Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gertitorpe

    tag

    Nem tudom ez mennyire közismert, vagy kockázatos de leírom, mert elég érdekes dolog történt vekem. Kb másfél van meg az N9-em. Mikor meglett, rögtön fel is mentem az OVI-ba, bankárttya beregisztrál, fm rádió és angry birds landol a kosárban. Aztán pár nap múlva megvettem a Billboardot is, de akkor kíváncsiságból inkább a telefonszámlás fizetést választottam. A tranzakció közben egymás után kétszer jelzett a telefonom, hogy nem tudta elküldeni a fizetős SMS-t, amivel ilyenkor az OVI-ban fizetsz. Persze közben eszembe jutott, hogy valószínűleg azért mert még korábban letiltottam az emelt díjas sms-eket a Vodafone online ügyfélszolgálatán előre megelőzve a lehetséges emeltdíjas sms gondokat. Mondom jó, akkor kifizetem kártyával, de aztán az fogadott hogy 1-2 percnyi "fizetésre várakozás" státusz után az OVI szépen elkezdte letölteni a kiválasztott alkalmazást. A telefonom ugye kétszer jelezte, hogy nem ment ki az emelt díjas sms. Gondoltam nem baj, a srácok a Vodánál biztos gondoltak erre, majd hozzácsapják a havi számlához. És ez az. Bár az sms-ek elküldése és annak díja megjelent a számlámban, rögtön a következő boxban "emelt díjas sms korrekció" néven ki is vonták az értékét. Kvázi felszámolták a két emelt díjas SMS-t, de rögtön jóvá is írták (hiszen letiltottam az emelt díjas sms-eket).
    Nem tervezek nagyon visszaélni a dologgal, hiszen lehet hogy előbb utóbb valahol észreveszik a pénz hiányát és megkapom a számlát, vagy kivágnak az OVI-ból és ezt másnak sem javasolom.
    Nem bíztatok senkit, ennek a módszernek a használatára, ezt az írást csak azért írtam, hátha valaki találkozott már ezzel a "problémával" és tud róla információt adni.

Új hozzászólás Aktív témák