- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismokesz
tag
nokia 2600c-2 kellene kisütni. lehet?
-
djalczo
csendes tag
Sziasztok!
Telenoros Lumia 520-at szeretnék függetlenítettni, van erre valami lehetőségem?
-
Segesdy
tag
Helló! Valaki tud Lumia 925 függetlenitést/tőt? Egyáltalán kilehet és ha igen akkor baja lehet tőle..?
-
szomoru
csendes tag
Üdv!
Vásároltam egy teljesen új null perces Nokia E52 készüléket amit a Telenoros kártyámmal nem tudok használni sajnos!
Ha valaki tud nekem ebben megoldást találni hogy mi is lehet itt a baj akkor azt szívesen venném és meg is hálálnám!
Segítséget előre is köszönöm privátban! -
Qru
MODERÁTOR
Felhívnám mindenki szíves figyelmét, hogy az alábbi írás fényében folytassátok a témában való fórumozást.
"A lényeg, hogy mi otthon nem függetleníthetjük a telefonunkat, sőt, sarki GSM boltba sem vihetjük el, mert az egyrészt azonnali garanciavesztéssel jár, másrészt a BTK 300 §/C szerint törvénybe ütközik, hiszen vétséget követ el, aki adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését jogosulatlanul akadályozza, így két évig terjedő szabadságvesztéssel, közmunkával vagy pénzbírsággal büntethető. Ha pedig haszonszerzés céljából teszi mindezt, akkor kárt okoz, bűntettet követ el és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő — jelentős kár esetén ez öt, különösen nagy kárnál nyolc, különösen jelentős kár esetén pedig tíz évre módosulhat. Ugyanakkor a számhordozhatóság szabályiról szóló 46/2004. (III. 18.) Korm. rendelet 5§(11) pontja kötelezővé teszi, hogy függetlenítsék a készüléket, ha a kedvezmények ellenértékét az előfizető kifizette."
(Forrás: [link]) -
Irvkhf
aktív tag
Nokia 6070 et függetlenített már valaki kóddal ami jó lett ?
-
kokeny92
tag
Sziasztok.
Valaki nem tudja, hogyan lehet függetleníteni egy Nokia C2-01-es telefont? akár kóddal akár usb-vel? Bármilyen megoldás érdekel ami nem kerül pénzbe. -
Fancy-boy
addikt
Úgy hallottam már kóddal is mennek az új típusok. Ebből mi igaz?
Legalábbis sok külföldi oldal van ahol pénzért adnak kódot, meg a youtube on is vannak videók. N8, Lumia 800 stb...
-
VIBO
őstag
válasz
nokaivarázs #49 üzenetére
Szia
Nokia e72 fuggetlenites ugyeben mit tudsz ajanlani?
-
Dimitryj
aktív tag
Valakinek van infója hogy lehet C6-00-át függetleníteni?
Megkérdeztem a T- ben, aszongya a csóka 10k - köszönöm jónapot... -
Findzs
addikt
van egy nokia 2760 -asom amit el szeretnék adni és szeretném visszaállítani a gyári beállításokat, tehát hogy töröljön mindent
de kódot kér hozzá, próbáltam végigírni 0 -val vagy 1 -essel de nem fogadja el
milyen kód kell oda ?azért ide írtam mert ez volt a legfrissebb nokiás topik
köszi
-
sleszy
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is az a kérdésem lenne, hogy hogyan lehetne függetleníteni nokia e72-őt? Neten nem találok semmi használhatót. Kérdeztem olyat aki mobil függetlenítéssel foglalkozik de nem vállalta ez a típust. Ha valakinek lenne infója ezzel kapcsolatban akkor kérem h írja le.
Előre is köszi! -
gabi_93
csendes tag
Sziasztok Srácok. Vettem tegnap egy E52-t el is vittem hogy kifüggetlenítsem de nekem azt mondták hogy Magyarországon sehol nem lehet ezt kifüggetleníteni és ELVILEG a Turbo Sim-et sem támogatja. Mi a megoldás? Valaki írjon nekem privit aki tud valamit. Meghálálom valahogy.
-
sz0tyi
tag
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. E72-vel kapcsolatban bármilyen segítséget szívesen vennék.
-
khalim
csendes tag
hi,
e72-t lehet függetleníteni? nem találok megoldást sehol...
köszi
-
FRENK1988
veterán
Még jó hogy IMEI megadós sürgős segítségkérős lesz a topik
Amugy meg én is használok egy ilyen fóliát Nokiában. Semmit nem tapasztaltam belőle. Működik ahogy kell
-
Lucifer666
csendes tag
hello
Nokia 3720 ast lehet függetleniteni? -
Zolibe
csendes tag
Sziasztok! Vettem az acconynak egy Nokia 7020-as telefont ( tudom-tudom randa, ocsmány, de még is... ). Rózsaszín telefon kellett , ez pedig jó árban volt. Na, de nem ez a lényeg! T-mobilos a cucc, garanciás, de nekem Voda kártyához kell. Bróbáltuk TurboSIM-el, nem üzemel mert BB5 SL3-as ( kódot csak a sima BB5-höz találtunk ). Szervízkábelt sehol nem találok hozzá, így egy flash progival sem tudjuk átfuttatni. Van valakinek ötlete?
-
HaliAdi
tag
Na mi történt? Itt megállt az élet? :/
-
HaliAdi
tag
A turboSIM tényleg működik?Mert ismerősöm vett Iphone-ba egyet és nem ment neki... pedig az is benne volt a listában.
-
sysko82
csendes tag
Sziasztok!
A nokia 5000-es telefonom,írtó lassan reagál mindenre,ezen segít a szoftverfrissítés??
Köszi a válaszokat -
borbas85
csendes tag
Sziasztok N97-et lehet függetleníteni?
-
kaller1
veterán
válasz
Beatrix2008 #32 üzenetére
Szia! Nézzál már át ebbe a topikba,és olvass vissza pár hozzászólást: [link]
-
Beatrix2008
csendes tag
Hali!
Hát megjött a Turbo Sim és tényleg igen vékony és valóban be is férne, ha nem lenne rajta egy pici fekete bigyó amitől nem.Az én telóm Nokia 5000 és a kártyát úgy kell beledugni és ezért végképp nem fér bele.
-
Beatrix2008
csendes tag
válasz
Viktor0610 #30 üzenetére
Hali!
Köszi a tippet! Utánna olvastam és különböző értékeléseket találtam, a sok kétkedés ellenére, hogy használható, mert igen vékony. Ezért most próbálom felvenni a kapcsolatot egy forgalmazóval, ugyanis nem egy nagy összeg (1800 Ft-ért találtam). Ha meglesz mindenféleképp leírom, hogy hogyan jött be nekem. -
válasz
Beatrix2008 #29 üzenetére
Turbo SIM, erre keress rá.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Beatrix2008 #27 üzenetére
Igen veszel egy ilyen kis kártyát amit a simkártya alá kell berakni és máris mehet bele akármelyik szolgáltató simje
-
Beatrix2008
csendes tag
Sziasztok!
Én ajándékba kaptam egy Pannonos Nokia5000, de Vodás vagyok. Tud valaki segíteni? Tudjátok mire gondolok! -
-
daanee
csendes tag
Sziasztok!sharp GX29-et kéne függetleníteni! VALAKI SEGÍTSEN NEKEM NAGYON FONTOS LENNE!!!
IMEI:358145/00/556826/7
FCC ID:apyhro00046!
nagyon megköszönném ha segítenétek!tényleg nagyon fontos lenne!
email: ecsekidani@freemail.hu -
-
aztazélet
csendes tag
Sziasztok kérdésem az lenne hogy lehet nokia 5300át házilag függetleníteni???
-
atesss
addikt
És ha külföldön akarod használni a telefont ?!
Oda nehezen hordozod át a számot...Nincsen valakinek azóta gyakorlati tapasztalata ezzel ?
Youtube-on van fent jópár videó,és azokon úgytünik hogy működik (bár a becsúsztatós SIM-es telefonokban nehéz használni,vagy esetleg szét kell vágnod a simet vagy nemtom hogy fér bele) -
Kickass
őstag
válasz
Viktor0610 #17 üzenetére
jópénzért tegyük hozzá
-
-
Szabi1987
aktív tag
Elnézést Kérek,Többet nem fordul elő!
Nem is akarok függetleníteni, csak kérdeztem -
Szabi1987
aktív tag
sziasztok
Nokia 6230i telót lehet-e házilag függetleníteni?
-
saniiitas
csendes tag
ebben nem kérhetsz segítséget.
[ Módosította: Kalandor ]
-
marcee
addikt
válasz
greeneye166 #11 üzenetére
Alapterület sim, "vastagság" (vékonyság inkább) fólia. Nem módosít semmit a telefonban, ez a garanciatartás lényege.
-
bnss
veterán
"kel" - kell helyesen
(második sor közepe)
Kíváncsi leszek, hogy ehhez mit szólnak majd a szolgáltatók.
-
greeneye166
aktív tag
Méretük alapján akkorák mint egy SIM. Én azt hittem, hogy ezt beteszed, kifüggetleníti a telót, aztán használod a SIM kártyádat
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #8 üzenetére
Csak még mindig kérdéses, hogyan lehet beletenni egy nokia telefonba, amikor a simkártya pont belefér a helyére?
-
tolts.hu
őstag
Nem sok értelme van a mai világban ilyenre pénzt költeni, amikor a számhordozás működik, illetve a kártyafüggetlen telefonárak sem olyan eget-verőek...
[szerk] --> plussz még amit Viktor mond, egy csomó készülékben használhatatlan ez a cucc.
-
-
Régi nokiás kódos megoldás szimpatikusabb volt
Mondjuk ott is ugrik a gari :S
Mondjuk most már kevés modellt érint ez a függetlenítési dolog, mert már jó áron hozzá lehet jutni garanciás független telcsikhez. Nem olyan horror mint mondjuk 4-5 éve volt. -
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
Ilyen cuccot sok helyen látok, hogy a neten árulják 10 ezer ft körül. Csak kérdéses, hogy egyálltalán működik e.
-
-
Jégkokó
veterán
Én nem igazán értem ennek a működését.Mivel láttam ilyenről egy videót, hogy kell használni és egyszerüen kivették a simkártyát és berakták ezt helyette. De akkor nem értem, hogy helyettesítheti ez az eszköz a simkártyát?
-
bolondember
MODERÁTOR
elég sokáig eltartott, mire piacra került...
-
sto1911
veterán
Siman veszek egyet, ha valaki irna egy tesztet rola, hogy nem penzkidobas...
Ez amugy miert nem jutott senkinek eszebe hamarabb? -
T0rnad0
addikt
Így kell ezt csinálni, "legális" függetlenítés házilag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az X-SIM után itt a No-key mely várhatóan nem lesz a szolgáltatók kedvence.
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest