- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
picur220
veterán
Nos, mivel lejárt az időlimit, írom így.
A kártya 4 gb-os. A kamera nem összehasonlítható az e52ével. nekem felkurta az agyam az, hogy az e52 annyira rád akarja erőltetni az email beállítását, hogy már füstölt az agyam tőle... Az e52 gps-e magától nem hajlandó műholdat találni, csak ha aktív az a-gps. -
picur220
veterán
Nem pörög a topik, gyerekek, nem pörög!
-
picur220
veterán
válasz
ludsimon #1462 üzenetére
Lesz majd az E72, ami megüti a szintet, de biztosan nem fog olyan képeket kreálni, mint az N79. A Samsung pedig s60v5-ben nem olyan rossz, csak v3-ban roszabb, mint a Nokia. De szvsz fölösleges a 600MHz, az E52n sem veszem észre, hogy sokkal gyorsabb lenne alapjáraton, de jobban bírja a netezést+zenét.
-
picur220
veterán
válasz
ludsimon #1450 üzenetére
fogod, és veszel egy BT-s QWERTY-t. Van, árulnak, igen, ez komoly, a Nokia is gyárt, de van olyan is, ami kivetíti a gombokat egy felületre, és a felületet (pl asztalt) kll nyomkorásznod. Én szinte sosem telefonálok MSN-en. Az eBuddy-t meg tisztán kell tartani, és akkor nincs gond
netrádión mikor mit... -
picur220
veterán
Na szerintem:
ludsimon: Ne panaszkodj állandóan, eddig az N79 tökéletes telo volt, már meg panaszkodsz, hogy kéne QWERTY! És akkor hogy is nézne ki a telo? Lehet kapni BT-qwertyt, vegyél egyet!
A legjobb böngésző sztem összességében az Opera Mini, aztán jön a Skyfire. Ez csak a 369 MHz-s és az alatti telokon igaz, pl E52-n már a beépített sokkal jobb mindnél, már ha megfelelően gyors a neted!
A legjobb messenger progi nála az eBuddy, abban nem lehet telefonálni, csak írogatni, de nagyon jó a cucc! Gyors, és nálam úgy van beállítva, hogy ha üzi jön, akkor rezeg, így közben netezhetek. A múltkor a net 4 szálon ment Wifin keresztül. (netrádió+eBuddy+Opera Mini+képfeltöltés Flickr-re.) A zene csak akkor szaggatott be, amikor mondjuk elindítottam az eBuddyt úgy, hogy közben az Opera letöltött. Ezt már nem bírta, de amúgy teljesen jól tudtam használni a wifit 4 szálon! -
picur220
veterán
válasz
JarrekStar #1395 üzenetére
Na az jó lesz, arra még én is elcserélném az enyémet!
-
picur220
veterán
válasz
ludsimon #1384 üzenetére
Na ezzel a mondattal most mit kezdjek? Nem szép dolog, és? Az élet már csak ilyen...
Szvsz kibírná a suli azt, hogy pár unalmas órán, pl fizika, algebra/analízis, geometria, netezzek egy kicsit.Én meg aztán várhatok, hogy megmondják, mert itt szvsz nem sokan tudják, csak a Tamás, a rendszergazda. Azal kéne jól összehaverkodni, laza fickó, sztem megadná.
Én meg adnám tovább 1000 Ft/fő-ért
-
picur220
veterán
-
picur220
veterán
-
picur220
veterán
Szerintem ez a felmegyek wifire, és akkor töltse le az emailt, ez egyik teloban sincs meg. Vagy esetleg androidon, de azt nem ismerem, ezért nem is nyilatkozok róla.
Minden S60 3rd-re írt téa megy a telon, de én csak FP2-es témákat használok, mert csak azok olyan minőségűek, amilyennek lennie kell szvsz.
-
picur220
veterán
Na ezt fogaólmazd meg még egyszer, mert nem sok mindent tudtam kivenni belőle.
Ha beallitom, akkor x idonkent fel akar menni a netre, nem forditva...Mivan?? Mi nem fordítva?
Ha beállítod az auto mailfrissítést, akkor fel akar majd menni a netre olyan időközönként, amit megadtál. De csak annyit tudsz neki megadni, hogy Internet, és akkor először keresi a legnagyobb prioritásút, és ha nincs, akkor megy sorba azokon, amiket megadtál, és gondolom utolsó a szolgáltató mobilinternete, végső esetben arra ugrik fel. De szvsz ez hülyeség, én legalábbis nem emailezek a telomon, ha meg igen, akkor csak én szedem le, és nem frissíttetem vele folyton. -
picur220
veterán
Más: aki témákat akar leszedni, javaslom ezt az oldalt! Regisztrálni kell, de aztán olyan témákat kapsz, hogy nem bánod meg, én már tag vagyok vagy 4 éve, még a Nokia 3230-asomra is szedtem innen témákat...
Ajánlom!
-
picur220
veterán
FP2 (tetszeni fog!
)
Ha leveszed az animációkat, gyorsabb, mint az N95, ha rajta van, akor azok lopják az idődet!
A kamera sokkal jobb!
Dupla LED vaku
FM-transmitter
Nekem a bill-zár pöcök a tetején nagyon bejött!
Amint látod, állítólag a GPS is pontosabb, bár ezt annyira nem véltem felfedezni az N95 esetében.
Szvsz sokkal könnyebb a telo, de nagyon sokkal! kb 30g! Nagyon lehet érezni, és bárki, aki a kezébe vette eddig azt mondta: "húú, ez ilyen könnyű?" -
picur220
veterán
válasz
rene0619 #1325 üzenetére
É azért nem kapcsolom ki őket, mert tetszenek a hatások. Ha kikapcsolod tényleg jóval gyorsabb, de ez engem nem érdekel.
Engem csak az idegesít, hogy pl hegyen kurvaszar, ha sok a fa meg minden akkor kell neki több perc is, mire jelet talál. Ez nem öröm...Lehet, A-GPS-szel gyorsabb lenne, azzal még nem próbáltam hegyen.
-
picur220
veterán
Csak a legújabb, tehát a v30-as szofton van ilyen, Beallítások, Ált., Szerzorbeáll., Elforgatásvezérlés, de nem az 1., hanem a 2., mert a Nokia mérnökei olyan okosak voltak, hogy szerintük minden elforgatásvezérlés. Aztán ha bekapcsoltad a funkciót, akkor úgy van, ahogy littlebrandy írta.
tapsi2hapsi: open4all nem kell...(ahogy Karma is írta, csak akkor) -
picur220
veterán
FP2 néhány előnye az FP1-gyel szemben:
Gyorsabb, optimalizáltabb működés
Fejlettebb internet-, és hálózatkezelés (otthon vagy, otthoni WLAN-on jön az email automatikusan, ha bemész a munkahelyedre, azon a WLAN-on keresztül jön az email, ezt nem csinálja meg az FP1)
Szebb, animált menürendszer
Meg lehet adni azt, hogy egy programnak mindig engedd a netet/fájlrendszer-hozzáférést
több aktív készenléti lehetőség, készülékenként változó, hogy függőleges ikonsor, beszélő készenléti rendszer, vagy kontaktokat raksz ki, egyik sincs FP1-en
Gyorsabb, pontosabb accelerometer-kezelés a Sensor Frameworkkel
Gyárilag több dologra használható a gyorsulásmérő, pl hívások némítása, érbesztő elhallgattatása, tudtommal gyárilag ez sincs FP1-enEz csak pár db volt, sokkal több van...
-
picur220
veterán
válasz
tapsi2hapsi #1295 üzenetére
sekli: az animációkat ki lehet kapcsolni.
-
picur220
veterán
válasz
tapsi2hapsi #1299 üzenetére
Figyelj, milyen szoft van a telodon? v30-nál már csak a helloox2 v2.01-től megy. Én a helloox v1.01-v1.03-ig nem is foglalkoznék a dologgal, mivel sehol nem működik.
A megoldás tehát ha felrakod a helloox2-t, és menni fog minden.
cer, key-re várakozási idő: 1-2 nap. -
picur220
veterán
válasz
ludsimon #1291 üzenetére
Nekem a garázsban jön jól, mert nincs bevezetve az áram, igy tudok világitani! De szinte mindig, amikor kell zseblámpa, kéznél van, és ez nagyon jó! Nekem úgy lenne a legjobb, hogy xenon a fényképezéshez, meg egy tripla powerLED a zseblámpához, de ez igy sosem lesz meg! Max veszek egy mini, gombelemmel működő tripla powerLED-es zseblámpát meg N82-t!
Sosem cserélném az N79-et N82-re
-
picur220
veterán
válasz
tapsi2hapsi #1276 üzenetére
Ha van már OPDA-s cer és key fájlod, akkor nincs gond, ha nincs, akkor ide nézz be a szignózás részre.
Ezután a HelloOX2-t töltsd le, szignózd, telepitsd, futtasd, várd meg amig kiirja, hogy everything done, és utána menj a ROMpatcherbe, aktiváld a FP2 installserver patchet, és Add to Auto-ra is klikkelj rá. Ennyi lenne nagyjából.Nekem viszont hiányzik a Xenon vaku, de nem cserélem N82-re le ezért. 6220C pedig nem jó... (az még xenonos)
Ez egy majdnem tökéletes telefon, a Xenon hiányzik, meg néhány téma beszaratja, de ezt nem a telefon számlájára irnám...
-
picur220
veterán
válasz
tapsi2hapsi #1270 üzenetére
Nem tudom, de hackelj, és minden problémád megoldódik
-
picur220
veterán
válasz
tapsi2hapsi #1266 üzenetére
Pontosan, ahogy littlebrandy mondta...
Nekem sem jó a kijelzőre, de világít, szóval leszarom. -
picur220
veterán
Frissíteni adatkábellel kéne. Gondolom a mostanit FOTA-n csináltad. BT-n nem lehet frissíteni, csak USB-n. Ha gyári független, akkor csak adtak hozzá adatkábelt, vagy nem?
ludsimon: semmivel sem biztonságosabb PC-n frissíteni, sztem még labilisabb is a cucc, mivel több kapcs. szakadhat meg. FOTA-n meg leszedi a szoftot, és felrakja. Gáz csak akkor an, ha lemerülsz, PC-n meg egy kicsit szarabb a port a gép belsejében, vagy nem érintkeznek a lapon a forrasztások, és lőttek a frissítésednek, mega telodnak is. -
picur220
veterán
válasz
ludsimon #1252 üzenetére
Hát igen, de a leírásban ált. ott van, hogy a gyökérbe másold a cuccokat, nem?
Garminban nem lehet térképet böngézni, ahhoz taccs kéne szvsz. Navigációra viszont az a legjobb! Nokia mapsra tettem maploaderrel mo-t és ausztriát, megott az alap licensz, ami csak közép-európa ofkorsz nincs benne ausztria. Amit a nokia oldalon találok licenszet az teljes EUR, vagy az is fos közép? -
picur220
veterán
válasz
littlebrandy #1232 üzenetére
Mert rohadtgyors, és nem gondolkozik, meg nem tölti be pixelesen/homályosan a képet, hanem rögtön éles, és a töltési idő<1 mp.
-
picur220
veterán
válasz
littlebrandy #1228 üzenetére
ja, nekem am van photo browser külön, nagyon király, meg a resco akkor kell, ha nagyítgatok
-
picur220
veterán
HelloOX2 sikeres munkát végett az N79-emen
-
picur220
veterán
Ment pár kép a mobilfotós topikba.
-
picur220
veterán
válasz
ludsimon #1206 üzenetére
Hát ha lassúak, akkor jóhogy erőszakos vagy. Nekem itt Szolnokon kellett 4-5 nap, mire hoztak rendelésre N79-et, de felhívott a gyerek, amikor itt volt, és mentem érte. Ennyi Mondjuk első héten vittem Nokia szervizbe, mert szarul volt összerakva, de a bolttal nem volt semmi bajom, csak annyi, hogy akkor még nem tudtak fehéret hozni 2 év Nokia garival, csak szürkét. Fekete meg még nem, is volt.
Amúgy ha valakinek fekete van, és nem tetszik neki, azzal szívesen elcserélném a szükémet!!
-
picur220
veterán
válasz
ludsimon #1191 üzenetére
Ez olyan nagy durranás? Próbálj ki egy Sennheiser HD555-öt, és megváltozik a véleményed a fejesekről. Ennek csak a mélye nagy, de a Sennheiser... az egy külön kategória. Olyan hangja van egy másik fejes után, mint egy álom. MMban próbáltam, mert ott ua. számot hallgathatod vagy 15 fülesen (fejesen inkább).
Sztem a Nokia memkarik olyanok, mint a többi, van egy-két szar és kész. Az enyém elég jól bírja, de mondjuk a régi 256-os kingston SD-m még bírja, igaz, már eladtam, de még nem volt rá panasz, de a fényképezőm néhányszor kiírta h memkari-hiba. Most microSD van benne átalakítóval, 2 GB 1000 Ft volt, kingston, és nagyon jó.
-
picur220
veterán
válasz
ludsimon #1189 üzenetére
Értem én, de egyátlagembernek szvsz bőven elég a 4 GB, meg a C4, amit a telohoz adnak, akinek meg több kell, az meg úgysem Nokiát fog venni...
Gyári füles az tényleg elég fos, én egy Panasonic HJE300-as IEM-mel hallgatom a zenét utcán, otthon meg gépről ugyanezzel, fejesem még nincs (majd lesz.)
Am milyen fejesed van? -
picur220
veterán
válasz
Stunts666 #1186 üzenetére
Ne haragudj, de ez hülyeség.
Lehet, hogy a 2gbs szar, de a 4essel semmi baj. Mi bajod a nokia kártyákkal? Én kezdettől fogva azt használok, de semmi gond nincs, és nekem elég a class4 is. Egyébként a Nokia csak eredeti Nokia cuccok használatával garantálja a jó működést. Zavartak már el ezzel embert a szervizből... -
-
-
picur220
veterán
válasz
ludsimon #1143 üzenetére
Van s60v3-ra is? Én csak taccosra találtam, de működik, csak kicsit szarul érzi magát tőle a telefon.
Nozbert: Az N79-nek is pLED-jei vannak, és videózáskor is megy, szóval működnie kellene N78-on is. Csak az úgy tudoim, hogy videózáskor is csak villog. Egy próbát megér szvsz. Ha nincs hackelve, akkor is megy, a Nokiapr-os verziót még szignózni sem kell. -
-
picur220
veterán
Nekem az illesztési problémámmal nem szarakodtak sokat, egyszer szédszedték a telot és összerakták rendesen, de azt mondták, hogy vigyem vissza 3 nap múlva mert akkor lesz új előlap és azt ráteszik. (Na ekkor akartam valahogy fehér vagy fekete előlapot szerezni.
- nem sikerült) Visszavittem, rátették, azóta semmi baj az illesztésekkel. Meg sem fordult a fejükben küldözgetni a telomat. És csak a telot kérték el, akku, SIM, microSD, hátlap maradt.
-
picur220
veterán
válasz
lexus88 #1038 üzenetére
Nekem a menü gomb alatt cuppogott az anyag, amikor nyomkodtam, de 1 óra alatt gariban megvolt
Am miért kapnál szürkét? 3 szín van a Nokiáéknál is sztem.
Nekem amúgy a szürke jön be legkevésbé, dehát ez van...
ludsimon: A gombsoron a billentyűzet latin és cirill betűs (amit linkeltél). Ezt nem fogja senki rárakni, a Nokiáék hozott anyagból nem vállalják, ha te babrálod, az meg garivesztés.
2 LED: ja van, a kamera videófelvét közben. Én azt szoktam csinálni, ha kell...
Am van külön pogi is, csak az a piros LEDeket nyomatja -
picur220
veterán
válasz
Viktor0610 #1030 üzenetére
Köszi.
Már kellett. -
picur220
veterán
1. Ne picurkázz, mert utálom.
2. Nem minden a legjobb a világon, ami nekem van, az N79 sem az. (Pl: N85-re, N97-re cserélném)
3. Az innov8 nevében is benne van a különbség, mivel az 8 MP-s, így természetes, hogy részletesebb képet csinál, nem úgy, mint mondjuk a C905, ami a nevéből adódó dolgoknak 100%-ban ellentmond. (Egyik telo sem kellene, N79-et nem adnám értük)
4. Az N82-t azért nem tartom egy jó készüléknek, mert szerintem kevesebet tud, mint mondjuk az N79, és 2x olyan vastag (jó, másfélszer). Nekem az túl nagy. Mellesleg nem tetszik a rizsgomb-kivitel, de ez relatív dolog. Lehet, hogy másnak nem. (Ezért nem kéne az i8510.)
Megnézem a képeket még1x. Az Olympus elfókuszálta magát vmiért az első képnél. A másodiknál már jobb az Olympus, jobbak a színek rajta, sokkal. -
picur220
veterán
válasz
littlebrandy #994 üzenetére
Tökfölösleges, én csak takarítás céljából csináltam, de mint mondtam, minden megmaradt.
-
picur220
veterán
válasz
Stunts666 #992 üzenetére
Nem is a GB, hanem a class miatt.
Az eredeti, amit hozzá adnak, az 4 GB és class4.Most frissítettem szoftot, és kicsit beszartam. Letöti a szoftvert, frissíti, aszongya az updater, hogy megszakadt a kapcsolat, húzzam le a kábelről, szedjem ki az akksit, töltőt, majd először dugjam vissza a kábelt, aztán tegyem vissza az akkut, közbe a telón fehér kép. Megcsináltam, végül aztán sikerült neki, de minden adat megmaradt. Kontaktok üzik, mondjuk azoknak a nagy része a karin volt.
Semmi különbség nincs a 20as és 30as közt, talán a 30-as egy nagyon picivel gyorsabb néhány helyen, de amúgy semmi kül. -
picur220
veterán
Azért egyáltalán nem verte le. A fényképezőnek jóval erősebb volt a vakuja, ez látszik az első képen, a második vakusban meg a fényképező nyer, sokkal alacsonyabb a zajszint. Nappal meg ne hasonlítgassuk szvsz. A színei sokkal jobbak a fényképezőnek, ez tény. És(sel nem kezdünk mondatot) az N79 még mindig jobb nappal, mint az N82. Ezt nem csak én mondom, hanem sokan mások is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest