDMA 1X/EVDO BC0
WCDMA B1 / B2 / B4 / B5 / B8
TD-SCDMA B34 / B39
TD-LTE B34 / B38 / B39 / B40 / B41 (120MHz)
FDD-LTE B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B7 / B8 / B12 / B17 / B20[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
válasz
tibcsi0407 #1558 üzenetére
Még jó hogy a videózás nem annyira az én világom... tök ritkán csinálok videót... mondtam a feleségemnek is, hogy a sok szar videó amit a híradóban bemutatnak tiszta gagyi szóval ha valami tájfun, vulkán kitörés vagy terror akció van mindenképpen fektetve tartsa a telefont és egy fix helyre támassza le a kezét, hogy jó minőség legyen...
-
válasz
tibcsi0407 #1556 üzenetére
majd a mi 8-nál iphone x szintű lesz...
-
válasz
tibcsi0407 #1554 üzenetére
Igen ezt már én is kiszúrtam az event alatt ajánlotta youtube, de itt van most kolléganőm és egyfolytában telefonál, szóval feladtam a nézést... majd ebéd után...
-
válasz
tibcsi0407 #1515 üzenetére
Ez azért durva... 14:1? adhatja ezt a különbséget a 8.0-ás és a 8.1-es droid verzió? Ha jól emlékszem azt ondta, hogy az o+6-nak a rendszere hasonlít, jobban a ios-hez? A miui 10 mikor jeleneik meg és mit lehet várni tőle? Gondolom a mi mix 2s is megkapja...
-
TpS
őstag
válasz
tibcsi0407 #1515 üzenetére
De csak azért gyorsabb, mert a sziget alatti rész nem kell kirajzolni.
-
válasz
tibcsi0407 #1510 üzenetére
Kérdés: a mi mix 2s is sem fog melegedni játék közben és olyan gyors lesz, mint az o+6?
-
válasz
tibcsi0407 #1510 üzenetére
Most megnéztem ezt a videót és utána felajánlotta a o+6-t is és kicsit elbizonytalanodtam melyik lenne jó nekem...
-
floratm
senior tag
válasz
tibcsi0407 #1502 üzenetére
Én meg a fotózás...
Akarnék én fotózni de a nőm nem partner benne
Nem érti hogy ez "művészet"Na de majd csinalok valamit...
-
judas13
addikt
-
válasz
tibcsi0407 #1486 üzenetére
szivesen átveszem használatra nekem meg telóm van hozzá
-
válasz
tibcsi0407 #1484 üzenetére
Látom nem értetted meg, hogy a magad 1%-os tábora nevében beszélsz. Kb. annyi felhasználót érdekel, hogy van-e másik rom a telefonjára. A 99% azt sem tudja, mi az a rom, meg a MIUI-ról is csak annyit tud, hogy azt írja ki a telefon az elején. Az XDA-s tábor lesz az 1% jóindulattal a letöltők számát nézve.
Az a “sok” ember, akikről a Oneplus esetében beszélsz, az legyen mondjuk ott 2-3%-a a vásárlóknak a korábban említett okokból.
Mondegy, úgysem érted, a lelkesedés meg fontos.
kelzsoca: Asszem egy véleményen vagyunk.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #1492 üzenetére
És ez mennyiben másabb mint a xiaomi töltője?
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #1486 üzenetére
mennyi pízmag volt?
-
válasz
tibcsi0407 #1477 üzenetére
Dehogynem menne el. Ha az iPhone-val kapcsolatban rákeresel bármire, akkor soha nem fogsz olyan témákat találni (vagy sokkal ritkábban), hogy fagy a telefon, a jó kameraképhez telepítsd ezt, meg azt, stb. stb. Nem nagyon merülnek fel ilyen problémák a fix os miatt. Ez is a sikerének az egyik titka. Csak olyan híreket találsz, hogy esetleg nem tetszik, nem szép, szokatlan, de az az átlag felhasználót nem érdekli, ha neki bejön.
A MIUI-ra rákeresel, akkor egyelőre többségében a hogy cseréljük le, mit tegyek fel helyette stb. stb. a találat, amit el kell nagyjából tüntetnie, ha szüksége van a komoly vásárlókra, akik jelenleg az ios telefont veszik, mert nagyjából atomstabil. Nincs szükség már a mókolósok csapatára, azok menjenek másik rendszerre. Mondjuk én helyesnek tartom ezt az elvet, ha valamit el akarnak érni az üzleti életben, ahol el lehet adni a drágább telefonokat.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #1479 üzenetére
Én értem azt is.
Más: 19%-on tettem fel 10 perc után 39%-ra nyomta fel. Nem olyan rossz.
Viszont nem találtam hol kellene mutatni a legutóbbi töltés idejét. Azért a 6.0.2 után ez nagyobb ugrás nekem -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #1477 üzenetére
persze van igazság benne, régen még szinte be sem laktam a telefont és már nyomtam is az új romot rá, ma egyszerűen azt várom el, hogy jól és stabilan működjön. RN3SE-n is a gyári rom van fenn, nekem sose volt gondom vele, ráadásul developer van, rávártam a frissítéssel 2-3 napot és ha nem volt gebasz, nyomtam fel. 2-3 olyan eset volt, amikor áldottam ezt a módszert
-
kelzsoca
félisten
válasz
tibcsi0407 #1465 üzenetére
Az nem rossz.
-
kelzsoca
félisten
válasz
tibcsi0407 #1461 üzenetére
Persze, de már nem olyan mint több éve.
(#1462) Karavik
Mi a véleményed róla?
(#1463) INGJOKE
Köszi a beszámolót.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz
tibcsi0407 #1459 üzenetére
Ebben az árkategóriában már nem igazán piszkálnak hozzá a rendszerhez, használják gyári állapotban.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #1448 üzenetére
Ja, hogy ez direkt van.. basszus
-
kelzsoca
félisten
válasz
tibcsi0407 #1444 üzenetére
Előfordulhat.
-
kelzsoca
félisten
válasz
tibcsi0407 #1442 üzenetére
Bemutatás után pár hét az EU modell érkezése, és még a hivatalos partnereknek is várniuk kell, mert nem volt még olyan készülék, amiből kezdésre elegendő mennyiséget tudtak volna gyártani.
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407 #1434 üzenetére
Ezt vágom, csak pontosítottam, mert 16MP-t írtál csak
-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407 #1432 üzenetére
20MP+16MP kameramodulok hátul Mi8 esetén...
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #1423 üzenetére
-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407 #1419 üzenetére
Más:
Idézet xiaomishop mai értesítésből:
"A 256GB feketéből is érkezik 10db, a többi is valószínű hamarosan jön."
Akkor nekem 2 héten belül tuti lesz telóm, mert első körben rendeltem elő.
Jövő héten Mi8 bemutató, lehet ezután páran vissza fogják mondani Mi Mix 2S előrendelést...
-
dzs86
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #1405 üzenetére
Igen, Eustockot olvastam köszi. Tőlük van a jelenlegi RN3SE-m meg a Mi Band 2-m is. Ha valamiért a Xiaomishopos mutatvány bukik akkor megrendelem az eggyel alacsonyabb felszereltségűt az Eustocktól.
Vártam, hogy lesz náluk a Mix 2, ha lett volna azt vettem volna, de ha minden jól megy jobban járok, hogy az nem jött nekik meg.
Amazonról szoktam én is rendelni (privát, semmi vállalkozás), de ott csak a 64 GB-os verziót találtam.
Majd a képernyővédőt meg tokot veszem onnan, ha lesz készülék (tudom drágább mint a kínai oldalak, majd egyszer talán ráveszem magam, hogy azok valamelyikére is regisztráljak)[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407 #1389 üzenetére
De van csak nem a comparison-ben, hanem itt: [link] majd kiválasztod Mi Mix 2S-t itt: "Want to see real life samples from a specific phone? Select it here:" majd "view more". Plusz + jelre kattintva kiadja eredeti méretben.
Nem lehet közvetlenül linkelni sajnos.
Szerintem brutál jók a low light photo-k Mix 2S-el phonearena keze által!
-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407 #1387 üzenetére
Arra gondoltam, csak összekevertem phonearena camera comparison-al: [link]
Furcsa is volt hogy korábban nem így nézett ki ez a szekció...
-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407 #1385 üzenetére
Letöltöttem eredeti méretben képeket, OP6 és Mix 2S kb egyforma szint, viszont GSMArena photo compare szerint Mix 2S nagyon jó még P20Pro-hoz viszonyítva is.
Továbbá hiányolom, hogy nem derült ki, hogy a tesztelő milyen beállításokat használt, pl auto mode, AI mode...stb.
Szvsz DxOMark ekkorát nem tévedhet, de ezek után én már csak magamnak hiszek
Mate10Pro van kollégámnak, teszteltük, de az is messze elmarad P20Pro szintjétől gyenge vagy mesterséges megvilágítás mellett.
Egy biztos P20Pro-t kb egy évig nem veri el semmi ezen a téren
Mi8 f1.7 rekeszértékkel jön, kíváncsian várom photo képességeit...
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407 #1381 üzenetére
Huawei P20 Pro brutálisan jó képeket készít. Másik kettő egyaránt felejtős ehhez képest ezen a téren...
Bár P20Pro 100K-val drágább, mint Mi Mix 2S 8/256 GB...ez sem mindegy...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
tibcsi0407 #1381 üzenetére
Végén még a mate 10 Pro is elveri ??
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #1359 üzenetére
"haszon nélkül így tudják leszállítani."
Ez a gyermekjóléti iroda? -
kelzsoca
félisten
válasz
tibcsi0407 #1361 üzenetére
Neked még nem jött meg, vagy rosszul emlékszem hogy azt írtad beszerzed?
(#1362) INGJOKE
Veletech után lett leadva teszre.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
tibcsi0407 #1361 üzenetére
FÉL NAP? Inkább fél év...
-
kelzsoca
félisten
válasz
tibcsi0407 #1359 üzenetére
Le van adva tesztre, így nincs nálam.
-
kelzsoca
félisten
válasz
tibcsi0407 #1354 üzenetére
Ez nem csak az előrendeléssel vásárolt készülékekre vonatkozott?
Jelenleg is raktári jelzéssel látható a 6/128-as modell. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #1354 üzenetére
Mintha? Nem az?
-
nutfile
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #1345 üzenetére
úgy legyen, hogy igaz legyen és tudjak rendelni, mielőtt elfogy
-
hwopapa
tag
válasz
tibcsi0407 #1338 üzenetére
Jaj ne is mondd, vettem egy (relatíve, nekem) drága órát és a második héten már volt egy gyönyörű szép hosszanti karc is benne...persze ki tudnám cseréltetni a tetejét, de így legalább emlékeztetem magam arra, hogy figyelni kell rá bizony, mit hogyan és hova teszek
Meggyőztél, asszonynak majd javaslom mindenképp a fóliát, én meg első körben megnézem mikor jön az első karc és utána vásárolok
[ Szerkesztve ]
-
hwopapa
tag
válasz
tibcsi0407 #1335 üzenetére
A lenti linken azt vitatják, hogy a Note 2 nem Gorillás (no persze ki tudja mi az igaz
)
Mindenesetre jó tudni
-
bubu256
tag
válasz
tibcsi0407 #1331 üzenetére
Tudom, nekem is Oneplus5 volt, meg is van még 😀
-
hwopapa
tag
válasz
tibcsi0407 #1333 üzenetére
Nem kötözködni akarok, de a GSMArena alapján a G3 Gorilla Glass 3-as, a Mi Mix 2S meg 4-es-el van szerelve. Ez nekem azt jelentené, hogy jobb és strapabíróbb. [link] (a Mi Note 2-nél nincs odaírva, hogy milyen kijelzővel van burkolva...)
A többi karcolódásra hajlamos készülék is 4-essel van/volt szerelve?
[ Szerkesztve ]
-
hwopapa
tag
válasz
tibcsi0407 #1328 üzenetére
Miért annyira fontos ez az üvegfólia?
Nekem a 4 éves (!!!) LG G3-amon a négy év alatt összesen 3 karc jelentkezett a kijelzőn, amit csak sötét képernyőnél lehet észrevenni.
Nem volt agyonvigyázva, mert a sarkak csempültek rendesen, meg a műanyag be van repedve pár helyen, de azon túlmenően semmi baja, Bedugós tokot használtam végig, azóta meg belső zsebben tárolom és odafigyelek, hogy kulccsal közös helyre ne kerüljön....
Soha nem fogom megérteni ezeket az agyonfóliázott, bazinagy leejtésvédős tokokat, ennyire béna az enduser vagy ennyire leszarja a telefont hova dugja?
-
bubu256
tag
válasz
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz
Üvegfőfólia baromi ronda lesz hogy levegőben lesz a széleken
Majd ha feletted, dobj be pár képet elrettentő példának
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #1324 üzenetére
Ki mondta hogy nem jön? Azt mondtam nem is biztos hogy a 6x lesz az.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #1322 üzenetére
Túrót biztos
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #1319 üzenetére
De A2 sincs még. És nem is biztos hogy a 6x-ből lesz
-
válasz
tibcsi0407 #1303 üzenetére
Abban nem túl acélos az index, hvg valamivel jobb...
-
válasz
tibcsi0407 #1301 üzenetére
Le van tiltva a hivatalba.
Még jó hogy index és hvg megy még...
-
válasz
tibcsi0407 #1299 üzenetére
Na, nah én azért olvasok külföldit is, de a magyart is szívesen elolvasom munkába mikor van időm.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
tibcsi0407 #1297 üzenetére
Majd mindjárt jön egy modi aztán magára veszi megsértődik és jól bannolnak( jelentsen ez a szó bármit is...)...
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407 #1290 üzenetére
ok, plusz azt is beszélik, hogy ezennel fordult a kocka és fehér szín lett a kuriózum...én is ez miatt megváltoztattam a rendelésem feketére, mert fehér színű Mix 2S beszerzése hosszadalmasabb lenne...(azon felül, hogy 8/256GB variant beszerzése eleve hosszadalmas)
(#1292) tibcsi0407:
Nem tudom mennyit kellenen fizetni valakinek felém, hogy használjak ilyen tokot
[ Szerkesztve ]
-
Nakivagyok
tag
válasz
tibcsi0407 #1213 üzenetére
Viszont azt nem találtam meg, hogy az AI funkciót hogyan lehet defaultként beállítani. Ha bezárom a kameraappot, következő indításnál megint be kell kapcsolni. A beállítások között van olyan, hogy "Mentse az előző módot", de az csak arra vonatkozik, hogy épp legutóbb fotóztál/videóztál/portéztál stb.
Ha valaki majd rájön szóljon
-
Nakivagyok
tag
válasz
tibcsi0407 #1211 üzenetére
Most kicsit körbenéztem vele, ezeket a piktogramokat véltem felfedezni.
Növényeknél: levél
Laptopnál: valami pendrive kinézetű cucc
PC monitornál: P betű bekarikázva
Sötétben: holdacska
Kajánál: evőeszközök
Újságnál: T betű bekarikázvaSzóval már csak 200-at kell megfejteni.
[ Szerkesztve ]
-
Nakivagyok
tag
válasz
tibcsi0407 #1207 üzenetére
A kérdés inkább az, hogy én felismerem e azokat a témákat amiket felismer
Mert nem minden piktogramról tudom mit jelent, sőt... A növény meg a holdacska megvan, de a többi? Van erről valahol lista? -
-
Nakivagyok
tag
válasz
tibcsi0407 #1153 üzenetére
Első mintaképek
Úgy látom a Google Drive nézőkéje butít a képeken, érdemesebb letöltve szemügyre venni.Az első három képen a szobanövényeknél a megvilágítás a furcsa, nappal készült, sötétített szobában félhomályban, a növényeknél beszűrődő fény mellett. Majdnem low-light
A végén azért van esti utcakép, de csak az ablakból, lusta voltam lemenni
AI módban készültek, úgy vettem észre szebb képeket csinál ha be van kapcsolva. Mi a véleményetek a képek minőségéről?
-
TpS
őstag
válasz
tibcsi0407 #1200 üzenetére
Ezért se lenne rossz egy összefoglaló, amiben minden infó megvan ahhoz, hogy ezeket el lehessen kerülni.
-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407 #1197 üzenetére
Igen ez pozitív mindenképp...
-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407 #1167 üzenetére
Igen az eredeti Global Stable ROM, de attól már van újabb is, ez: V9.5.18.0.ODGMIFA
-
carbapenem
tag
válasz
tibcsi0407 #1143 üzenetére
thx a közbenjárást, ill a korábbi Qi töltős felvetést
-
hwopapa
tag
válasz
tibcsi0407 #1148 üzenetére
-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #1130 üzenetére
OFF
Nekem itthoni webshopom van, (több is) nem hinnéd el ha elmesélném mennyire téves sok ember gondolata.
És tüzelik egymást, okoskodnak. Sőt, még a hülye törvények is adják alájuk a lovat, hogy minél butábbak legyenek. Napi 16 órát dolgozunk azért, hogy valahogy menjenek a dolgok és olyanok oktatnak ki akik bent ülnek egy irodában és óránként odébbraknak egy ceruzát.Viszont a kínai "fogyasztóvédelem" az megint más kategória.
OFF[ Szerkesztve ]
-
carbapenem
tag
válasz
tibcsi0407 #1134 üzenetére
"express" shipping költségének refundja pl....
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #1136 üzenetére
Hidd el, semmi sértettség nincs bennem. Ha lenne annak nyoma lenne már. Még egyszer: nem ellened vagy azok ellen mérgelődöm, akik próbálnak segíteni a vételekben. De azok a cégek, akik szerződésben állnak/tak azzal a szállítócéggel, na ők már más tészta. Nekik van lehetőségük leverni a kárt a szállítón és ha ez sikeres, akkor lehet a vevőket is kárpótolni valamilyen szinten. Még akkor is, ha csak 5-10-20 telefonról van szó.
"Felnőtt emberektől ennyi már elvárható." Mint ahogyan egyéb más is...
Tényleg vége.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #1134 üzenetére
Igaz azt írtam vége:
Akik kifizettek 150-200k-t, lehet nem szarosnak érzik a tételt. Spec nekem kb. 1,5-2 havi fizetésem ennyi. Biztos vannak, akik naponta keresnek ennyit és nekik az.
Többire meg már írtam előbb is -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #1132 üzenetére
Igen és?
Akkor már ezek szerint teljesen jól van az, ahogy kezelik - bocs, nem kezelik - a helyzetet?
Emag: késtek, reklamáltunk, elismerték, kaptunk bónuszt. (pedig az emag se egy minta ws)
kamu fekete péntekek: na ezt hagyjuk, ez a kínaik esetében is bőven ott szokott lenni
Nem emlékszem már melyik volt, de mintha emag (na megint): haver szólt, hogy 200ft körül volt philips töltő + 2db normál méretű ceruza akku, tokkal. Megrendeltem - én hülye csak 1db-ot - és megkaptam. Igaz 1 óra múlva már nem volt annyiért kint.Értelek én hidd el, de szerintem rajtam kívül elég sokan pipák most, nem Rád nyilván. De nyilván ők tesznek erre, árú megrendelve, kifizetve, majd egyszer megkapja a user, ne háborogjon.
Vége részemről.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #1130 üzenetére
Egy magyar webshop: vettem egy terméket és volt vele probléma, jeleztem, sűrű elnézést kértek, egyeztették a címet és küldtek egy új terméket, a futár elvitte a hibásat, megjavították és visszaküldték futárral. Most kettő van.
Nem látok bele a működésbe, de nekik fontos az elégedett vásárló. -
válasz
tibcsi0407 #1118 üzenetére
Elméletben az olvastam valahol, hogy a gyári is csak 15 dodó
-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #1098 üzenetére
Jelen! Nekem nagyon fájt a szemem is.
-
TpS
őstag
válasz
tibcsi0407 #1106 üzenetére
Honnan rendelted a töltőt? Akarok én is, csak elég nagy a szórás ár tekintetében.
-
válasz
tibcsi0407 #1106 üzenetére
Szimpatikusabb az op-ba, hogy ott lehet 8/128-ast is rendelni. A 8 fontos lenne, de lehet nekem a 64 is elég lenne, de a 128 bőven. Kár hogy nincs a mix-be is 8/128-as. Így a 256-os kellene megvennem ami meg bőven feláras...
Egyébként létezik tiszta android a mi mix 2s-re?
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
tibcsi0407 #1098 üzenetére
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9109&idPhone2=9067
Nah akkor melyik a jobb? Neked mik a pro és kontra érveid?
-
válasz
tibcsi0407 #1094 üzenetére
Mi az a PWM?
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #1092 üzenetére
Kicsit hosszabb, picit szélesebb és picit vékonyabb az OP6, nekem talán méretre optimálisabb a 2s.
cseppállóság előny mindenképpen, akkuk kb azonosak, az amoled kijelző viszont meglátjuk milyen lesz (tudjuk már, hogy csak szándékosan lehet beégetni őket)
árban is kb. azonosak lesznek most
kamera lesz majd a kérdés és az üzemidő számomra -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #1081 üzenetére
igen, rémlik, mondjuk nekem is az egyik fő szempont volt
-
válasz
tibcsi0407 #1041 üzenetére
Igen, de az vmi edition lesz és csak később...
Már NAGYON várom az MA mi mix 2s tesztjét.
-
válasz
tibcsi0407 #1039 üzenetére
A legdrágább op a 8/128-as kb annyi lesz mint a 8/256-os mix 2s, ha jól láttam.
-
válasz
tibcsi0407 #1037 üzenetére
mai világba, már mindenről kiszivárog előre minden, így már csak a megerősítés marad, meg hátha vmit el tudtak titkolni...
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #1033 üzenetére
Jaj de komolyan tetszett venni
Egyébként se volt link -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #1030 üzenetére
had keverjem mán
Én fizetek, akkomeg?
különben is, ha annyira fontosak lennénk - tudom nem - akkor már itt lenne -
Melafoto
senior tag
válasz
tibcsi0407 #1025 üzenetére
Pont ezt tettem
De nem reagáltak-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Samsung S25 Ultra
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #1027 üzenetére
de nem csak az ő ketyeréjük van abban a dobozban gondolom
és úgy általában a xiaomi imédzse romlik a vásárlók szemében[ Szerkesztve ]
-
Melafoto
senior tag
válasz
tibcsi0407 #1022 üzenetére
Értem Én és tudom is. Hasonló helyen dolgozom és Én is ezt csinálom
Csak sz@ar ezen az oldalon lenni
De azért Te is megértheted, hogy nem akartam szó nélkül hagyni, még akkor is, ha tudom amit kértem tőlük nem kapom meg...ennyi. Várunk tovább-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Samsung S25 Ultra
-
válasz
tibcsi0407 #1022 üzenetére
Mindegy a kupon miatt megérte írni nekik...
-
Melafoto
senior tag
válasz
tibcsi0407 #1014 üzenetére
Sikerült fenéken billenteni Őket? Vicc ez az egész...
Ennyit kaptam tőlük:
"Hello DearWe are truly sorry for your order
as checked ,your order was sent out and transits on the way to our HU warehouse
but for some reason ,the package still not released from the local customs
we have urged the ship agent to expidite the shipment in the customs
once released ,it will be updated on UPS official website
For the delay ,we will offer nice coupon and gifts for your next order as compensation ,ok ?
Appreciated your patience and understanding "-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Samsung S25 Ultra
-
Melafoto
senior tag
válasz
tibcsi0407 #1012 üzenetére
Ez igaz...
Mind1, remélem jövő héten már úgy beszélünk, hogy már itt a telefon-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Samsung S25 Ultra
-
Melafoto
senior tag
válasz
tibcsi0407 #1003 üzenetére
Amióta megrendeltem semmit nem küldött. Ezért vagyok morcos. Semmit nem tudok a telefonról, de még TN szám sincs...
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Samsung S25 Ultra
-
TpS
őstag
válasz
tibcsi0407 #988 üzenetére
És azon vannak a rosszabb számok!
-
Melafoto
senior tag
válasz
tibcsi0407 #986 üzenetére
Akkor már legyen 4 x is
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Samsung S25 Ultra
-
TpS
őstag
válasz
tibcsi0407 #984 üzenetére
20-as éveimben én is piszok türelmetlen voltam, az 5. x után már nem akarok minden ma, elég lesz holnap.
-
Melafoto
senior tag
válasz
tibcsi0407 #981 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond. Csak pont azért rendeltem elő és a drágább helyről, mert 2 hetet ígértek.
És ráadásul most olcsóbb is lett
És még mindig Hollandiában van a telefon, mert UPS vagy ki sz@rakodik.-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Samsung S25 Ultra
-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407 #962 üzenetére
User group-tól függ, de max 360 óra a várakozási idő a készülék és Mi fiók összekapcsolásától számítva.
Esetemben nem kell várni semmit
-
alex.3
tag
válasz
tibcsi0407 #962 üzenetére
Jó kérdés, de China stabilról Global stabilra is nyitni kell a készüléket?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó