- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
Supernova82 #349 üzenetére
Tud kezelni 64 gb kartyat is. Kepek szerintem nem rosszak, a hangminoseggel - pontosabban a fulhallgatoval - en elegedett voltam, de atlagfelhasznalo vagyok, tehat inkabb nezz teszteket hozzaertoktol.
(#350) ricsip: ezt sajnos nem tudom, sosem hasznaltam igy a telefonjaimat. De nem ertem, hogy egyaltalan minek kell, hogy kibirja 3 napig? Még ha valamilyen eldugott harmadik vilagbeli helyen is vagy, ott is van aram (ha nem is minden este) vagy max. veszel egy kulso akksitoltot vagy egy potakksit es kesz. Egyebkent hogy ertelmeset is irjak, az en durva felhasznalasommal naponta 2x kellett tolteni, de pl. volt egy olyan ejszaka, amikor valoszinuleg beragadt egy alkalmazas es leszivta teljesen az akksit valami 80%-rol kikapcsolasig.. de ez nem altalanos dolog. De gondolom ha ugy hasznaltam volna, ahogyan Te szeretned, akkor 1,5 nap tuti megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest