- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
karldergroße
senior tag
Na, megoldódott a dilemmám, hogy legyen-e wp-m és 830-am, vagy vegyek valami jobb androidost. A Vodafone kivette a Nokiát a kínálatból...
-
karldergroße
senior tag
Bognak abban igaza van, hogy ez a hardver más telefonokon kevesebbe kerül. Más kérdés az, hogy ez a hardver androidon annyival kevesebbet is ér, mert az androidnak sokkal nagyobb az erőforrás-igénye. De tény : ha a MS akar valamit az ügyben elérni, hogy többen vásároljanak WP-t, akkor sokkal lejjebb kéne mennie árakkal. Az bizonyára ellenállhatatlan marketingfogás lenne.
-
karldergroße
senior tag
válasz malomkaorm #312 üzenetére
Nem teljesen mindegy, hogy ki hányszor szól hozzá? Elfér, nem?
-
karldergroße
senior tag
válasz hülyegyerek #279 üzenetére
Hat az egyértelmű, hogy bizonytalan vagyok. Nekem senki sem beszélte tele a fejem. Az androidra, mint rendszerre inkább haragszom, Mert zabálja a memóriát és az akksit is. Egyszerűen tetszik a telefon, tetszik ára, de két évre kell dönteni. És kérdés, hogy mi lesz a wp-vel 2 év múlva. Amikor meglett a nokia c7, akkor sem gondoltam volna, hogy ez lesz a symbianból. Szóval igen, szeretném ezt a készüléket, de a 3%-os piaci részesedés és az app-kinálat eléggé lelomboz.
-
karldergroße
senior tag
Láttad már a poweramp zenelejátszót? A Business Calender naptárt? A kicker sportmagazin futballhíreit? A Budapesti Menetrend alkalmazás, vagy a TElvira? Az mx-player? A SwiftKey billentyűzet. Szóval ilyenekre gondolok. Végignéztem a windowsphone honlapját és az appok értékeléseit. Nem találtam olyanokat, amelyek ezeknek nyomába ért volna. Pedig szimpatikus a rendszer, mert az biztos, hogy flottabb, gyorsabb, mint az ugyanannyiba kerülő Android. És az itt mellékelt fotók is nagyon tetszettek. A legtöbb app (és az azokról szóló kritikák is) eléggé elkeserítettek. Nekem pl. Dropboxon van 1 TB-nyi helyem. Miért térjek át a onedrive - ra? Hogy használjam most? Na mindegy, jó lenne az a 830, még alszom rá hetet-nyolcat. De idő van bőven.
[ Szerkesztve ]
-
karldergroße
senior tag
Úgy néz ki, nekem nem fog összejönni a vásárlás, egyszerűen nem merek belevágni a kalandba. Valószínűleg ezért sem terjed a wp, mert a döntő pillanatban sokan megijednek és félelmük racionális. Pedig nekem nem tetszik az Android, szívtam vele eleget. Most szerződést újíthatok, be is jön a 830,de valahogy nincs merszem hozzá, marad inkább egy sokkal drágább android, mert ott az szükséges, hogy ne laggoljon a rendszer. Hogy miért is nincs? Olyan érzésem van, mint amikor a Symbian kezdett döglődni: az appboltban kevés normális app van, a többséget nem frissítik, mert a gyenge piaci részesedés miatt nem éri meg. (ilyen volt a symbinél pl. az ígéretesen induló Quasar zenelejátszó). Pedig jó lenne még egy utolsó Nokiát a kezemben tartani, és a telefon nagyon szép, jó a kamera és az ára - ahhoz képest, hogy milyen gyors a rendszer - is elfogadható, legalábbis a Vodafone-nál. Az azonos sebességű androidok min. 50 lepedővel drágábbak. Mégis, valahogy hiányoznának a színvonalas appok és különösen attól tartok, hogy a meglevőekhez sem lesz frissítés.
Még annyit, de ez összeesküvés-elmélet. Szerintem a Nokiát szervezetten tették tönkre, mert akkora fölényben volt a mobilpiacon. Ennyi rossz döntés, mint amennyit ez a cég hozott, nem lehet véletlen. De ez egy másik téma.
[ Szerkesztve ]
-
karldergroße
senior tag
válasz kolosanyi #226 üzenetére
És ezért hülyeség a Nokia név megszüntetése. Sok ember számára még ez volt az egyetlen vonzerő (régen is Nokiájuk volt). "Csak Lumiát" nem fog venni senki, még annyian se, mint eddig. Én is szívesen beújítanék egy 830-ra az android után, de félek tőle, mert nem akarok 2 évig szívni.
-
karldergroße
senior tag
Igen, ami nekem nagyon hiányzik a WP-ről: egy jó Power amp, egy MX-player, egy Business-calendar, egy swiftkey - billentyűzet, Volán-menetrend, normális böngésző, sygic. A többit nélkülözném, de ezek (hiánya) nem győz(nek) meg arról, hogy ezt kell megvennem. De drukkolok a WP-nek, csak szerintem hiába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- War Thunder - MMO Combat Game
- Gaming notebook topik
- Mozilla Firefox
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Megoldások IBS/IBD-re
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.