- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Ez most vicc? Sőt a Linux se fagy....
Na de mindegy. Én tudom és én a saját tapasztalataimat mondom. És mondom ez úgy, hogy volt sokfajta Android. De még a hipe IOS vagy az asztali verziója az OSX is lefagy.
Én eddig csak a WP7-es telót nem láttam kifagyni, pedig nyúztam rendesen egy Optimus 7-et.
-
HaZse
őstag
Az SGS-em 145 órja megy folyamatosan és nem fagyott le.
-
HaZse
őstag
Eléggé bejövős nekem egy az N9.
Ha az árakat nézzük, akkor ott van az LG (sic) Optimus 7-ese, amit jelenleg kártyafüggetlenül ujjonan az 60-70k-ért lehet kapni. Vagy lehet nézni szintén a WP7-es telókból szinte az összeset. Szinte mindegyik 100k alatt vannak. Ergo ha kijön az N9 vagy a Nokia WP7-es telója, akkor azokat se fogja 100k fölé nagyon vinni. Persze először ott lesznek, de idővel (pár hónap alatt) símán 100k alatt lesznek.
Jelenleg egy SGS-t és egy i4-est használok, de ha kijön a Nokia WP7-ese vagy az N9-ese egy nyomkodás után ha úgy érzem gond nélkül cserélem a mostani vasaimat.
Az N9-es megjelenését én úgy gondolom, hogy még augusztusig meg fog jelenni, hogy a 2012-es Nokia WP7 megjelenéséig legyen valami újdonság, vérfrissítés az IOS, Android, Symbian op. rendszerek között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest