- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Nincs véletlen valakinek elfekvőben egy N779-hez való karpántja? Olyan, mint a képen van:
Megfizethető áron megvenném
-
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Mulderpapa #3341 üzenetére
Köszönöm, holnap elugrom a Lőrinc Centerbe és megnézem mi a helyzet.
-
canniball
nagyúr
válasz
ludsimon #3349 üzenetére
Nem megy az olyan gyorsan kérem!
Egy jelenleg használaton kívüli készülékről van szó, úgyhogy első a töltés, aztán lehet még menteni is kell róla és csak utána jön a művelet. Illetve mivel nincs használva a kérdésedre sajnos nem is fogok tudni válaszolni.
Amúgy a párom régebbi telefonjáról van szó és azt el tudom mondani, hogy akárhányszor kézbe vettem számomra mindig veszett lassúnak tűnt.
-
ludsimon
veterán
válasz
canniball #3343 üzenetére
Nekem is hamarosan kellene hardreset, mióta megvettem ~3,5 éve nem volt újratéve.
Elvileg így kell:
to hard reset when the device is off hold down the green call key, the number 3 key and the *+ key then continue to hold the keys and now hold the power key, hold all 4 keys untill the devicce boots upp and asks for the country etc.DiagramCsak nem akarok elveszteni minden adatot, úgyhogy inkább majd egyszer, halogatom mindig.
-
canniball
nagyúr
Van ebben a telefonban olyan, hogy gyári beállítások visszaállítása vagy ilyesmi? Tehát hogy töröljön mindent és olyan legyen, mintha most lenne kivéve a dobozból.
-
ludsimon
veterán
válasz
Babetta-X #3338 üzenetére
Egy kis tanács, nekem is N79-em van azért.
Igazából a fényképező nyomógombja gyárilag laza, szóval gyakorlatilag az 1-es állást a fókuszálást azt nem is érzékelem. Utána az első állásból a másodikba való állást sem érzékelem.
Csak mondom, hogy ez nem feltétlenül kikopás! Én tisztán emlékszek rá a kezdetek óta ilyen volt (újonnan vettem).
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Mulderpapa #3339 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, esetleg valami jó szervizt, lehetőleg Dél-Pest környékén (XVIII kerületi vagyok) tudtok mondani?
-
Babetta-X
senior tag
Bár a mobilos kérdések topicba is feltettem, de nem gondolkoztam, utána jöttem rá, hogy inkább ide való:
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy n79-es készüléket itt a ph-n, de sajnos kicsit átverve érzem magam mivel az oldalsó kamera gomb nem működik. Másik N79-el összehasonlítva az a tapasztalat, hogy a működőn jobban kiáll a készülékházból, ugye van az első nyomás ami éppenhogy valami erre fókuszál majd tovább nyomva kicsit keményebb az érzés és akkor fotóz.
Ezen amit vettem láthatóan picit beljebb van esve a gomb, de egy nyomást lehet vele csinálni, de olyan mintha az exponálás utáni lenne még erősebben.
Javítható ez a dolog, mi ilyenkor a teendő? Válaszotokat előre is köszönöm! -
snecizero
senior tag
Szevasztok.
Én most vettem egy ilyen telefont. Nagyon baba kis készülék. Ti milyen navigációs programot használtok ehez ?
-
Ivitz
tag
-
Taknyoshal
tag
válasz
Taknyoshal #3320 üzenetére
Megjavult a rádióm!! Magától...
-
attisx
addikt
Szerviz előtt még egy Hard Reset-et meg lehet próbálni, hátha...
HR (kikapcsolt állapotban): [csillag]+[zöld]+[3] gombok egyszerre történő nyomva tartása mellett bekapcs. Ez full gyári állapotba állítja a C: meghajtót, azaz minden beállítás, felhasználói fájl/adat elvész!
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy a telefonom nem kapcsol be, csak világít a háttérvilágítás amikor megnyomom hosszan a telefon tetején a a bekapcsológombot. A készülék Nokia N79, és az egész úgy kezdődött, hogy ma reggel még működött, a zsebemben volt, semmi ütés nem érte, és napközben mikor előkaptam, ki volt kapcsolva és semmi, már kiszedtem az akksit is, a SIM-et is, de semmi. Szervíz, vagy lehet még vele kezdeni valamit?
Köszönöm!
-
kop8
őstag
Helló!
Valaki nemtudja hogy nincs-e valami szoftvet frissítés n79-hez amivel gyorsabb lenne a telefon?
Mert iszonyat lassan nyitja meg a képeket....
-
ludsimon
veterán
3 év intenzív használat után gondoltam megmérem most már mennyit használódott el az akkumulátor.
1200 mAh gyári Li-ion BL-6FÁtlagosan 550mA kisütőáramot kapott az akku. Segítségemre volt az Energy Pro nevezetű program.
550mA mellett 2 óra 12 percig bírta az akku.
Egy teljesen új akku elméletileg 550mA mellett 2 óra 10-15 percig kell bírnia 0%-os elhasználódás mellett.
Vagy az Energy Pro tévedett vagy tényleg ennyire okosan töltöttem a telefonomat, hogy tényleg nem használódott el vagy csak csekély mennyiségben.
Továbbra is elégedett tulajdonosa vagyok 3 éve az újonnan vásárolt N79-nek!
-
fecs
senior tag
válasz
Ideiglenesen nekem is volt ilyen hibája. Én is elkövettem az általad említett dolgokat, de végül magától (?) javult meg. Ez kb 1 éve volt, azóta nem jelentkezett a hiba. Remélem neked is megjavult időközben.
-
picur220
veterán
válasz
Max szerviz...
-
Taknyoshal
tag
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy elromlott az FM rádió vevő a telefonomban. Nem szól a rádió, ha frekvenciát akarok váltani, írja, hogy hangolás, de csak keres és keres eredménytelenül. Fülhallgató jó. Próbálkoztam hard resettel és szoftverfrissítéssel is.
Valakinek van még ötlete, vagy halott dolog?Üdv
-
ludsimon
veterán
válasz
Danny750 #3317 üzenetére
Tényleg nagyon jól néz ki feketében.
Nekem ez a két megoldás volt anno:
1. full fehér
2. full feketeDe mivel egyik se volt, így lett fehér/szürke.
Amúgy is emlékszek rá, hogy az utolsó darabot vettem meg.
Utána rá 1 héttel a srác aki ilyen telefont akart venni mondtam, hogy hívja fel a boltot. A bolt meg mondta, hogy már egy darab sincs. -
Danny750
őstag
Így azért már jobban néz ki!!!
XD
[link] -
Danny750
őstag
-
Danny750
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest