- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
Taknyoshal #3320 üzenetére
Max szerviz...
-
picur220
veterán
válasz
ludsimon #3279 üzenetére
A múltkor leejtettem a spicát a kezemből (1,6 m) betonra, az egyik oldalán ez meg is látszik, de a kijelzőn még mindig nincs egy karc sem. Szóval a kapacitív érintős fostalicska, aminek üveg a kijelzője, nem fog olyan könnyen összetörni, mint egy rezisztív kijelzős vagy nem érintős készülék.
-
picur220
veterán
-
picur220
veterán
válasz
trobi28 #3271 üzenetére
A stabil, színvonalas működést megkérdőjelezném. A stabilról 2 embertől hallottam nagyon erőteljes ellentmondást (fagy percenként a telo...), a színvonalas meg lásd iphone 4 antenna bug. Azért utálom őket, mert nemhogy elismernék, hogy jó, szarokvoltunk, megcsináljuk, stb, hanem még rákenik a töbi cégre, hogy nekik is van ilyen, pl nokia, holott egy olyan nokia sincs, ahol ilyen bug lenne, vagy bármilyen antennával kapcsolatos apró hiba, mivel az az elsődleges tervezési szempont, hogy telefonálni lehessen, és ez így van jól.
Én legközelebb HTC Herot fogok venni, olyan karácsony körül, aztán meg majd Motorola XT720-at!
-
picur220
veterán
válasz
trobi28 #3263 üzenetére
Azok, amiket írtál problémákat, csak nálad voltak, én hordtam volna szervizbe, amíg ki nem cserélik.
Az enyém most viszonylag jó. Az N79 sokkal jobb minőségű telo volt, stabilabb, stb, de most, hogy kezdek érteni a spicához, kevesebb a gond
Nekem sajnos nincs annyi zsém, hogy N79+taccs legyen.Most motorola XT720-at néztem ki magamnak, de ahhoz is kéne még olyan 80k, ami nincs...
-
picur220
veterán
válasz
ludsimon #3259 üzenetére
Én is nagyon szerettem, atomstabil telo, amit tud, azt nagyon jól tudja, a kamerája meg kiváló. Csak engem vonzott az érintőképernyő, aztán cseréltem az 1 éves N79-et egy 3 hónapos spicára, ami kevésbé stabil, de élvezetesebb kezelni, jobban lehet bütykölni, és ha jól összebütykölöd, akkor gyors. Csak normálisan kéne hozzáállni a samsungnak is, hogy pl írjanak drivert a benne lévő 3D gyorsítóra, hőszenzorra, vagy multitouchosítsák a kijelzőt, mert ez így nem állapot... nekik ez 2 napos munka lenne...
Egyébként az N79 a legjobb nem érintős telo a piacon. Szerintem.
-
picur220
veterán
Kamera mod N79-hez, és minden más FP2 telohoz:[link]
-
picur220
veterán
-
picur220
veterán
válasz
Taknyoshal #3142 üzenetére
Akkor gyűjjél az inkvizícióval!
Azért adtam el, mert érintőset akartam, és a Spica megtetszett, kipróbáltam, beleszerettem, és most itt vagyokSzombaton meg is lesz elviekben!
-
picur220
veterán
válasz
Anulu79 #3128 üzenetére
Akkor nem volt még elég sok telefonod...
A szokásos papírdarab szinte minden levehető hátlapos telonál kell. A hátlap alá, a hátlap és az aksi közé beteszel egy papírdarabot, hogy ne lötyögjön. Lehet, hogy 2 réteg kell, akkor félbehajtasz egy nagyobbat!
Ha nem csinálok semmit, akkor sztem akár 4 napot is menne, de nálam kevés használat esetén (napi fél óra wifi+1 óra zene) 3 napot, ha sokat wifizek+zenélek, akkor néha csak 2 napot bír. De átlagban 3 megvan. -
picur220
veterán
-
picur220
veterán
válasz
Misalyka #3121 üzenetére
A zene max hangerőn kb 5%-kal eszik többet, mint mondjuk 60%-on.
A telo olyan, mint a villám, de ez leginkább témafüggő...Ha alap témát használsz, akkor nagyon gyors, de ha külsőt, akkor pl forgatásnál lassabb, de nem vészes, simán szokható. Az N95-nél mindenképp gyorsabb.
Az akku elég rendesen bírja, én mindennap wifizek, így átlag 3 napig megy simán. -
picur220
veterán
-
picur220
veterán
Nekem a helymeghatározás miatt csatlakozgatott régebben, de ha kiiktattam a hálózatalapút, meg a szervert mindig kérdez-re tettem, akkor nem csinálta.
-
picur220
veterán
válasz
Taknyoshal #3072 üzenetére
Nem rakhatja fel, ha garit akar. Bár sztem egy megfelelő Nokia szervizben feltennék neki.
-
picur220
veterán
válasz
ludsimon #3045 üzenetére
Attól, hogy volt, talán nem olyan biztos, hogy lehetett is használni.
Ez félreérthető. Talán úgy fogalmaznék, hogy szabad is volt használni. Mert az 100%, hogy lehetett. Persze nekem sem kellett sosem visszaélni ezen felvételekkel, de azért használtam. Annyi volt csak a gond, hogy sok helyet foglalt -
picur220
veterán
válasz
bajnokpityu #3037 üzenetére
Szerintem nem a hátlapban van, hanem a telefon aljában.
A GPS ha egyszer megtalálja a műholdat, nem veszíti el. A-GPS-szel pár másodperc alatt megtalálja, anélkül 1 perc.
A GPS-antenna elvileg a telo tetejéban van a Wifi-antennával együtt, a GSM/UMTS egység pedig alul.
Az N79 és az N78 között nem sok lényeges különbség van, fel is sorolnám őket:
- A kamera sokkal jobb képet csinál, ezenkívül dupla-ledes vakuval, valamint lencsevédővel szerelt.
- Van gyorsulásmérő
- Van okosborító, én személy szerint kikapcsoltam ezt a funkciót
- a gombok nyomása kényelmesebb szerintem
- alapjáraton 4 GB-s microSDHC-t adnak hozzá. -
picur220
veterán
Igen, arra gondoltam.
Feltettem a progit, működik a calibrate is, de azok a xy meg yz tengelyes cuccok semmit sem csinálnak. Mindenesetre nagysekli-nek!
ludsimon: miért gyűjtögetnék hszeket? Semmire sem megyek velük, van egyéni avatarom, sok mást nem tudsz elérni a PH-n, max nagyobb rangot, de az meg semmiben nem számít. Egyébként mely topikokban látod ezt? A fotósban sem nagyon van ilyen...
-
picur220
veterán
Ez v3-as app? Jó lenne, tele van a net v5-ösökkel...
-
picur220
veterán
válasz
Taknyoshal #3013 üzenetére
Be kell tömöríteni, és az archívumot lejelszózni! De ez lehet, hogy csak gépen megy! Meg vannak rá progik S60-ra, de azokat nem ajánlom, nekem egyszer elkúrták az egészet, mivel átnevezték a fájlokat, a kiterjesztésüket, hogy ne lehessen hozzájuk férni!
-
picur220
veterán
válasz
Taknyoshal #3004 üzenetére
A product code az csak a telefon nyelvét határozza meg következő szoftvertelepítéskor.
-
picur220
veterán
válasz
Taknyoshal #3001 üzenetére
Valamikor volt itt a PH-n is hátlap, hogy van-e még, azt nem tudom...
-
picur220
veterán
válasz
Taknyoshal #3001 üzenetére
Ez nagyon kemény!!!!
-
picur220
veterán
válasz
Taknyoshal #2998 üzenetére
Nem elmosódottabb nálam!
-
picur220
veterán
Zárt operáció? Egy műtét, amire nem engednek be senkit?
Ennyire szar lenne a zárt OS? Nem tudom, de most nagyon nem érzem, hogy zárt OS lenne a telomon, szinte esmit sem használok ki belőle. Témából ugyanazt használom már vagy 3 hónapja. Garmint kétszer használtam összesen, legalábbis 2x volt fontos. Más nagyon nincs, amit ne lehetne zártra is megoldani...
Lehet, hogy nekem is 5800 lesz, vagy hasonló, de az 5800 kamerája kritikán aluli, az S60v5 felület meg túl szimpla, semmi különleges nincs benne...
Ki kéne próbálnom az Arenát, és úgy megvennem, nem így vakon... -
picur220
veterán
válasz
rene0619 #2885 üzenetére
Figyelj, mit használok én ki a nyílt OS-ből? A Garmin fenn van, talán életemben 2x volt fontos.
Az a kb egy árban van az inkább +20k...
Jó lesz nekem egy ideig az Arena, de lehet, hogy eltántorítanak, és a végén nálam is az 5800 fog kikötni, ki tudja...
Egyébként alább adtad tudásban, mégpedig az FM-transmitterrel és a kamerával. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest