Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tegnap feltettem és még ugyan nem volt időm tüzetesebben megvizsgálni, de nagyon vártam! Viszont k*rvára nem vagyok elájulva tőle :@ Már értem miért kell 6 kezdőképernyő (mert rohadt nagy "webeszközök" elfoglalják a fél képernyőt!

    Ami tetszik:
    -Visszagomb! Ezt nagyon nagyon hiányoltam az Annából
    -Nokia Evolve téma
    -Gyorsabb mint az Anna
    Ami nem tetszik:
    -Baromi nagy webeszközök és miniatűr hivatkozások! Nem értem miért kellet-hoz képest ezt így csinálni! Értem én, hogy hype-oljuk a felbontást mert ez kevéskének tűnik a 720x1280-hoz, de basszus akkor is! A főképernyők katasztrófák ez miatt! Annán egy csomó mindent szépen berakosgattam 2 képernyőre, itt meg 3-ra de szükség lenne a 4-ikre is... No Comment.
    -Zenelejátszó nem változott semmit sem!
    -Kamera nem változott semmit sem. Legalább egy HDR felvétel opciót betehettek volna...
    -Kevesebb a telefonmemória!
    Tegnapelőtt reseteltem az Annát, beállítgatta mindent. A Szabad C: Telefonmemória 112Mb volt. Bellen is megcsináltam mindent de csak 85Mb szabad telefonmemória volt aztán a C:-ről a prebuilt media (gyári háttérképek) mappát áthelyeztem E:-re és kb 6.5Mb-tal van most több...
    -Internethasználati kapcsolatok: Csak akkor van, ha a legördülő menüből bekapcsolom, egyéb esetben nincs! Ez akár hasznos is lehetne hiszen ha véletlenül elindítunk vmit a zsebünkben ami netet használ akkor az adatforgalmat generál annyival kevessbb marad meg... DE! Amikor kellene gyorsan egy vonatmenetrend automatikusan indítom az operát és nem kérdezi meg, hogy hogyan menjen ki a netre a cucc, csak egyszerűen nem tudja betölteni a weblapot.... :/ Legördülő menü- >Adatkapcsolat és utána már jó is... :/ Nem tudom engem egy kicsit ez zavar.

    Összességében nem tetszik! Anno szidtam az Annát a megváltozott ikonok miatt, de megszoktam és megszerettem :) Most viszont a kezdőképernyőkkel nagyon-nagyon nem vagyok kibékülve, nem tudom mennyire lehet majd megszokni...

    >>> ÚJ dobozos Galaxy S21FE tokok és üvegfóliák! Lesd meg adatlapomon! <<<

Új hozzászólás Aktív témák