- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeadZeppelin
tag
válasz
Döglött Róka #10 üzenetére
Dede, a pakli össze van rakva, de nincs betanulva.
-
OutsideR
aktív tag
válasz
Döglött Róka #7 üzenetére
nyilván kell a sztori, de az tényleg csak figyelemelterelés, véleményem szerint az egész trükk alapja egy jól összerakott kb betanult pakli.
-
OutsideR
aktív tag
ránézésre nem tünik bonyolultnak, bár a sztorit nem nagyon követtem.
Szóval a lényeg a így ránézésre az a lényege hogy sorban vannak a lapok és ugye legfelül van mindig az amit először kirak, amit ugye a végén mindig visszarak a tetejére és emeltet így a felső lap középre kerül valahova.
Emelés után addig számolgatja a lapokat 3 vagy 4-esével amíg újra az adott felső laphoz nem jut.
Mivel tudja a sorrendet így ugye addig szedegeti a tetejéről a lapokat amíg oda nem jut és akkor ismét teríti a lapokat a mesével.
Keverés nem volt benne egyszer sem így a sorrend mindig adott, csak tudni kell milyen csoportok jönnek egymás után.
Valami ilyesmit sikerült kinézni -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Winner_hun #4 üzenetére
kerestem, de nem találtam, pedig én is kíváncsi lennék rá.
-
Winner_hun
félisten
Van erről valahol leírás hogy ezt hogyan kell kivitelezni?
-
Döglött Róka
veterán
Ugyanezt a trukkot en meg magyar kartyaval tanultam. Meg a sztorit is hasonloan meselte apam amikor 9-10 eves voltam
Kellemes emlek, koszi.
-
kemotox
addikt
Hát ez valami hihetetlen jó
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ZenBook UM325UA - 13,3" FHD OLED - R5 5500U - 8GB / 512GB SSD - USB-C - SK bill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Xbox Series X
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest