- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
becksim
aktív tag
Még mondjátok hogy nem vagyok tőzsdeguru... nyitáskor írtam, hogy végre úgy látszik, megmozdult, erre napközben tépnek rajta 12%ot.
Egyébként szerintem ezt egyértelműen a 920 relatív sikerének köszönhetik. Hiába nem akkora durr az a készülék, de a hype megtette a hatását.
-
drzsoo1
aktív tag
DLNA a megjelenítők töredékében van, a hdmi pedig az összes laposképernyősben. Ez az alapfelszereltség része. A 800 x 480 as felbontás pedig ekkora kijelző méretben a telenor onetouchS árkategóriában elfogadott, prémium szegmensben egész egyszerűen nem. És itt nem arról van szó, hogy használható-e így vagy sem. Atrix majd 2 éve 4 inch 540 x 960.
-
stewe780
őstag
Egy gondolattal beszállnék az offba
:
A 3:2 oldalarány igen erősen szabvány volt. Még most is azt használják a legtöbb fényképező/papírkép esetében. Attól, mert kijönnek esetleg más képarányú szenzorok, attól még a régi szabvány, az szabvány marad, nem módosul hagyománnyá.
-
djzolko
tag
A szenzor maga 3:2 képarányú. A teljes felbontása 8,7mpx (3552x2448), az ebből kroppolt 4:3-as kép 8mpx (3248x2448), a 16:9-es kép 7,1mpx (3552x2000). Láthatod, hogy az objektív kisebb kört rajzol, ezért 4:3-ban oldalt esik le egy kicsi, 16:9-ben pedig alul-felül esik le egy kicsi. 16:9-nél azért szélesebb a kép, mert ott pixelek teljes szélességben részt vesznek a képalkotásban, 4:3-módban pedig teljes magasságban, ezért keskenyebb. Itt egy kép, ezen jól látható.
-
djzolko
tag
Ezt nem mondtad. Szerintem elbeszélünk egymás mellett.
Én a technológiai alapjairól beszéltem a képarányoknak, te pedig a user által kiválasztott formátummal. Ez utóbbi valóban csak hagyomány, ami a 16:9-es megjelenítőkkel együtt szép lassan megváltozik majd, ezzel egyetértek, lásd feljebb.
-
djzolko
tag
Az aps és a kis film méret is szabvány, ahogy az ezeket kiszolgáló objektívek is szabvány méretű kört rajzolnak. ebből a legjobb megoldás kroppolni. Viszont pont azért, mert a fényképezés világa ezekre épül, addig állj féllábon, amíg majd valaki 16:9 szenzort fog gyártani. Ha már a szavakon lovagolsz, ezeket pont, hogy szabványok írják le.
-
Nana... azért nem kéne azért lefikáznod valakit, mert kijavított. Tanuld meg szépen, hogy tényleg 3:2 a képarány, a szenzorok képaránya is, tetszik vagy nem tetszik - ez még ilyen fapados hagyományos
.
Aztán hogy te abból hova és mit croppolsz, az legyen egyéni szociális probléma.
-
Blyan
félisten
Hogy jön ehhez a WP? Ez a firmware dolga, nem?
(#33) Misály
Mi buta benne? Egyszerű, mint a tök, ez tény. De, hogy buta lenne? Másrészt meg, megint ott tartunk, hogy nem érdemes Bogék (sorry srácok) fényképezési tesztjeit etalonnak venni.
(#35) kolosanyi
Samsung, szokásos fos szoftver és annak támogatása, javítása. Ennyi bőven elég egy volt Samsungos WP tulajnak (na nem, én nem voltam az szerencsére), hogy ne vegyen többet Samsungot.
Másrészt meg... 4,8" pentile. Lassan sutba vághatják 720p nyerte előnyöket, már így is éppen csak 300 dp fölött maradtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest