- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
válasz karldergroße #276 üzenetére
Na végre vmi konkrétum. leszögezem, nem akarok senkit rábeszélni wpre, csak ne legyünk szemellenzősek. Nekem megfelel a sima lejátszó, de van 1-2 alternatíva is (flac player - ami jó, csak gyerekbetegségként kábelen nem lehet zenét hozzáadni csak cloudból pl. Business Calendart nem ismerem, de majd megnézem, hogy miben tud többet, mint egy exchange, amit pl céges szinten lehet koordinálni. Mx player nem tudom mi, gondolom videólejátszó. Telefonon videózni... Háát. Nem éppen céleszköz, de ok, van aki erre izgul, meg a játékokra. Swiftkeyt sem ismerem, mivel jobb, mint a wp natív tanulós billentyűzete? (tényleg érdekel) Elvira, volán és a 2 kombinált keresője is él, natív worldwide tömegközlekedési menetrend van benne, ergo ha kimész bécsbe, v. bivalybasznádra, akkor nem kell ottani app. BKK futár egyidőben jött, mint a többi rendszerre, sztem most nagyon jó az az app tömegközlekedés tervezésre. Hír-appokat passzolom. Dropbox van, nem _kell átállni_. A drive baromságait (kis fájlméret, kis tárhely) folyamatosan javítják emellett.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Pearce
aktív tag
"Nem találtam olyanokat, amelyek ezeknek nyomába ért volna."
Meg is válaszoltad magadnak a kérdést. Ha azok az alkalmazások kellenek, akkor az a te rendszered. Kompromisszumot mindenhol kell kötni.
[ Szerkesztve ]
-
ctvagyok
őstag
Nemtudom segít-e, de ha nem tetszik az android akkor válts. Szerintem a mostai középkategória androidon már hozza azt a folytonosságot amit én várok. Nálam nem fagy ki, nem akadt be eddig, pedig TW és Samsung. De ha megvan minden program windows 8.1 re ami neked feltétlenül kell, akkor válts nyugodtan. Még ha be is csődölne a wp, akkor is ott egy stabil készülék a kezedben. Szerintem inkább stagnál, mint nő a wp a piacon, de ha mindeki így állna hozzá, akkor senki nem venné. Szerintem minimum 2 évig tuti lesz wp vagy win10 vagy akárhogy is hívják majd. Win10 lehet szerintem a nagy dobás amivel feltörhet a Microsoft. Szóval ha tetszik akkor nyugodtan vágj bele. Droidot használok, de csak azért mert nekem kényelmes egyenlőre. De szerintem akinek nem okoz gondolt, az átállás az váltson nyugodt szívvel.
Vennék egy Lumia 930-at csak az aksija elég gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Windows 11
- Dolce Gusto
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest