- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mz/ts250@300
tag
válasz
oldbone'76 #21335 üzenetére
Na ezaz amit elszeretnék kerülni .Esetleg van valamilyen applikáció a gyári helyett amivel tudok jó minőségű képeket csinálni?
-
densoft
tag
válasz
oldbone'76 #21335 üzenetére
Ha még esetleg marad szabad ujja, akkor azzal takarja le a kamerát is.
-
sszemtelen
őstag
válasz
oldbone'76 #9617 üzenetére
0,3mm-nél vékonyabb tok? Tedd bele nejlon zacskóba'..
-
Rocsesz79
tag
válasz
oldbone'76 #9617 üzenetére
Kösz,meglesem!
-
válasz
oldbone'76 #8926 üzenetére
Az i4s-em,de még a 5 is melegedett,amikor keményen nyúztam.Nem is emlékszem,melyik nem volt meleg komolyabb
igénybevételnél.
Ez pont annyira,mint a többi átlag.Semmi az egész. -
válasz
oldbone'76 #8926 üzenetére
Ha a melegedesre "panaszkodtok" akkor nem volt meg LG G3-atok
MC5 alatt 92 fokos volt a proci, radasul egy 10 percnel hosszabb youtube videot mar kellemetlen volt vegignezni ha a kezedben fogtad. Ez ahhoz kepest egy hutokamra.
-
oldbone'76
tag
válasz
oldbone'76 #8915 üzenetére
Szétnéztem pár wp-s oldalon. Melegszik ez továbbra is.
-
Nergalos
aktív tag
válasz
oldbone'76 #8922 üzenetére
Nokia tokom van, a hátán van még egy hát😃, így azt nem érzem csak az alu oldalát.
-
Nergalos
aktív tag
válasz
oldbone'76 #8915 üzenetére
Úgy legyen! Bár nálam csak a játékoknál melegszik de akkor nagyon. Ezt majdnholnap tesztelem.
-
tomboy0013
veterán
válasz
oldbone'76 #8909 üzenetére
Sosem értettem, hogy milyen megfontolásból hordanak farzsebben egy mobiltelefont, pláne egy vékony érintőképernyőset. Kényelmetlen is meg sérülékeny a telefonnak.
-
Nergalos
aktív tag
válasz
oldbone'76 #8909 üzenetére
Hát igen. Viszont farmerben első zsebben sem lehet úgy hordani, hogy ne érje erőhatás a telefont akár sima gyaloglás alatt is.
-
Nergalos
aktív tag
válasz
oldbone'76 #8907 üzenetére
Viszont update közben jól felforrósodott😃
-
Nergalos
aktív tag
válasz
oldbone'76 #8907 üzenetére
Tableten írok mert a mobilnézete az oldalnak elég gaggyer. Így nem tom ellenőrizni, hogy nálam van-e ez a probíéma.
-
Nergalos
aktív tag
válasz
oldbone'76 #8905 üzenetére
Végül is....normális felhasználási szokás volt eddig, hogy betetted a farzsebedbe az i5öt és nem hajlott meg de ezt az i6tal eljátszva meglehet, hogy elhajlik. Legalábbis a kollégám ettől tart de nagyon.
Én a 930at sem rakom farzsebbe mert pont ilyesmitől félek én is.
Tényleg nem..... -
confuser
senior tag
válasz
oldbone'76 #8896 üzenetére
Ez egyszerűen nem igaz. Az i6 hajlik, ezt csak a legelvakultabbak nem ismerik el. Egyszerűen túl vékony aluházba préselték bele a telefont. A munkatársam i6-ja 1. nap meg volt már hajolva, és még csak nem is a nagyobbik verziót vette. Előtte kb. mindegyik szériából volt neki készüléke, egyik sem hajlott meg 1-1 év alatt. A felhasználási szokásai meg nem változtak meg pont attól a naptól kezdve, hogy megjött az i6-ja, se a több1000 "sorstársának".
-
Integrale
veterán
válasz
oldbone'76 #8891 üzenetére
Nem a rendszerrel szívok, hanem magával a hardverrel. A rendszer kisebb hiányosságoktól eltekintve (Office, Messenger stb) 100%-ig megfelel.
i6 tetszik, ha nem hozza az elvárhatót a W10, akkor valószínűleg az lesz az utód.
Zárójelben jegyzem meg, hogy egy haverom vett 1 hónapja iPhone 6-ot, és középen mozog az üveg. -
Integrale
veterán
válasz
oldbone'76 #8882 üzenetére
3 éve WP-t használok, ez a 7. ilyen rendszerű telefonom. Egyelőre nem tervezek váltani, W10-ig biztosan nem, de örülnék ha végre tényleg olyan minőséget produkálnának amire okkal lehetnek büszkék.
-
oldbone'76
tag
válasz
oldbone'76 #8881 üzenetére
Ios?
-
oldbone'76
tag
válasz
oldbone'76 #8878 üzenetére
És ezt full tisztelettel mondom. Nem félvállról!
-
Integrale
veterán
válasz
oldbone'76 #8878 üzenetére
Aha és mi mást? 1520 nagy, egyéb ötlet? Én is tisztelettel válaszolok, még akkor is, ha nem úgy jön le, szimplán csak bosszantó ez a jelenség, és a töketlenkedés a javítása körül.
egykori: szerintem érezhetően gyorsabb lett, pörgősebb a használata, rövidebbek az animációk is. Öröm az ürömben.
-
Integrale
veterán
válasz
oldbone'76 #8871 üzenetére
"Lehet rajta rugózni" ugye nem gondolod komolyan, hogy hunyjak szemet az ilyen pitiáner hibák felett?
Másrészt nem csak automatára állítva jelentkezik, hanem akkor is amikor halványítja a képernyőt, pl lezárás előtt, és akkor is ha a LOW fényerőt tényleg alacsonyra állítod a Képernyő beállításainál.
Szerk: nem csak a billentyű, hanem mindennek ami szürke, lássuk be, ebből a rendszerben elég sok van.
Köszönöm, de nem akarok kompromisszumot, mondván, hogy ne állítsam olyan alacsonyra stb. stb.
-
jeni
félisten
válasz
úgy gondolom a kijelző elválás,kipattanás nagyobb gond mint a lilulás egyes fényerőkön.
-
válasz
Köszi,majd megfigyelem,bár ilyesmi nem tünt fel idáig.Mostmár lassan nagyítóval nézem a telefont.
-
burasu4
senior tag
válasz
oldbone'76 #8857 üzenetére
Denim!! Telepítve.
A kamerán kívül mi változott még. Olyan nagy dolgokat nem vettem még észre..
De örülök, hogy végre fent van.
-
confuser
senior tag
válasz
oldbone'76 #8599 üzenetére
Megijedt
-
confuser
senior tag
válasz
oldbone'76 #8596 üzenetére
Értesítési központba automatikusan kerülnek vissza az appok, majd ha az első értesítést megkapod tőlük.
-
oldbone'76
tag
válasz
oldbone'76 #8596 üzenetére
Billentyűzethang megjavult. Pipát kivettem, visszatettem...
-
toldy
őstag
válasz
oldbone'76 #8219 üzenetére
Ehhez még nem használtam, csak be akarom szerezni. A Nokia CR-123 esetleg?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
oldbone'76 #8053 üzenetére
a magasabbon van, nem hiszem, hogy azzal van a gond. (most épp vette elsőre normál, meg magas érzékenységgel is, biztos kedvfüggő)
-
Integrale
veterán
válasz
oldbone'76 #7073 üzenetére
Igazából minden leírtál.
Vibrálás 2G-n jelentkezik, képernyőelállás nem mindegyiknél, de érdemes rá figyelni, ha eláll az még nem probléma, ha mozog akkor már (szerintem) az, ha látsz olyan pontot az üvegen, ami kijjebb van a fém keretnél, ezt a kiálló részt megnyomod a telefon síkjára merőlegesen, és visszamegy a helyére, akkor elengedett a ragasztás.Gari idejéről vita van, jogszabály szerint újraindul, szervizesek szerint folytatódik, erre alapozva én óvatosan kezelném ezeket a modelleket, pont mint a komáromiakat. Elvileg van, gyakorlatilag meg ki tudja.
Mindenképpen gyári garanciásat keress, ami Telenorosként van hirdetve az független, azokkal nem igazán tudsz mellényúlni ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest