- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
válasz
lindermen #19 üzenetére
szerintem ez az időzítés határozottan előnyös is lehet végeredményben...
amikor a WP7 megjelent, nem voltak túlságosan erős vasak... most jelennek meg a 2 magos megoldások és majd mire év végén megjelenik a nokia wp7 -es telefonja addigra már megjelennek talán a 4 magos vasak is meg tegra3 meg hasonló nyalánkságok...
illetve addigra megjelenik a nagy update (mango) is az OS -hez...
valószínűleg addigra már be fognak jelenteni új készülékspecifikációt (HD spec vagy ilyesmi) amivel a WP8 -ig a felső kategóriában tudják magukat tartani, illetve amivel biztosítani tudják azt is, hogy a WP7 valóban egy nagyon ütős kézikonzol lehessen...
lényegében a Nokia készüléke lesz az első ezzel a kívül-belül megújult rendszerrel...lényegében egy második launch a rendszernek, csak éppen ezt már nem kell elkapkodniuk
-
lindermen
senior tag
De az ár sosem volt a nokia erőssége...
És nem csak az a baj h elkéstek és lassúak, hanem már nem tudok hinni nekik, mármint a nokiának. Annyi mindent jelentettek be az utóbbi időben, és mindenki várta a nagy durranást, a meego-t, erre most ez. Ősszel majd várjuk az első WP7esüket, aztán majd kitalálják, h ó mégsem...Az meg tényleg gáz, hogy úgy akarnak eladni egy rendszert (symbian), h bejelentik h ki lesz futtatva...
Szerettem őket, de most nem tudom mit vegyek majd... -
Borosz
őstag
válasz
lindermen #17 üzenetére
Kissé elkéstek és le vannak maradva ez tény. Innen már nehéz lesz jó piaci pozícióba kerülni a MS-nak és a Nokiának.
Inkább lesz jó és használható alternatíva, mint versenyképes termék, de ebbe még az ár is bele fog szólni erősen...
Szerintem elég jóra sikeredett az új WP7. Erős kezdés, de folytatni kell csak lassúak...nagyon lassúak a MS fejlesztők. -
lindermen
senior tag
Nem konkrétan a cikkhez...
Ez az egész nokia-vindózfón téma már kezd itt ott bullshit szagú lenni. Így lesz meg úgy lesz, persze... Csak győzze kivárni a nép...
Nem most kellet vna lépni, hanem, amikor a wp7et piacra dobták, előállni telóval és úgy bejelenteni...gondolom nehéz lett vna titokban tartani, de akkor is így gondolom. -
Ez elég halvány elmélet. Egy UI toolkit, ami egy meghatározott, régi UI paradigmára épül - és ennek sok köze nincs a WP7-hez. Egyébként az átültetést még Symbianra se sikerült normálisan megcsinálni.
Nincs szükség Qt-ra a WP7-en. Pont.
Fel nem tudom fogni, miért gondolná bárki másként. -
n0_gAboR
őstag
Varhato volt, tekintve hogy teljesen mas koncepcio a Qt mint a WP7 kezelofeleulete.
-
kolosanyi
veterán
Szerintem a Nokia telefonok eddig is jól néztek ki. (Persze minden gyártónak vannak kevésbé szép, sőt kifejezetten ronda termékei, de azért szerintem nem volt gond a designnal eddig se.)
-
Quasi_modo
nagyúr
Jöhet sötétzöld vagy sötétkék is.
Szépek. -
toldy
őstag
És hol a piros? Bezzeg most tudnak rajzolni, designolni. De jól néznek ki.
-
DemonDani
addikt
válasz
Lotusomega #4 üzenetére
korán sem biztos hogy ilyen lesz, ez csak egy grafika
bár nekem is nagyon tetszik a darab
-
Lotusomega
senior tag
Azannyamindenit de jól néznek ki
Az első wp7es teló ami tetszik, még a végén ismét viszatérek a Nokiához
-
kcsa
veterán
ez a windows... ökoszisztéma ökoszisztéma hátán, új szó van elterjedőben a "masszív" és a "logotípia" után
-
Alexios
veterán
tudom, hogy csak koncepció, de egy ilyet feketében bármikor elfogadnék
Új hozzászólás Aktív témák
ma Xbox Live, Office és Bing keresőmotorral kibővített Nokia térképekre igen, de Qt-alapú fejlesztőkészletre (egyelőre) nem lehet számítani WP7 mobilokhoz.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Politika
- Opel topik
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest