Új hozzászólás Aktív témák
-
rocks
aktív tag
Ha nem térnek észhez akkor nem csak a Sym.-nek, de a Nokiának is vége lesz.
Ahova eddig a MS betársult onnan vagy gyorsan lepattintották a W-jükkel (így talpon maradtak), a többiek csödbe mentek
.
Pl.:az LG-nek sikerült túlélnie, mert észhez tértek:"2009 februárjában a LG és a Microsoft egy több évre szóló megállapodást írt alá, miszerint a Windows Mobile lesz "az elsődleges platform" az LG Electronics okostelefonjain és közel 50 olyan modellt dob piacra, amely a Microsoft operációs rendszerét használja. Végül azonban csak néhány ilyen készüléke volt a cégnek, és miután folyamatosan piaci részesedést és profitot veszített, az Androidra tért át."
Ha marad az MS-el a kényszer házasság, akkor pár év múlva garantált a tökutolsó hely az eddigi tapasztalatok alapján. (természetesen addigra már én is váltani fogok)
-
Misály
addikt
Ki mondta hogy nalam csak ez a ket csomag letezik?
Elmondtam mennyiert hoztam ki, ami veletlenul kevesebb mint 40 rugo most en vagyok ezert a fasz? Rugozhattok a szamlatetelek nevein, a koltseg a lenyeg, ezt is leirtam ahogy azt is, hogy SZERINTEM a nagyobb mediamania csomagok rugalmatlanok.Feltettem egy egyszeru kerdest en ravilagitottam egy masik opciora, neked nem tetszik az, pont. Szerintem a te opciod nem jo, pont. Felesleges rugozni ezen a tovabbiakban.
Eletvezetesi tanacsokbol meg vegkepp nem kerek foleg nem messzemeno bolcsessegeket a vegleteidrol meg a kozeputaidrol.Tanulj meg szovegerteni es kevesbe kotekedni. Ugyanezt tudom mondani Manchester kolleganak is.
Misály
addikt
16-18 rugo egy dijcsomagert lerantas ezt a velemenyt SZERINTEM nyugott szivvel fenntarthatom. Sokan bekepzelik hogy ezekben a dijcsomagokba nincs belekalkulalva a szolgaltatonal a keszulekek ara es benyelik hogy olcsobban megkapjak, mint amennyibe valojaban kerul az adott eszkoz.
A reszletfizetes 2 ev alatt ( amibol 1 ev alatt lerakod a telefon arat es olyan dijcsomaggal ami jolesik ) egy rugalmasabban kezelheto es fenntarthato forma SZERINTEM. ( hihetetlen hogy mindig le kell irni ezt a szot, mert szovegertes egyes )
-
Misály
addikt
-
Dare2Live
félisten
"Nem tudjátok megfelelően kezelni a kritikát...."
Sajnos a fél topik arról, szól, hogy igen olyanok akiknek nincs, sött még kezükbe se fogták nyomják, hogy mennyire szar, sött akár heteken keresztül idejárnak, nem leírni a tapasztalatuka, nem segíteni, nem tanácsot adni, hanem simán csak leírni, hogy szar. És bármelyik topikban vki ilyet csinál azt elküldik a melegebb éghajlatra.
Igen inteligencia kérdése lenne, hogy ezen emberek ne járjanak ide. De megteszik. -
joey04
titán
Nekem nem tetszett, csak külsőre, meg a kijelző is nagyon jó, ahhoz képest, hogy AMOLED. Tényleg nagy kérdés, hogy az iOS-nek mi lesz az igazi ellenfele, az Android vagy a WP7. Nekem mindkettő szimpatikus, csak a WP7 kinézetével nem vagyok még teljesen kibékülve. A Symbian és Bada nálam is ki fog kopni kategória. Nagyon érdekelne egy közép-felső kategóriás kimutatás, hogy ott hogyan is állnak a rendszerek, mert a Symbian csökkenése durva, ha azt nézem, hogy milyen olcsó gépekre is ráerőltetik és így is megy össze.
-
Kvazár
őstag
Köszönöm, sejtettem. Ezek az olcsók gyorsan lemerülnek, vagy hamar beadják a kulcsot, vagy az átvitt hangjuk botrányos, vagy csak eldobják a kapcsolatot? Esetleg mind?
Fülesnek mit ajánlanál? Most egy Sony fülbe-dugóst használok, de már elég régi, és eléggé belépő szintű. Gondolkodtam egy fülbe-dugós Sennheiser-en, de lebeszéltek róla, mert állítólag épp olyan mint az én átlag Sony-m és nem érné meg. Szerinted?zaskar: Köszönöm neked is. Sajnos az agyba-dugós nekem kényelmetlen, így azt kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest