- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
Nekem még az alap januári szoftverrel is a memória kártyára mentette
Az új frissítés annyit hozott, hogy a tárhely ellenőrző nokia progi megoldotta az other mappa hibát, és a nokia drive és maps a térképeket tudja a memóriakártyára menteni. Appok ugyan úgy csak belső memóriára mehetnek.(#1563) jeni Képek, videók, zenék, dokumentumok és a térképek mehetnek sd kártyára, az appok nem. Nekem kb 20 játék és sok-sok app mellett is bőven elég, van még 2Gb szabad hely...
(#1562) jeni Nekem itthon wpa2-psk titkosított wifin megy, melóba szabad wep-es wifin, mekibe meg simán csatlakozik a nyílt hálózatra.
-
ricsip
addikt
Kössz a választ, ebben legalább volt némi konkrétum. Az bosszant, hogy nem pakoltak a 820-ba egy 2200mAh-s akkut, akkor már nem gondolkodnék megvegyem-e. Útálom tölteni az akkukat naponta, ez így nem MOBIL telefon, hanem VEZETÉKES :S Valamint így kb. 1 év alatt tönkre is megy, ha 180-200 töltési ciklust bele lehet tolni ennyi idő alatt, botrányos környezetszennyezés.
-
btudos
nagyúr
Ja, vehetsz egy tejfölösdoboz minitabletet, vagy egy minőségi anyagokból készült telefont
(félreértés ne essék, értem a Note és társai létjogosultságát, csak nem értem miért képtelen a Samsung normális anyagból telefont gyártani
)
drzsoo1: A Lumia 800 kártyásan elhozható 58-ért T-nél, nem tudom mi ez ha nem áresés a kezdeti 140-hez képest
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem egy best buy telefon. Hacsak nincs erős kötődése valakinek a Nokiához, inkább HTC 8X-et vesz gyakorlatilag ugyanazon az áron, vagy kicsit drágábban Samsung Ativ S-t és ugye ezek a telefonok egy kategóriával feljebb vannak. Nem értem a Nokia logikáját...csinálnak egy jó telefont és teljesen félreárazzák. A 920-nál még talán találni némi logikát ebben, hiszen top telefon egyedi tulajdonságokkal, de a 820-nál nincs igazán semmi értelme, hacsak nem az a cél, hogy rájuk rohadjon a készlet.
Itt egyébként még adnak hozzá ingyen hátlapot a vezetéknélküli töltéshez és egy Windows 8 Pro PC upgrade licenset is, de 3-6e Ft-val drágábban már 8X-et vehet a vásárló.
-
HaZse
őstag
- kijelzo fenyerejenek modositasa a gyari ertekeken felul (ez pl. este jon jol, nalam mindennapos a hasznalata, tovabb csokkentheto a fenyero - akksikimelo egyreszt, masreszt nem bantja az ember szemet az eros feny)
Ezt nem értem teljesen. Van egy csúszka, amin a fényerőt tudod állítani és van fényérzékelő, ami a külső fényviszonyoknak megfelelően állítja be a fényerőt a kijelzőnek.
- szoveg diktalasa (autoban pl. sms, de akar itthon is mikozben az ember csinal valamit, nem kell irni)
Mutass nekem egy olyan telefont, ami 100%-os pontossággal tudja a magyar nyelvet megérteni. Droidon próbáltam, de nem mindig sikerült. A Google Navinál 90%-os pontossággal viszont meg tudta érteni, hogy milyen címet diktálok be. (Ez a feature - ha nincs WP8-on - pozitív droid fronton)
- bongeszes: alternativ bongeszok, amikkel gyorsabban es egyszerubben lehet elerni konyvjelzoket, megnyitott oldalakat (wp-ben ez tobb klikk es nem olyan jol attekintheto. androidon pl. eleg "osszehuzni" ket ujjal egy bongeszo-oldalt es maris latod a tobbi nyitott lapot, stb)
WP-hez is van alternatív böngésző, csak keresni kell a Windows Phone Store-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Netfone
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- PlayStation 5
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest