- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
Tegnap megérkezett az Android 14. Mintha pörgősebb lenne azóta a telefon, pedig már közel három éves.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Valaki87 #107 üzenetére
Lekopogom jól megy minden, szeretem. Eddig minden telefonom másfél éves kora körül már baromira lassult, mindenféle akadások, fagyások voltak, pedig ennél jóval erősebb hardverrel rendelkeztek. Az XR20-at 2021.12.04-én vettem és sebességre, működésre pont olyan mint volt. Remélem még bírja egy jó darabig. Szóval semmi gondom vele, max. egyedül a súlya , nem egy könnyűdarab, de önvédelmi eszköznek pont megfelelő, ha szükség lenne rá.
-
zsoltzsolt
addikt
Nekem közel másfél éve megvan, nem lassult, akkumulátor üzemidő nem romlott, így nálam teljesen rendben a készülék. Pedig volt róla pár szkeptikus cikk, de szerencsére nem volt igazuk. Egy valami macerás vele, hogy nehéz 🙂egy idő múlva szó szerint elfárad a kezem tartani, de ilyenkor megnyugtat a tudat, hogy önvédelmi fegyvernek is tökéletes 🙂. És még akció után is működne
-
zsoltzsolt
addikt
Ma megjött az Android 13,
-
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
válasz bigmasterg #78 üzenetére
A videókat elnézve igen. Én vettem rá tokot, de ne a törés miatti félelem miatt, hanem a teszteken láttam, pl. mikor 5-6 méterről ejtik le, hogy a telefon simán működik tovább, de a keret alumínium része, valamint a hátlap ronda karcos lesz. Le is fagyasztották a telefont, úgy bontották ki a jégből, semmi baja. Sőt diótörő videót is láttam a képernyős felével ütve a diót, úgy törték fel, attól sem lett semmi baja A legjobb a kuglizó videó. Egy orosz srác több métert lökve a betonon kuglizott vele. Ronda lesz a külseje, ennyi, de egy karc sem lesz a kijelzőn, a hátlapon és az oldalán igen, de a telefon működik tovább simán.
Ennyit nem bír egy sima telefon komolyabb tokban sem. Minimum a kijelző ezeknél a telefonoknál tök karcos lesz, de inkább betörik. De a Youtube tele van ilyen brutális tesztelő videókkal bírja a telefon.[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
No, van már valakinek?
Én most vettem az 50%-os Nokia akcióban egy 6/128-as szürkét. -
zsoltzsolt
addikt
No, már nem kell várnom, hogy essen az ára. Most várom, hogy 50%-os áron hozza a GLS
Van itt még Nokia9 PureView tulaj?[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
Használ valaki ilyen telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
- Disney+
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EAFC 25
- Ingatlanos topic!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest