- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
Tegnap megérkezett az Android 14. Mintha pörgősebb lenne azóta a telefon, pedig már közel három éves.
-
senior tag
válasz zsoltzsolt #123 üzenetére
Honor 200 Pro.
-
senior tag
Jelentem az XR20 eladásra került, frissítés megtörtént az XR21-el ugye...
Viszont azt is megörökölte a gyerek ( 9éves ) nála jó szolgálatot fog tenni, szereti is nagyon. Én meg találtam végre egy készüléket ami hangzásban (hívásbeszélgetés közben értem) megfelel az elvártaknak ( Nokia szintű) és mivel már nincs szükségem a bitang házra így egy "modernebb-kecsesebb" telefont vettem magamnak.Mindenkinek további jó használatot kívánok, akinek még ilyen készüléke van.
[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
Ez a hőt mennyire bírja? Pl. szélvédő mögött nyáron ha folyamatosan megy a gps meg 1-2 alkalmazás? Ez is kiírja, hogy túlmelegedett és leáll?
-
senior tag
válasz zsoltzsolt #115 üzenetére
Nekem a kijelzőnél számított a 120hz, illetve a kicsivel kisebb méret. Ezenkívül a proci miatt gyorsabb a kép mentése kamera alkalmazásban, sok ilyen kis apróság.
Most már nem csak felül lehet beállítani a programozható gombra dolgokat hanem az oldalsó programozható gombra is.. Sok minden megy 1-2 gombnyomással, nem kell menübe lépni. Kamerákat összehasonlítom majd valamelyik nap. Akksiról majd hétfőtől tudok nyilatkozni. -
senior tag
Luna a cárnő
-
senior tag
válasz zsoltzsolt #110 üzenetére
Full atomata, hdr automata, 12mpx felbontás.
-
senior tag
válasz zsoltzsolt #108 üzenetére
Oldalzsebes farmert hordok, így engem az sem zavar , de egyébként nekem is kitünően működik... Most volt mellette egy S20 Plus Samsung, de menekültem vissza a Nokiára.
Egyedül azt mondom, hogy néha a minőségi zoom hiányzik, de ennyi....Ezt most vasárnap lőttem vele
[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Valaki87 #107 üzenetére
Lekopogom jól megy minden, szeretem. Eddig minden telefonom másfél éves kora körül már baromira lassult, mindenféle akadások, fagyások voltak, pedig ennél jóval erősebb hardverrel rendelkeztek. Az XR20-at 2021.12.04-én vettem és sebességre, működésre pont olyan mint volt. Remélem még bírja egy jó darabig. Szóval semmi gondom vele, max. egyedül a súlya , nem egy könnyűdarab, de önvédelmi eszköznek pont megfelelő, ha szükség lenne rá.
-
senior tag
válasz zsoltzsolt #106 üzenetére
Rendben akkor már nem vagyok egyedül
Neked is működik gond nélkül, miegymás stb ....
-
senior tag
Májusban szóltam utolsóként a topichoz, van még valaki rajtam kívül?
-
_csocso_
senior tag
válasz Valaki87 #101 üzenetére
Mi a probléma a kamerával? Ha beszélsz angolul, és még nincs jelezve, itt beírhatod, remélhetőleg foglalkoznak vele.
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
senior tag
Új frissítés telepítve 517mb.
Kamera bug-ot nem javította....
-
Fancy-boy
addikt
Az XR21 nem lett akkora dobás. Arra is jó lenne majd valami 50%-os akció,mert 250-ért csöppet túlárazott.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz zsoltzsolt #97 üzenetére
Igen van súlya, de hát valamit valamiért
Én taxizok így kötöttem ki a megint a Nokia-nál, ugyanis az extrém hőt jobban elviseli mint a stock telefonok...Az Oppo Find X5 meg a Realme Gt2 is nagyon jó telefon de tojást lehetett volna sütni rajta amikor töltőn van, fent van a szélvédőn a gps tartóba közvetlen süti a nap és megy a gps...Néztem Dogee,Ulefone, mindenféle kínai strapa telefont, de azért egyik se csinál olyan képet mint a Nokia strapatelefonok közt meg azért jobban bízok a Nokiaban mint a kínaikban...
Régebben mikor a Nokia még nagy szó volt 90'-es 00'-es évek akkor nagy FAN voltam
Igazából így lazán megvettem mivel kedves számomra a márka, és nem használom ki a snapdragon 8gen-t stb.... -
zsoltzsolt
addikt
Nekem közel másfél éve megvan, nem lassult, akkumulátor üzemidő nem romlott, így nálam teljesen rendben a készülék. Pedig volt róla pár szkeptikus cikk, de szerencsére nem volt igazuk. Egy valami macerás vele, hogy nehéz 🙂egy idő múlva szó szerint elfárad a kezem tartani, de ilyenkor megnyugtat a tudat, hogy önvédelmi fegyvernek is tökéletes 🙂. És még akció után is működne
-
senior tag
válasz zsoltzsolt #95 üzenetére
Köszi!
Azt hittem már magamban fogok beszélgetni amíg megvan a telefon
Most már 2en vagyunk legalább!
Ez a telefon nem jön szembe az utcán mint az iPhone-ok tömkelege vagy Samsungok....[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Üdv
2 hete vettem egy ilyen telefont, alza akcióban 138k-ért.
Előtte Oppo Find x5 és Realme Gt2 meg Iphone 13 pro volt.
Ez egy tök jó telefon, csak a helyén kell kezelni....Én nem játszom rajta, csak fotó néha videó, napi 2-3 óra telefon, meg állandó gps... Amiben kiemelkedik az előző telefonjaimhoz képest az az,hogy nem melegszik annyira egész napos gps közben mint a többi.
Akku ideje nagyon jó, olyan mint a Realme Gt2-é.
Reggel leveszem a töltőről 7:30 és onnan megy a gps egész délután 14:00-14:30-ig.Itt egy pár kép amit lőttem vele teszt jelleggel:
Átlagtól jobb képet csinál, ha egyszer talán lenne strapa telefon a Nokiától de mégjobb kamerával "ne adj Isten" nokia 808 minőséggel akkor tuti megvenném
Egyetlen "bug"-ot találtam a kamera részen, ha éjszakai fotót csinálok ugyan elkészíti a képet, de a "kép készítése" felirat nem tűnik el, csak ha bezárom és megnyitom újra a kamerát... ezzel még együtt tudok élni.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
Ma megjött az Android 13,
-
Lewzke
őstag
Akinek volt már kínai strapa telefonja, az tudja, hogy igazából jobban járt volna egy vízálló telefonnal és egy jó tokkal. Miért? Mert legalább lenne normális szoftveres háttere és az tényleg nem esne darabjaira. Személyes tapasztalatom: Unihertz, "ruggednek" reklámozták az Atom L-t, de úgy hasadt a kijelző darabjaira, mint a szívem, amikor valakit szerettem.
[ Szerkesztve ]
-
Munkas
aktív tag
válasz Schuler888 #47 üzenetére
Akik olcsót akar azoknak ott a "kiváló" kínai márkák.
A 10-szer gyorsabb a CPU, 100-szor nagyobb a memória, 1000 megapixeles a kamera és hasonlók, ma már semmi pluszt sem adnak a használhatósághoz. Többet ér, ha a műszaki tartalom azon részére megy a pénz, ami a távolkeleti gagyin szocializálódott „szakértők” számára már nem számszerűsítheső, viszont mégis javít a terméken.
A német autókban sincs nagyobb motor, mint a távolkeltiekben, mégis megveszik, dupla áron is, mert aki próbálta már, az nem csak cm3-ben méri az autó értékét.[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
addikt
válasz zsoltzsolt #87 üzenetére
Semmi konkrétumot nem mondtak.
Egy általános választ küldtek:"Ich informiere Sie darüber, dass das Nokia XR20 mit dem Android 11 Update geliefert wird. Außerdem erhalten Sie Sicherheitsupdates bis zu 4 Jahre und Android-Updates für 3 Jahre. Ich vermute, dass Sie diese Informationen meinen."
-
Fancy-boy
addikt
válasz zsoltzsolt #85 üzenetére
6/128-as
Majd megkérdezem a Nokiát, hogy mit takar az új szoftver elnevezés.
Ha kiderült, megírom.
A telót nem használom. Csak érdekességképpen mutattam a dobozát, hogy legyen itt egy kis élet.[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
addikt
válasz zsoltzsolt #82 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
addikt
válasz zsoltzsolt #80 üzenetére
-
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
válasz bigmasterg #78 üzenetére
A videókat elnézve igen. Én vettem rá tokot, de ne a törés miatti félelem miatt, hanem a teszteken láttam, pl. mikor 5-6 méterről ejtik le, hogy a telefon simán működik tovább, de a keret alumínium része, valamint a hátlap ronda karcos lesz. Le is fagyasztották a telefont, úgy bontották ki a jégből, semmi baja. Sőt diótörő videót is láttam a képernyős felével ütve a diót, úgy törték fel, attól sem lett semmi baja A legjobb a kuglizó videó. Egy orosz srác több métert lökve a betonon kuglizott vele. Ronda lesz a külseje, ennyi, de egy karc sem lesz a kijelzőn, a hátlapon és az oldalán igen, de a telefon működik tovább simán.
Ennyit nem bír egy sima telefon komolyabb tokban sem. Minimum a kijelző ezeknél a telefonoknál tök karcos lesz, de inkább betörik. De a Youtube tele van ilyen brutális tesztelő videókkal bírja a telefon.[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
Amúgy egy ilyesmi strapa telefon többet bír, mint bármilyen más teló egy komolyabb (pl uag monarch) tokban?
-
zsoltzsolt
addikt
No, van már valakinek?
Én most vettem az 50%-os Nokia akcióban egy 6/128-as szürkét. -
zsoltzsolt
addikt
No, már nem kell várnom, hogy essen az ára. Most várom, hogy 50%-os áron hozza a GLS
Van itt még Nokia9 PureView tulaj?[ Szerkesztve ]
-
Lewzke
őstag
válasz zsoltzsolt #73 üzenetére
Én szemezgettem vele, de a 128/6 modell horribilis áron van, a 64/4-es áron venném meg csak. 150-en a max nálam erre. Van egy mini strapa telóm: Unihertz Atom L és 128/6-os 85 ezer körül. Visszaváltani nem fogok, de a határeset 150k lenne nekem. Inkább mégse kell.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
Használ valaki ilyen telefont?
-
kjgy
csendes tag
válasz janeszgol #69 üzenetére
Nálunk a kislányomnak sikerült az Xcover 4s telefonjának a kijelzőjét a páncélfólia alatt (!) összetörnie, és bár mondjuk ez egyedi eset, a kollégáimnál is gyakori a kijelző törése az Xcovereknél, míg a CAT-ekkel ilyen gond nem volt.
Tegnap kezdődött egy akció, a Nokia hírlevélre regisztráltak ma este 18:10-ig 21 százalékos árengedményt kapnak ebből a telóból, így most 394 euróért lehet megszerezni. Nekem pont kellet egy, úgyhogy eldőlt, hogy nem lesz Xcover 5 a családban.
-
Lewzke
őstag
-
Lewzke
őstag
Jöhetnének kompaktabb méretben is strapa telók, 5 és 5.8 inch között. Vagy akár nem strapa de vízálló és tokot rakunk rá. A CAT 42 vicc volt belső ügyileg, még egy navigáció is néha akadrajta olyan gyenge a vas. Egy modern középkategóriás 5G nélküli chipset vígan elvisz mindent, ami egy jómunkásembernek kell.
Nekem egy Unihertz Atom L van, de ez túl kicsi, a 4 inch azért már nehéz ügy chatelni. Mi van benne? 6GB/128GB és Helio P60. Ez már azért nem akadozgat. Az aranyközéputat vissza kellene hozni a középkategóriába is, Asus Zenfone 8 nem mindenkinek való.[ Szerkesztve ]
-
kjgy
csendes tag
Én nem értem a magyar árakat, a Nokia honlapján ez €499.-ba kerül. Az Xcover 5-ért a MM-ban €299.-t kérnek: szimpla kamerával, 5G nélkül, vezeték nélküli töltés nélkül, fix 4/64 rammal (kártya belsőként nem formázható), 5,3 collos TFT kijelzővel (!), és fele ennyit sem bír, mint strapamobil (pl. ütés hatására gyakran meglazul a hátlap, Horvátországban vízbe ne ejtsd, és kijelzője sem erősebb, mint bármelyik másiké), szóval van különbség. A cégnél elég sok strapamobilt használtunk már, a youtube-os XR20-as tesztvideókban látottakat egyik sem bírná.
-
elfelejtette
veterán
Egyébként a választ a Nokia X10 és az X20 tesztekből megtudod, azokban is ez a proci van, és a táblázatban összevetheted a SD660/720/732/750/765/780/865/870 procikkal.
(Azért a 690-hez még hozzá néztem volna szívesen...)[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
aelod
veterán
-
elfelejtette
veterán
Ha lett volna strapa telefon SD720G procival, akkor azzal lett volna összehasonlítva. Itt nem a hasonló árú, hanem az azonos kategóriájú telefonok kerültek mellé a táblázatban.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
aelod
veterán
Ha az S480 5g az S720G szintjén van akkor miért nem azzal lett összehasonlítva a teljesítmény teszt táblázatban
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
L3zl13
nagyúr
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel
Aki hülye, haljon meg!
-
Schuler888
senior tag
válasz BestofJAVA #44 üzenetére
"Közép-felső kategóriás cucc"
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
jeni
félisten
élvonalba,okés de évi 5 db-t vesznek meg itthon ebből az meg nem életben maradás.
-
janeszgol
félisten
A telefon maga tok jo. De szerintem ahova kell strapa telo, ott a ceg inkabb rendel a joval gyengebb Xcover 5-bol fele aron.
-
BestofJAVA
tag
Legalább fjúcsörprúf az 5g-vel.
Szerintem a Nokia visszajön az élvonalba.
Nincs még egy komoly strapadroid ilyen karcsú kivitelben.
Nincs egyetlen más strapa modell vezeték nélküli töltéssel.Minden más szempontból is kúl.
Az árérzékeny vásárlókat nem hódítja meg, de akinek az életébe remekül illeszkedik egy farzsebbe lapuló, pl övtáskából kikapkodva vezeték nélkül is 15w tölthető Közép-felső kategóriás cucc, az még évekig nem talál majd jobbat, de feleilyen jót se. Az megveszi!
A szörfgatya zsebébe csak lapos mobil fér. Vízálló a Samsung is, de betörik egy muslica toppantásától is.
Sziklát mászni megint nem jó téglányi, púpos strapafonnal. Ehhez a Nokiához pedig legalább nem kell második készülék, hiszen strapa létére bőven elég okos.Egy profi fotós állandóan optikát, eszközt cserél. Kell a vezeték nélküli töltés, nincs hely böhömnyi mobilnak. Élből pótolhatatlan: ne kelljen már egy csúszós, kényes üveg Samsungot pátyolgatni.
Bicajos navigációhoz kell az Android, a fény, az ütésálló kivitel, esőt is bírjon - nincs is versenytársa!
Ez nem melós teló, hanem outdoor miniszámítógép.
Igazából meglepő, senki nem szokott ennyire a vásárló fejével gondolkodni. Kényelmi dolgok optimális elegye, baromi innovatív, és aki ilyen átgondolt terméket kifejleszt, legyárt, az egészen más típusú felhasználásra is tud majd megfelelőt gyártani.
[ Szerkesztve ]
-
-
kchris78
veterán
"de videózni is tudtam vele WiFi hálózatról streamelt HD film kapcsán 10 órán át, ami viszont inkább középszerű, még ha a fényerő maximumra is volt csavarva."
10 ora sot? ugy hogy max a fenyero? azert en ezt egy kicsit pozitivabban itelnem meg, mert egy maxra tekert kijelzo brutal sokat fogyaszt.. a tobbi mit bir?[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz t72killer #40 üzenetére
Hát vannak jó tokok, szerintem felesleges ezért drágán stapatelót venni. Főleg, hogy gagyik is hardveresen az árakhoz képest. Persze van felár a strapa kivitel miatt, de azért ne HD+ kijelzőt rakjanak már bele (nem a Nokia).
A Nokia meg sajnos kellene, hogy engedjen az árakon, mert nem lennének rosszak, csak azért ne nézzék az embereket hülyének. OEM legó telefonokat gyártanak, semmi különös tulajdonsággal, de jó szoftveres támogatással. Ha nem lenne Android One akkor még ennyi sem lenne.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Strapateló sajnos alig-alig van a piacon. Van az agyonherélt samu xcover, vannak a 0.support kínai "csodatelók" (oukitel & Co) olcsón, de lehet már a gyártó rak bele trójait és van a CAT, ami minőségellenőrzésben kb az előbbi kínai zs-brandek szintjén mozog, szintén 0 supporttal de legalább méregdrágán. Egy ilyen világba lépett be a moto és a nokia. Én megértem, ha valakinek kell, a magam részéről inkább én is tokkal ügyeskedek majd.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
cellpeti
nagyúr
Mindig az 5Gre hivatkoznak, attól hogy viszonylag új technológia, attól még egyeltalán nem biztos, hogy drága is.
Iszonyat drága, ennyit azért nem ér. Mondjuk a nemrég tesztelt Defy-hez képest ez legalább lehet majd 6GB-val kapni, ami nem is olyan rossz. Viszont az tényleg gáz, hogy nincs legalább 90Hz-es kijelző, illetve, hogy a Nokia ebből akar meggazdagodni az se normális.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
-
pepe792
tag
újabb ipari hulladék
-
"Tegyük hozzá, hogy az árban benne van egy kijelzőcsere is..." - benne van bőven, ha mégsem törne be, akkor is kifizeted.
Jobban járok ha veszek egy pofásabb telefont, ütésálló tokba rakom, teszek rá 2 kijelző védő üveget, és dobálhatom kedvemre. Suv-al csak akkor fognak áthajtani rajta amúgy is max. ha rajtam is.Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
nagyúr
Uhhh... Az olvasott konfig fényében ez a hedonista luxus kategóriájába illik!
Életképtelen!!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
t72killer
titán
Frissítés terén szinten vannak, az igaz, hogy a samu kamerája nagyon király, van már egy a családban és le a kalappal - nem lényegtelen szempont egy hurcolászós telefonnál.
Az is igaz, hogy a 6/128GB verzió - ami ugye megfelel a samu specnek - már 580€ fölött indul. A mediamarkt-os változatba csak 4GB RAM-ot raktak, ami már most határeset, 2-3év múlva valszleg sovány lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
doooo
veterán
válasz t72killer #22 üzenetére
"A samu a52 5g se olcsóbb, nagyjából ugyanilyen hardverrel de törékeny kivitelben."
Jobb SoC, sokkal jobb kamerák, mérföldekkel jobb kijelző, sokkal biztosabb és hosszabb szoftveres támogatás... és még biztosan van egyéb plusz is, szóval ilyen értelemben egyértelmű melyik a jobb felszereltségű.
Persze ez nem nagyon számít ha strapamobil kell. Az Xcover 5 például még őrültebb árazású. És bár az strapabíróbbnak tűnik (már csak azért is, mert sokkal kisebb a sérülékeny üvegfelület), de ez hardveresen tényleg sokkal jobb. -
-
beastars
tag
A fejsze meg a telefon az valami rejtett utalás? Esetleg fejsze alá való a nokia xr20?
-
válasz YellowFlash #21 üzenetére
Egy normálisabb SoC-ban már amúgy is benne van. Lassan már úgy kell vadászni, h melyikben nincs 5G. De aki a 4G-t preferálja az teheti 4G-re a telefonját. Mondjuk spórol az akkuval.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
t72killer
titán
A samu a52 5g se olcsóbb, nagyjából ugyanilyen hardverrel de törékeny kivitelben.
#21: kivéve, ha a 4g lyukakat majd 5g-vel foltozzák. Semmi extra nincs már benne, a legcsóribb zs-brandeknél is van 5g-s SoC.
[ Szerkesztve ]
-
YellowFlash
aktív tag
5G-t totál feleslegesnek tartom. Csak drágít a telefonokon, holott Pesten a 4G+ is bőven elég mindenre, vidéken meg aztán várhatod az ötgét még évekig.
They don't know... PepeLaugh
-
igori
tag
720g szintje? Hát....
-
janeszgol
félisten
Őszinte leszek nekem tetszik a telefon, de erősen túlárazott.
Viszont már nagyon várom, hogy jövőre megvehessem a sima X20-at. Arra vágyom. -
Inarus
addikt
A címen nagyon felnevettem. egyúttal köszönöm a dallamtapadást
-
ghiottone
nagyúr
150 körül lenne a reális nyitóára, amit akciósan 3 hónap múlva már 120-ért adnának, akkor igen, jó vétel lehetne.
Érdekes ez az optimalizálás. Anno emlékszem, hogy a céges Nokia 3-asok és a Moto E4 Plusok (ugyanaz a proci, 2gb ram mindkettő) esetében ugyanezt tapasztaltuk. Az E4-ek normálisan működtek de a 3-asokra panaszkodtak, hogy lassú a rendszer, lassan nyitja meg egyes appokat, stb.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Fred23
nagyúr
Nem nekem való, de azért szimpatikus készülék, és szerintem hamar becsúszik majd 160k alá.
Az a Google Segéd gomb... -miért nem lehet programozható?!Illetve csinálhatnának a telóból egy mini változatot is, ez a méret régebben tableteknél volt szokás.
Kimaradt konkurencia: Xcover Pro. Mikor legutóbb néztem, volt már 130k alatt is, ha jól emlékszem.
-
Plug Life
senior tag
A tévéshopok meg egyéb zugcégek csinálják, hogy többszörös listaárat állítanak be, aztán második lépésben azonnal HIHETETLEN árengedménnyel adják, hogy az elvakult paraszt azt higgye, mekkora üzletet csinált, a 80%-os!!!44! engedménnyel. A HMD is ezt csinálja, csak ők megfeledkeznek a második lépésről 😂
-
-
-
ddaydome
senior tag
Ha tippelnem kéne ez a fránya 5G drágít meg mindent, ha 4g-vel lenne és 150 már mennék is.....
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
zozzo72
aktív tag
Egy csöppet elárazták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest